De leukste decoratie trends voor 2019!

De decoratie is iets wat natuurlijk niet mag ontbreken aan de bruiloft! Dit maakt jullie dag pas écht magisch. Lees daarom alles over de nieuwste trends voor 2019!

  • Decoratie stijlen
  • Adviseren

De decoratie is iets wat natuurlijk niet mag ontbreken aan de bruiloft! Dit maakt jullie dag pas écht magisch. Dit komt natuurlijk door de prachtige versiersels. Met de decoratie is zoveel mogelijk, dit kunnen jullie helemaal aanpassen naar eigen wensen! Maar gaan jullie liever mee met de trend? Wij hebben de leukste trends van 2019 voor jullie op een rijtje gezet! Dit hebben wij gedaan met de hulp van een aantal professionals, dus lees snel verder!

opslaanDe Meiden van Versier. Foto: Isis Sturtewagen
De Meiden van Versier. Foto: Isis Sturtewagen

Warme aardekleuren

Adverteren

TELEUKTROUWEN vindt dit een echte trend voor 2019. Denk hierbij aan terracotta, beige, bruin, donkerrood. Dit zijn kleuren die steeds meer opkomen. In combinatie met een andere trend namelijk het pampasgras is dit echt mega leuk!

opslaanTELEUKTROUWEN. Foto: Rianne Fotografie
TELEUKTROUWEN. Foto: Rianne Fotografie

Pampasgras

Zo vertelt TELEUKTROUWEN namelijk verder: Pampasgras (wit/beige) ga je nog meer zien dan dat je dat nu al ziet. In bloemstukken boven de tafel, tot kleine boeketten, verwerken in de styling of grote boeketten bij de entree. Pampas in combinatie met aardekleuren of de bali-vibes look blijft te gek!”

opslaanTELEUKTROUWEN. Foto: Rianne Fotografie
TELEUKTROUWEN. Foto: Rianne Fotografie

Zilver en goud

Het materiaal zilver komt ook veel terug in 2019! Maar dan wel de antieke variant. De Meiden van Versier lichten deze trend verder toe: “Denk aan antieke zilveren kandelaren, bewerkt bestek, klassieke servetringen, etc. Goud blijft nog steeds ook enorm geliefd bij veel bruidsparen en zet zich door vanuit 2018 het nieuwe trouwjaar in. Verder blijven ‘natuurlijke’ materialen een must. Denk hierbij aan ongebleekte katoen voor vlaggetjes, kurk accenten, houten details en nog veel meer!”

opslaanDe Meiden van Versier. Foto: Isis Sturtewagen
De Meiden van Versier. Foto: Isis Sturtewagen

Backdrops

Een trend die bijna niet te ontwijken is! En wij zijn er fan van. Zo ook De Meiden van Versier en TELEUKTROUWEN. Een aantal jaren geleden zagen we de basic backdrop, en deze blijft nog steeds mooi! Maar steeds vaker zie je meerdere soorten, bijzondere variaties en vormen of een los bloemstuk als backdrop. In 2019 gaan we nog veel meer verschillende backdrops zien!

opslaanDe Meiden van Versier. Foto: Isis Sturtewagen
De Meiden van Versier. Foto: Isis Sturtewagen

Bloemen

Lage bloemen op de tafel. Dus  niet hoge stukken. Veel lage bloemstukken op tafel, niet té cliché. Dit staat erg elegant en chic. Het leuke is, vertelt By Maay Weddingstyling, dat je niet binnen de lijntjes hoeft te denken. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het past ook bij elk thema bruiloft. Je kan de bloemen goed aanpassen op het thema.

opslaanFoto: By Maay Weddingstyling
Foto: By Maay Weddingstyling

Stylingskeuze

Waar vroeger een bepaalde kleur het uitgangspunt was van de styling wordt er nu vaker gekozen voor een bepaalde sfeerbepaling. Denk hierbij aan vintage, minimalistisch, industrieel, romantisch, klassiek, etc. Vanuit daar wordt de styling verder uitgewerkt. Hier zijn de Meiden van Versier erg fan van, ze kunnen helemaal losgaan met de decoratie!

opslaanDe Meiden van Versier. Foto: Isis Sturtewagen
De Meiden van Versier. Foto: Isis Sturtewagen

Welke trend voor 2019 is jouw favoriet? Laat het ons weten! Wil je nog meer leuke trends bekijken of andere inspiratie opdoen? Bekijk dan FacebookPinterest en Instagram!

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

By Maay Weddingstyling Decoratie & Styling
De Meiden van Versier Decoratie & Styling
Te Leuk Trouwen Decoratie & Styling
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!