30 essentiële cosmeticaproducten voor de bruid en haar gasten!

Naast technologie en constante verandering heeft de generatie millennials ook groot verstand van de beauty industrie. Vind in deze galerij 30 essentiële cosmeticaproducten voor jou en je gasten!

  • Beauty
  • Aanbeveling
  • International
  • Nederland

De generatie millennials zijn experts op het gebied van technologie en constante verandering. Voor veel van hen speelt cosmetica een fundamentele rol. Ze gebruiken cosmetica niet alleen om hun huid te verzorgen, maar maken hiermee prachtige creaties waardoor hun persoonlijkheid nog meer naar voren komt in hun uitstraling.

De millennials vragen een constante evolutie van de cosmetische bedrijven. De cosmetische bedrijven nemen deze uitdaging aan en komen keer op keer met unieke, exclusieve producten. Deze nieuwe producten moeten niet allen van goede kwaliteit zijn, ook het ontwerp, de textuur, de geur en de verpakking moeten er gelikt uitzien. De constante zoektocht naar innovatie is kenmerkend voor de millennials. De moeite die zij hiervoor doen zagen we al eerder terugkomen in de resultaten van de modewereld en zijn nu ook aanwezig in de beauty industrie. 

De generatie tussen de 20 en 30 jaar begrijpt de urgentie van het investeren in cosmetica van goede merken. Zo kennen we niet voor niets het gezegde ‘van je huid heb je er maar één’. Het is belangrijk om goed voor je huid te zorgen en dit begint bij een goede dagelijkse routine van je gezicht- en lichaamsverzorging. De merken zijn hier op ingespeeld en veel van hen proberen elke drie weken hun collectie te vernieuwen door in te spelen op de vraag die voortkomt uit trends en sociale netwerken. 

Andere mijlpalen van de afgelopen jaren zijn bedrijven die pleiten voor milieuvriendelijke cosmetica. De beauty industrie heeft hier inmiddels een zakelijk voordeel in gezien en zijn hier hard mee bezig. Bedrijven, zoals  Aveda, Apivita, L’oréal, Clarins, Kiehls, Bioderma, Germaine de Capuccini, Marc Jacobs, Elizabeth Arden, Make Up Forever, Avène, Benefit, Opi, Caudilíe, Make Up Forever, Dr. Brandt, Comodynes, Estée Lauder, Yves Saint Laurent, Lancôme en Essie laten duidelijk merken hier hard aan te werken en willen op deze manier allemaal de harten van de huidige generatie overwinnen.

Ben jij nog op zoek naar een goede make up artist voor je grote dag? Lees hier hoe je de perfecte make-up artist voor jouw bruiloft kiest!

Volg ons op Instagram & Facebook voor je dagelijkse dosis inspiratie!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!