De leukste trends voor jullie catering op de bruiloft in 2019!

Gaan jullie trouwen in 2019? Een must op de bruiloft zijn natuurlijk de lekkere hapjes! Bekijk daarom de leukste catering trends van 2019.

  • Catering en Banket
  • Adviseren

Gaan jullie trouwen in 2019? Een must op de bruiloft zijn natuurlijk de lekkere hapjes! Maar waar gaan jullie voor? Dit is natuurlijk een lastige keuze, iedereen vindt ook wat anders lekker… Maar het gaat er natuurlijk ook om wat jullie lekker vinden! Om inspiratie op te doen voor jullie catering op de bruiloft, hebben wij de leukste trends opgesteld voor 2019.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Ga voor “natural”!

Adverteren

Meer dan ooit tevoren proberen mensen slechte stoffen in hun eten te vermijden. Veel meer gaan voor een gezond voedingspatroon! Als gevolg hiervan heeft de voedingsindustrie super veel nieuwe producten geïntroduceerd die een beperkt aantal schadelijke ingrediënten bevatten. En waarom zullen jullie dit niet doorvoeren in de lekkere hapjes? Dit is vaak gezonder en nog lekkerder! 

Kok op Stelten laat weten als extra tip: “Juist goed én op tijd eten helpt je goed deze vaak lange dag tot het einde lachend op de dansvloer te eindigen. Veel gasten zijn vooraf vaak bezig met outfits, cadeau’s, speeches, logistiek en vergeten nog wel een te ontbijten of lunchen.”

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

De opkomst van de “bowls”

Hoe ontzettend leuk is het om allemaal kleine kommetjes met noedels of andere lekkernij te serveren op jullie bruiloft?! Denk aan een poke bol, noodles, pasta, smoothies… Ze kunnen super leuk gepresenteerd worden, en wij garanderen jullie. Het staat super schattig op de serveertafel! Wie houdt er nou niet van een mooie opgemaakte poke bowl! Dit kunnen jullie bijvoorbeeld doen in het concept van een foodtruck. Iedereen kan zijn eigen bowl samenstellen.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Gedroogd fruit

Hmm… Een gezonde snack die steeds meer in opkomst is. Erg lekker en zoet! Kinderen zullen er van smullen, maar de volwassen natuurlijk ook. En bovendien staan de kleurtjes van de soorten fruit ook nog eens super schattig bij elkaar, leuk geserveerd als een snack voor tussendoor. We willen de gasten natuurlijk niet verhongeren!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Zeevruchten

In 2019 gaan we veel zeevruchten terugzien. Het is ook nog eens super lekker, en gezond. En er zijn talloze lekkere hapjes en gerechten mee te maken. In de zomer, denk aan een groot bord met paella wat jullie met zijn allen kunnen delen. Of in de winter lekkere vistaco’s. Ook nog eens super makkelijk om zelf te maken.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Cocktails

Deze mogen natuurlijk niet ontbreken op jullie dag. Een opkomende trend is natuurlijk meer groenten in jullie glas, in plaats van fruit. Ook het bestellen van een glas chardonnay komt steeds meer in. Dus inslaan die wijn! Mirjam van Kok op Stelten geeft als extra tip: “Zorg altijd voor voldoende water. Zet bijvoorbeeld een waterjug neer op de bar om zelf te tappen.” Een andere trend is door de internationalisering. Zo zien we steeds meer buitenlandse drankjes op de markt komen. Van Afrikaanse dranken tot cocktails met een Asian twist. Local wordt global! 

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Nog meer leuke trends ontdekken? Zoals bijvoorbeeld de decoratie trends of MUAH trends van 2019? Lees dan snel deze artikelen op om de hoogte te zijn van alle laatste nieuwtjes voor jouw bruiloft in 2019. En kan je niet genoeg krijgen van Zankyou? Bekijk dan FacebookPinterest en Instagram.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Kok op Stelten Catering
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!