De 5 leukste trends op het gebied van trouwpakken in 2019

Naast een stralende bruid in een prachtige jurk, staat een stralende bruidegom in een prachtig pak. Hoewel er vaak over de bruidsjurk gesproken wordt, is het pak echt niet minder belangrijk. Wil jij met je pak helemaal aansluiten bij de laatste trends? Lees dan snel verder over de allerleukste trends van dit jaar.

Foto: O'MAGGIO
Foto: O’MAGGIO

Dare to be different!

Een van Zankyou’s favoriete trends in 2019 is de print! De laatste jaren zagen we al de bedrukte gilet of das of sok met een motiefje, maar dit jaar mag het pas echt gewaagd en zien we volledige pakken bedrukt met bladeren- of bloemmotief. Eerlijk is eerlijk, dit is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij het aan?

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

De ruit

Mocht een trouwpak vol bloemen of bladeren net een stap te ver voor je zijn, maar mag het wel wat speelser of uitdagender dan een effen pak? Dan kun je nog altijd kiezen voor de ruit, want ook die is helemaal terug van weggeweest. Hou je niet zo van een pak in compleet ruit? Dan, zegt O’MAGGIO, kan je er ook voor kiezen om alleen het gilet een ruitjes print te geven. Deze trend is geïnspireerd door de ruit uit de 18e eeuw, maar in tegenstelling tot die tijd is hij nu ook verwerkt in lichtere stoffen waardoor je ook gemakkelijk in de zomer een pak met ruitjes kunt kiezen.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Kleur

Groen is de kleur van 2019: lichtgroen, donkergroen, zeegroen… voor welke tint je ook gaat, je zit altijd goed. We zagen groen al terug in de uitnodigingen, in de accessoires en de decoratie én ja ook het groene trouwpak is dit jaar helemaal hip. Ook zien we veel bordeaux rode pakken dit jaar. Maak je niet druk als je toch voor het inmiddels ingeburgerde blauw zou willen gaan, dat mag dat ook nog steeds. Verder ziet  O’MAGGIO de kleuren zwart, beige en grijs ook veel terugkomen!

Foto: O'MAGGIO
Foto: O’MAGGIO

Driedelig

Een trend voor het aankomende jaar is het driedelig pak, volgens O’MAGGIO. Met onder het jasje een mooi gilet of vest en uiteraard maak je de look helemaal compleet met een das of vlinderdas en manchetknopen. In het kader van dare to be different kun je kiezen voor andere manchetknopen dan de standaard of misschien wel gepersonaliseerde manchetknopen.

Foto: O'MAGGIO
Foto: O’MAGGIO

Italian Style

De Italiaanse fit is het helemaal in 2019. Maak je op voor een combinatie tussen een chino met een mooi jasje en leuke bretels erbij! Hierdoor krijg je een echte Italiaanse stijl. Het effect van deze stijl: een onweerstaanbaar resultaat!

Foto: O'MAGGIO
Foto: O’MAGGIO

Heb jij je keuze voor je trouwpak al gemaakt? Laat het ons weten in de comments! Volg je een van bovenstaande trends? Deel het dan met ons! Trends hoeven natuurlijk niet gevolgd te worden, je eigen smaak is het allerbelangrijkste. O’MAGGIO maakt het trouwpak op maat. Zij zorgen ervoor dat jij met jouw wensen op de perfecte manier naast jouw bruid of bruidegom staat! Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk Instagram, Facebook en Pinterest!

Nog meer leuke trends volgen? Lees dan ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Credits: Shutterstock
Dit zijn de haar- en make-up trends voor een bruiloft in 2019!
Benieuwd naar de haar- en make-up trends voor de bruid in 2019? Wij hebben de meest recente op een rijtje gezet. Met deze trend word jij de meest fantastische bruid in 2019.
Bruidswerk Zoetermeer. Foto: Mariët Mons Fotografie
Ontdek de 7 trends voor bruidsboeketten 2019 die je niet mag missen. Kies de mooiste!
Als we denken aan de look van de bruid zal vooral de trouwjurk het eerst in ons opkomen. Daarna kijken we naar de accessoires en haar- en make-up, maar we vergeten een element, namelijk het bruidsboeket. Welke bruidsboeketten hip zijn in 2019? Ontdek het hier!
Credits: Shutterstock
Als jij in 2019 gaat trouwen wil je deze sieraden trends absoluut niet missen!
Ben jij een moderne bruid en wil je er trendy uitzien wanneer je het huwelijksbootje instapt? Vergeet dan niet deze trends voor de sieraden van de bruid in 2019 te bekijken.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie