Dit zijn de mooiste plekken voor een fotoreportage na de bruiloft

Lees hier alles over de mooiste locaties voor een fotoshoot met jouw lover. Hét perfecte excuus om die mooie jurk nog eens aan te trekken!

  • Foto en video
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Op jullie grote dag zullen er heel veel mooie foto’s van jullie geschoten worden die jullie voor de rest van je leven bijdragen. Hoewel foto’s op de trouwlocatie je voor altijd bij zullen blijven raden wij ieder bruidspaar aan hiernaast een fotoshoot te doen. Een fotoshoot levert namelijk geweldige beelden op en zorgt er daarnaast voor dat jullie nog een keer een intiem moment kunnen delen.

Adverteren

Willen jullie op de dag zelf liever tijd overhouden om jullie liefde te vieren met alle gasten? Kies dan voor een post-wedding fotoshoot. Op deze manier mag jij je nog een keer in de mooiste trouwjurk ter wereld hijsen en kunnen jullie prachtige herinneringen in jullie outfits schieten! Een ander groot voordeel hiervan is dat jullie foto’s kunnen schieten op een andere locatie dan de trouwlocatie zelf. Wat de mooiste locaties zijn voor zo een shoot? Dat vertellen wij je in dit artikel!

opslaanFoto: To The Moon and Back
Foto: To The Moon and Back

1. Middenin de natuur 

Zijn je partner en jij beiden gek op de natuur en maken jullie het liefst urenlange wandelingen? Dan is dit wellicht de locatie voor jullie. Ga samen opzoek naar een stuk natuur die jullie omver doet blazen. Denk hierbij aan bossen, tuinen of boerderijen. Het mooie van de natuur is dat deze niet alleen overal beschikbaar is, waar ter wereld jullie ook zijn, maar ook dat elk seizoen haar pracht met zich meebrengt. Het contrast tussen de ‘normale’ omgeving en jullie perfecte outfits zal gegarandeerd zorgen voor een sprookjesachtig droombeeld of het nu groen ziet van de blaadjes of wit van de sneeuw.

opslaanCredits: Marischa’s Fotografie
Credits: Marischa’s Fotografie

2. Het strand 

Het strand op zich brengt al een romantische vibe met zich mee, maar gooi hier een bruidspaar bij en het plaatje is compleet! Maak foto’s waarbij jullie door de branding slenteren met schoenen in de hand of met zijn tweeën genieten van de mooiste zonsondergang die je ooit hebt gezien. Naast het strand zijn ook de duinen een heerlijke plek om jullie zelf te laten gaan. Speel met elkaar, wees jezelf en er zullen geweldige foto’s uit rollen.

opslaanFoto: Trouwfotografie Freya
Foto: Trouwfotografie Freya

3. Vervallen gebouwen 

Voor liefhebbers van een industrieel thema zijn vervallen gebouwen een goudmijn. Denk hierbij aan een vervallen hotel of verlaten huis. Zelfs een nieuw bouwproject zou perfect kunnen zijn voor een fotoshoot in deze trant.

4. Alledaagse plekken 

Een straat of een winkelcentrum klinkt niet beslist als de meest voor de hand liggende plek voor een fotoshoot en dat maakt het nou juist zo bijzonder. Reis eens met zijn tweeën af naar jullie favoriete stad en je zult gegarandeerd mooie plekken tegenkomen voor een fotoshoot in jullie bruidsoutfits. Dit kan gerust een druk bezochte plek zijn waar het krioelt van de mensen. Door hier te poseren laten jullie zien dat wanneer jullie samen zijn de tijd stilstaat en niets anders ertoe doet. 

opslaanFoto: Fischer Fotografie
Foto: Fischer Fotografie

5. Een hotel 

Aan de meeste hotels hangt niet voor niets een duur prijskaartje. Ze hebben een mooi design en zijn met hun luxe uitstraling de perfecte locatie voor een fotoshoot. Een groot voordeel van een hotel is dat deze binnen is waardoor je geen rekening hoeft te houden met het (Nederlandse) weer. Duik eens het internet op en je zult waanzinnige hotels vinden voor jullie eigen fotoshoot.

6. Mooie architectuur 

Voor liefhebbers van cultuur zijn mooie architecturen een goede optie. Denk aan monumenten, paleizen of kastelen wat echte parels zijn om naar te kijken. Als jullie gelovig zijn kan het fotograferen voor of in de kerk of moskee ook van onschatbare waarde zijn.

opslaanFoto: Ad Utens Fotografie
Foto: Ad Utens Fotografie

Het maakt niet uit voor welke locatie jullie kiezen, als jullie To The Moon and Back inschakelen zullen de foto’s gegarandeerd een succes worden. Tom weet jullie hoe dan ook prachtig op de foto te zetten en jullie emoties hierin mee te nemen. Hij zorgt ervoor dat jullie naderhand met een traan van geluk terug kunnen kijken op de mooiste herinneringen van jullie leven. 

opslaanFoto: To The Moon and Back
Foto: To The Moon and Back

Bekijk voor meer inspiratie eens deze Styled Shoot Chic, Sunny, Pink. En mochten jullie voor de bruiloft zelf nog opzoek zijn naar decoratie, dan lees je hier alles over de beste leveranciers met de mooiste decoratie.

Voor meer hulp omtrent de bruiloft en te gekke win acties volg je ons op PinterestInstagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!