Unieke trouwkaarten met handlettering

Houden jullie niet van standaard? Willen jullie trouwkaarten bestellen die écht uniek en bijzonder zijn? Trouwkaarten die niemand anders heeft, maar wel ontzettend mooi zijn gemaakt? Dan heb je een keuze: of jullie ontwerpen jullie eigen trouwkaart en schrijven deze zelf. Het zou dan wel handig zijn als je een mooi handschrift hebt of serieuze kalligrafie skills. Of je kiest voor een betere oplossing namelijk trouwkaarten met handlettering die speciaal voor jullie op maat gemaakt worden door een ervaren illustrator. Dat wil toch iedereen?!

Foto: Koningkaart
Foto: Koningkaart

Jullie eigen gepersonaliseerde kaart

Een trouwkaart waarop jullie namen prachtig handgeschreven zijn, dat is toch geweldig? En nu hoef je daarvoor niet veel geld neer te leggen. Bij Koningkaart kunnen jullie trouwkaarten met handlettering bestellen voor een hele schappelijke prijs. Het meest leuke van een handgeletterde trouwkaart is dat deze onwijs origineel is. De kaart wordt immers geheel op maat voor jullie gemaakt. Voordat de illustrator van Koningkaart haar kalligrafie talenten uit de kast haalt, kiezen jullie eerst een mooie kaart uit de collectie. Alleen dat is al een feestje, want de ene kaart is nog mooier dan de andere. Tevens is er ook een ruime keuze met uiteenlopende stijlen. Van ingetogen en klassieke trouwkaarten, tot moderne, strakke, vintage, romantische, Scandinavische en strand trouwkaarten.

Foto: Koningkaart
Foto: Koningkaart
Foto: Koningkaart
Foto: Koningkaart

Waarom handgeletterde kaarten zo speciaal zijn

Een handgeschreven kaart is al bijzonder uniek, want niemand heeft hetzelfde handschrift als jij. Maar handgeschreven is niet hetzelfde als handgeletterd. Handlettering is een combinatie van kalligrafie, schrijven en tekenen. Zo ontstaan er prachtige letters met een uniek speels karakter. Dit is met geen enkele computer zo mooi te maken als door een echte illustrator. Daarom is het zo bijzonder en daarom is het ook steeds populairder aan het worden. Wie wil er nou geen one-of-a-kind trouwkaart?

Foto: Koningkaart
Foto: Koningkaart
Foto: Koningkaart
Foto: Koningkaart

Zo bestel je jouw handgeschreven kaart

Lijkt het jullie wel wat, zo’n unieke handgeletterde kaart? In een paar simpele stappen kunnen jullie de perfecte trouwkaarten bestellen voor jullie grote dag. Als eerste kiezen jullie een kaart uit die bij jullie zelf en bij de stijl van jullie bruiloft past. Daarna kun je bij ‘maatwerk’ jullie namen invoeren. De ontwerper en illustrator gaat vervolgens aan de slag met het maken van mooie schetsen. Ze werkt de mooiste ontwerpen uit en plaatst deze in jullie account. Jullie kunnen de ontwerpen dus via de website van Koningkaart bekijken. Niet helemaal tevreden? Dan kun je het zelf nog een beetje aanpassen. Als de kaart exact naar jullie wens is, dan hoef je alleen nog maar te bestellen en voilà: een handgeletterde trouwkaart. Hoe bijzonder!

Foto: Koningkaart
Foto: Koningkaart

Bekijk in het filmpje hieronder hoe handlettering wordt toegepast:

Benieuwd naar meer over Koningkaart? Bekijk dan ook: Waarom moet ik een save the date kaart versturen? Wij hebben het antwoord!

Zitten jullie nog in de voorbereidingen voor jullie bijzondere dag? Misschien hebben jullie dan nog iets aan deze geweldige trends voor de bruidegom. Of wellicht dat deze 5 stappen je kunnen helpen om dé trouwjurk van je dromen te vinden. Vergeet niet om ook aan ontspanning te denken. Even bezig zijn met je huwelijksreis kan misschien helpen om tussen alle voorbereidingen door, een beetje tot rust te komen. Deze stappen kunnen je vast helpen om een juiste bestemming voor de huwelijksreis te vinden. Wil je graag meer waardevolle tips of geweldige inspiratie? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Pinterest.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Silver Lining
Hoe maak je een save the date kaart?
Via een save the date kaart laten jullie iedereen zo snel mogelijk meegenieten van jullie huwelijk. Maar hoe schrijf je hem eigenlijk?
Hoe kies je de uitnodigingen voor de bruiloft? Wij helpen je in 5 stappen!
Hoe kies je de uitnodigingen voor de bruiloft? Wij helpen je in 5 stappen!
Vinden jullie het lastig om de perfecte uitnodiging voor de bruiloft te kiezen? Geen stress! Met deze 5 stappen hebben jullie binnen no time de uitnodiging van jullie dromen gevonden!
Met deze tips krijgen jullie een betoverende trouwvideo!
Met deze tips krijgen jullie een betoverende trouwvideo!
Een paar tips van experts waardoor jullie het mooiste beeld van de bruiloft zullen krijgen. Dit wordt magisch!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie