Onvoorwaardelijke liefde vastgelegd met Platimo Bruidsfotografie!

Foto: Platimo BruidsfotografieMaak nu een afspraak met Freek van Platimo Bruidsfotografie!
Foto: Platimo Bruidsfotografie

Freek van Platimo Bruidsfotografie is al jaren bruiloftsfotograaf en weet met zijn scherpe blik telkens de mooiste momenten vast te leggen. Hij draait zijn hand nergens voor om. Of het nu een low-budget wedding is of een over de top bruiloft met 400 gasten, hij zal altijd jullie romantische blikken en de heerlijke sfeer perfect vastleggen. Wij vinden zijn stijl, werkwijze en motto fantastisch. Leer Freek van Platimo Bruidsfotografie kennen, en je zult zien dat hij de fotograaf is waar jullie al tijden naar op zoek waren!

“99% van de bruidsparen die mij boeken kiezen er ook voor om een loveshoot  te doen. Dit is fijn, zodat we elkaar beter leren kennen en jullie een indruk krijgen hoe ik werk. Ook is dit een goede voorbereiding op de bruiloft. We gebruiken hierbij mijn Moments of Life aanpak waardoor de fotoshoot een onvergetelijke beleving wordt en jullie op elkaar gefocust zijn en niet op mij. Oprechte emoties gegarandeerd! 

Freeks’ stijl is journalistiek en spontaan. “Ik wil de echte verbinding met mensen maken. Aanwezig zijn bij de onvoorwaardelijke liefde die twee mensen voor elkaar voelen. Het vastleggen ervan is een hommage waar ik tomeloze energie van krijg. Als ik ‘s nachts thuis kom van een bruiloft lig ik eerst één uur te stuiteren, na te genieten van alle mooie fotomomenten van de dag.

Freek van Platimo Bruidsfotografie is al bijna 10 jaar bezig met fotografie, en weet keer op keer de mooiste momenten vast te leggen. “Nog zonder spiegelreflexcamera begon ik lang geleden aan een cursus op de volksuniversiteit. Al snel liep dit uit de hand en nog tijdens de cursus schafte ik mijn eerste professionele camera aan. Dit vond ik zo leuk dat ik vervolgens de basisopleiding aan de Fotovakschool in Boxtel, en Masterclass Portret aan de Fotovakschool in Rotterdam heb gedaan. Daarna heb ik mijzelf gespecialiseerd in bruidsfotografie via vele workshops en mentoring bij de beste bruidsfotografen van de wereld.” Na veel ervaring en steeds meer werk bleken de vele opdrachten niet meer te combineren met zijn fulltime baan. Ruim drie jaar geleden besloot Freek zijn vaste baan op te zeggen en zich compleet te richten op de bruidsfotografie. 

“Mijn vakmanschap zit hem in het vangen van ogenblikken. Schitterende momenten die vooraf niet te regisseren zijn. Gevoelens, expressies, details die de bruiloft distingeren en in elk opzicht buitengewoon maken.Freek begint altijd met een oriënterend kennismakingsgesprek. Hierna komt de bevestiging met alle informatie die hij nodig heeft ter voorbereiding van de bruiloft. De loveshoot vindt daarna plaats. Een week voor de bruiloft worden de laatste details doorgesproken. Freek zelf zorgt ervoor dat hij de locaties kent en weet hoe hij fototechnisch het maximale uit de locatie weet te halen.

Door al deze jaren heen heeft Freek al aardig wat ervaring opgedaan en mag dan ook trots zijn op al zijn awards! De afgelopen twee maanden heeft hij er niet één, maar twee in ontvangst mogen nemen. Ontzettend knap! Zo heeft Freek in Augustus een Fearless Award gewonnen. Bruidsfotografen over de hele wereld doen mee aan deze wedstrijd. Het is daarom ook een van de hoogst haalbare prijzen die een bruidsfotograaf in ontvangst kan nemen. Deze maand (september) heeft Freek de WPJA award gewonnen. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijzen!

Op de grote dag zelf begint hij met het fotograferen van de get ready look, daarna volgt de ceremonie, de receptie, de taart, de groepsfoto’s, de reportage, het diner en natuurlijk een knallende afsluiting met het feest. Uiterlijk 8 weken na de grote dag stuurt hij de foto’s per usb-stick naar het bruidspaar. Hierna ziet Freek het koppel nog twee keer: eenmaal om het fotoboek te doorspreken en een laatste keer om deze te overhandigen.

Een bruiloftsfotograaf ziet veel verschillende soorten bruiloften. Op elke bruiloft gebeurt er wel iets wat deze bijzonder en uniek maakt. “Ik heb een keer een bruiloft gefotografeerd in een chateau in Nederland waarbij een Nederlandse met een Engelsman trouwde. Het hele chateau was afgehuurd, omdat de hele familie uit Engeland was overgekomen. Een andere bruiloft was een bruiloft in de tuin bij de zus van het bruidspaar, compleet met Hema-taart en pizza’s als diner. Beide bruiloften waren hartstikke leuk en gezellig!” Freek ziet overal de schoonheid van in, en dat is terug te zien in de fantastische foto’s.

Freek werkt door heel Nederland en heeft ook een drone ter beschikking voor foto’s uit een heel ander perspectief. Daarnaast is hij ook door ons uitgekozen als één van de beste bruidsfotografen uit Noord-Brabant! Spreekt Freeks stijl jou aan en wil je graag meer weten, contact met hem op nemen of zijn portfolio bekijken? Bekijk dan snel zijn bedrijfspagina! 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Marnix de Stigter Bruidsfotograaf
Regen op je bruiloft? Met deze tips valt jouw wedding niet in het water!
Natuurlijk dromen we allemaal van strakblauwe hemel, maar helaas kunnen we het weer niet beïnvloeden en moet je altijd rekening houden met een druilerige dag. Maar het goede nieuws is, regen op jouw bruiloft is niet onoverkomelijk en met deze tips wordt het alsnog een groot feest! Trouwfotograaf Marnix de Stigter deelt zijn beste tips!
Foto: Fotobelle
Hier vind je de beste fotografen van Zuid-Holland
Op zoek naar de beste trouwfotograaf in Zuid-Holland zodat jullie speciale dag exact zo wordt vastgelegd zoals jullie willen? Wij hebben ze allemaal voor je verzamelt!
Foto: Bruidsfotograaf
8 redenen waarom je nooit moet besparen op een professionele trouwfotograaf
Iemand die jouw grote dag perfect kan vastleggen, is goud waard, of toch niet? Wij vinden van wel en geven je dan ook 8 redenen waarom je never nooit moet bezuinigen op een professionele fotograaf! Lees snel verder...

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie