10 beautymomenten die je op je bruiloft wilt kopiëren

Als er een dag bestaat waarop je er mooier wil uitzien dan ooit dan is dat zonder twijfel je bruiloft! Daarom geven we je hier een samenvatting van onze favoriete kapsels en make-up zodat je je goed kunt oriënteren en uiteindelijk kiest wat bij je past.

10 beautymomenten die je op je bruiloft wilt kopiëren
Marieta HairStyle. Foto: Ramón Montero
  • Beauty
  • Bloem haarstukjes
  • Opgestoken haar
  • Bruid

Als er een dag bestaat waarop je er mooier wil uitzien dan ooit dan is dat zonder twijfel je bruiloft! Daarom geven we je hier een samenvatting van onze favoriete kapsels en make-up zodat je je goed kunt oriënteren en uiteindelijk kiest wat bij je past.

1. Gedeeltelijk gevlochten haar

Het is al enige tijd een trend en zeker een van mijn favorieten als het gaat om bruidskapsels. Het is origineel, elegant en het resultaat mag er zijn. Het bestaat uit een visgraatvlecht verdeeld over verschillende delen afhankelijk van de lengte van het haar en je kunt het eventueel afmaken met witte linten. Heb je lang haar? Denk dan zeker na over deze optie. Bruidskapsels met vlechten zijn fantastisch!

opslaanMarieta HairStyle / Foto: Muy muy felices
Marieta HairStyle / Foto: Muy muy felices

2. Nude make-up

Ik ben ook een aanhanger van de nude look voor de grote dag, wel met enkele concessies. Het is een manier om het beste van je gezicht naar boven te laten komen en de puntjes die je iets minder mooi vindt te verbloemen. Wil je je ogen benadrukken, denk eraan dat je dit subtiel doet zoals we hier zijn bij de smokey eyes.

opslaandetalles beauty novias
Foto: BajoBé

3. Romantisch kapsel

Als je iemand bent die weg wil blijven van de uitgebreide opgestoken kapsels, maar wil je ook een look waar iedereen op slag verliefd op wordt? Dan is dit een goed idee. Laat je haar los met een paar mooie golven, ‘versier’ je kapsel met een paar mooie vlechtjes en enkele mooie bloemetjes zoals rozen.

opslaanFoto: Aleksandra Ukhaneva
Foto: Aleksandra Ukhaneva

4. Mooie manicure

Ben je niet overtuigd van rode nagels en vind je enkel een glans lakje ook niets? Ga dan voor nude, het geeft net de juist touch en het is goed te combineren met de meeste jurken. Het resultaat is elegant, mooi en natuurlijk.

opslaanDetalles belleza novias
Foto: Click 10 fotografía

5. Het nieuwe touch-juweel

Geen behoefte om een toevlucht te nemen tot business as asual omdat we het al te vaak hebben gezien. Er zijn juwelen die buiten het typische vallen en toch heel mooi zijn. Ik ben verliefd op deze barokke kroon met bladeren en bloemen in de kleuren zilver, groen en roze in combinatie met een laag opgestoken bruidskapsel.

opslaandetalles belleza
Foto: Click 10 fotografía. Peinado: Marieta HairStyle. Tocado de Suma Cruz

6. Herfst make-up

Als je bruiloft in de herfst is, zit je met deze make-up altijd goed. Natuurlijk moet het wel bij de kleur van je huid en je stijl passen. Het gaat om een donkere basis met een lichte poeder, gecombineerd met vleiende bordeaux matte lippen en ogen gemarkeerd met superieure kohl.

opslaanFoto: Zwart fotografie
Foto: Zwart fotografie

7. Een ode aan de vlecht

Vlechten zijn de sterren van de meeste bruidskapsels en dat is niet verwonderlijk omdat ze er altijd goed uitzien. Ben je echt een fan van vlechten dan ben je dat zeker ook van deze versie met een schuine vlecht die eindigt in een knot met diverse vlechtjes. Houd je van opgestoken haar, kijk dan snel naar de opgestoken bruidskapsels van 2017.

opslaanFoto: Fotosolo
Foto: Fotosolo

8. De kracht van rood

Als je altijd rode nagellak draagt, zie hier dan niet van af op je trouwdag. Het kan het perfecte contrast opleveren met je trouwjurk en het is een moderne en trendy optie. Durf je total red aan?

opslaanDetalles belleza
Foto: Couche Photo

9. Briljante make-up

Opgemaakt gaan is geen fout. De sleutel is, zoals in alle gevallen, om het goed te doen. Hier een voorbeeld van vleiende schoonheid. Het heeft een gepolijste nude make-up als basis, vergezeld door een blik met brons tinten met een geweldige finishing touch: glanzende rode lippenstift.

opslaandetalles bellea novia
Foto: Oui Novias

10. Details die er toe doen

We mogen twee aspecten die belangrijk zijn in het eind resultaat niet vergeten: een stralende witte glimlach en mooie verzorgde wenkbrauwen. Dat zijn de details die je meer laten shinen dan ooit!

opslaandetalles belleza novias
Foto: Click 10 Fotografía

Dus nu je weet wat je wil op de dag van je bruiloft, rest je nog maar één ding: aan de slag! Je zult stralen en je trouwdag altijd herinneren als de mooiste dag van je leven!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Zwart Fotografie Trouwfotografen
Out of Focus Trouwfotografen
Fotosolo Trouwfotografen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!