Vind hier jullie meest unieke en bijzondere trouwlocatie in Flevoland

Flevoland heeft prachtige, unieke en bijzondere trouwlocaties te bieden. Lees hier welke de beste zijn!

  • Locaties
  • Adviseren

Flevoland heeft een aantal zeer bijzondere en unieke trouwlocaties te bieden, die er zeker voor gaan zorgen dat jullie een trouwdag krijgen om nooit te vergeten. Denk bijvoorbeeld aan trouwen op een boot, aan het strand, bij de jachthaven of op een knus vakantiepark. Laat je verrassen door al het moois dat Flevoland te bieden heeft, en vind de trouwlocatie van jullie dromen!

Trouwlocaties benoemd in deze blog:

foto: Brasserie Zuiderzoet
foto: Brasserie Zuiderzoet

Orchideeën Hoeve – bezoek de website

Als jullie willen trouwen op een super uniek en bijzondere trouwlocatie dan is de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest zeker een goede optie. Bij deze kleurrijke locatie zijn jullie omringt door de meest prachtige bloemen, tropische natuur, tropische dieren en vlinders. Het is niet voor niets een zeer gewilde trouwlocatie voor de mooiste trouwreportages. Jullie geven elkaar het ja-woord in de vlindertuin, waar jullie een vlinder loslaten als bezegeling van jullie eeuwige liefde. Hoe romantisch wil je het hebben? In het sfeervolle serrerestaurant kunnen jullie heerlijk genieten van een voortreffelijk diner. En het feest? Het feest kan gegeven worden in de Zwevende bloementuin. Een ruimte waar duizenden bloemen een hemel vormen boven jullie verliefde hoofdjes. De Orchideeën Hoeve biedt jullie de meest zomerse en kleurrijke bruiloft die je maar kunt wensen.

Foto: De Orchideënhoeveklik voor meer
Foto: De Orchideënhoeve
De Orchideënhoeve. Credits: Liselotte Schoo Fotografieklik voor meer
De Orchideënhoeve. Credits: Liselotte Schoo Fotografie

Boathouse – Bezoek de website

Bootliefhebbers opgelet! De Boathouse in Almere, is een perfecte trouwlocaties om eens fijn aan te meren voor jullie bijzondere dag. En dan bedoelen we letterlijk aanmeren, want het is mogelijk om op een boot jullie entree als bruidspaar te maken via de brede aanlegsteiger. Maar jullie kunnen ook jullie entree maken met een limousine waar jullie in de prachtige tuin uitbundig worden verwelkomd door jullie gasten. Ook fantastisch natuurlijk! Niet alleen de entree is groots, alles wordt fantastische voor jullie verzorgd. Zoals heerlijke champagne, een verdiepingshoge taart en een prachtig uitzicht op de Noorderplassen. Tijdens jullie bijzondere dag, kan de gehele organisatie in de ervaren handen van het personeel van de Boathouse overgelaten worden. Van classy receptie tot intiem diner en bruisend feest. Het wordt sowieso een onvergetelijke dag!

Foto: The Boathouseklik voor meer
Foto: The Boathouse
Foto: The Boathouseklik voor meer
Foto: The Boathouse

Brasserie Zuiderzoet – Bezoek de website

Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde has it all: prachtig uitzicht op het water, een boulevard, strand, boten en jachthaven. Trekt dit je aan? Maak je droom dan werkelijk bij Brasserie Zuiderzoet. Jullie spetterend huwelijksfeest wordt gegeven in de Zuiderzoetzaal waar jullie omringt zullen worden door het Eemmeer, de gezellige boulevard en het strand. Het lijkt werkelijk of jullie je bevinden in een zonnig buitenlands oord. Willen jullie een weergaloze entree maken? Kom dan aanvaren in een bootje! Jullie feest kan op het strand of in de zaal gevierd worden. Brasserie Zuiderzoet heeft een prachtige warme, stijlvolle en industriële look, zeer geschikt voor de nautische bruidsparen!

foto: Brasserie Zuiderzoetklik voor meer
foto: Brasserie Zuiderzoet
foto: Brasserie Zuiderzoetklik voor meer
foto: Brasserie Zuiderzoet

De Groene Watertuinen – Bezoek de website

Omhul jezelf in luxe, comfort, stijl en verwennerij en vier jullie grote dag bij De Groene Watertuinen in Lelystad. Hier is alles op en top klasse en exclusiviteit. De locatie is werkelijk een droom voor de luxepaardjes onder ons. Als je wilt trouwen op deze trouwlocatie krijg je een all inclusive trouwarrangement van 2 dagen. In deze twee dagen hebben jullie de gehele locatie tot jullie beschikking. Er is ruimte voor maximaal 35 gasten, en wat zullen zij verwend worden! In het trouwarrangement zit onder andere twee overnachtingen in een super de luxe bruidssuite, ceremonie (wel zelf nog aanvragen bij de gemeente), muziekinstallatie, ontvangst met koffie en gebak, champagne, drankarrangement, vrij gebruik van wellness, uitgebreid ontbijt en lunch en 4 gangen diner op de tweede dag.

Foto: De Groene Watertuinenklik voor meer
Foto: De Groene Watertuinen
Foto: De Groene Watertuinenklik voor meer
Foto: De Groene Watertuinen

Van der Valk Almere – Bezoek de website

Trouwen in het exclusieve Van der Valk hotel in Almere is puur genieten van luxe en heerlijk eten. Het hotel heeft een geweldige luxe, moderne en stijlvolle uitstraling. Met een enthousiast en ervaren team organiseert het hotel jullie huwelijk precies volgens jullie wensen. Tijdens de dag zelf is het slechts een kwestie van genieten, terwijl het personeel alles perfect draaiende houdt. Aangezien Van der Valk een officiële trouwlocatie is, kunnen jullie van huwelijksvoltrekking tot feest op deze stijlvolle locatie blijven. Dus ook de receptie en het diner, wat zeker voorzien wordt van culinaire hoogstandjes. Willen jullie al helemaal genieten? Boek dan meteen een overnachting in dit luxe hotel en laat je de volgende dag extra verwennen in de luxueuze sauna en stoomcabine.

Foto: Van der Valk Almereklik voor meer
Foto: Van der Valk Almere
Foto: Van der Valk Almereklik voor meer
Foto: Van der Valk Almere

Ben je nog op zoek naar een trouwjurk? Deze 5 stappen kunnen je helpen om jouw droomtrouwjurk te vinden. Bij een trouwjurk horen natuurlijk accessoires. Wij helpen om de juiste accessoires te kiezen voor dat wauw-effect. Jullie huwelijk op één van de bijzondere trouwlocaties in Flevoland, moet natuurlijk prachtig worden vastgelegd. Je kunt hier de beste fotografen vinden van Flevoland! Meer tips en interessante weetjes kun je vinden op Facebook, Instagram en Pinterest

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

The Boathouse Partycentra en Evenementenlocaties
De Orchideeën Hoeve Landgoederen
Brasserie Zuiderzoet Restaurants

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!