Een shoot tijdens de zonsondergang!

Een bruidsshoot kunnen jullie doen op elk moment van de dag. Maar wat is nou romantischer dan een fotoshoot bij prachtige zonsondergang?! Roy van der Wens geeft ons tips voor de mooiste zonovergoten plaatjes.

Een shoot tijdens de zonsondergang!
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film
  • Foto en video
  • Adviseren

Een bruidsshoot kan natuurlijk op elk moment van de dag, maar wat is er nu romantischer dan een shoot tijdens zonsondergang? Dit is een prachtig moment om de dag symbolisch af te sluiten door de zon onder te zien gaan en een momentje samen met de fotograaf te pakken om wat mooie plaatjes te schieten. Voel jij ook wel wat voor een shoot tijdens de zonsondergang? Lees dan snel verder om te ontdekken hoe je hier het meeste uit kunt halen.

opslaan
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film

Check hoe laat de zon onder gaat

Adverteren

Het zal niet de eerste keer zijn dat een bruidspaar de zonsondergang gemist heeft en daarom tipt trouwfotograaf Roy van der Wens dat je moet checken hoe laat de zon onder gaat. Vertrek niet op het moment dat de zon onder gaat, maar iets hiervoor zodat je samen met de fotograaf goed kunt bepalen welke spot het mooiste is. Trouwen jullie in de winter? Deze tijd is ideaal voor het fotografen van de zonsondergang. Jullie kunnen nog net voor het avondeten het feest verlaten en daarna meteen aanschuiven!

opslaan
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film

Fotografeer tijdens “the golden hour”

We kennen hem allemaal: the golden hour. Dit laatste uurtje voor de zon onder gaat zorgt ervoor dat iedereen er op zijn of haar best uitziet en mag daarom niet ontbreken in de shoot. “The golden hour zorgt voor een warme gloed in de foto’s die het buidspaar laten oplichten. Dit is dan ook de reden dat veel fotografen ervoor kiezen om op dat moment van de dag foto’s te maken. Het is een mooi moment om de liefde tussen twee mensen vast te leggen”, aldus Roy van der Wens Bruidsfoto & Film. Kruip dicht tegen elkaar aan en ontspan. Dit zorgt voor de mooiste beelden!

opslaan
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film

Kies de juiste fotograaf

De trouwfotograaf op jouw bruiloft moet ervaren en professioneel zijn. Die zal namelijk precies weten hoe het licht van de zonsondergang met het licht op jullie te balanceren. Roy van der Wens geeft bijvoorbeeld aan dat handmatig scherpstellen het fotograferen makkelijker maakt, omdat de autofocus moeite kan hebben met het tegenlicht. Met deze kennis weet hij de beste beelden te creëren. Daarnaast weet een professionele bruidsfotograaf precies wat hij doet en hoeven jullie daarom niet veel tijd van de bruiloft te missen en kunnen jullie zo snel mogelijk weer terug naar de gasten.

opslaan
Roy van der Wens Bruidsfoto & film

Roy van der Wens is een ervaren bruidsfoto- en videograaf uit Noord-Brabant. In 2019 is hij uitgeroepen tot beste trouwfotograaf van Nederland en deze titel draagt hij nog steeds. Na jaren als fashion fotograaf gewerkt te hebben is hij uiteindelijk trouwfotograaf geworden, omdat hij de fantasiewereld van bruidsparen wil laten zien op beeld. Roy weet als geen ander liefde en passie over te brengen door middel van foto en video. Met oog voor detail legt hij ieder moment van de dag vast en maakt hij jullie bruiloft onvergetelijk.

opslaan
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film

Denk na over de locatie

Bedenk waar jullie dichtbij jullie trouwlocatie even rustig kunnen gaan staan voor wat leuke foto’s. Is er een leuk stukje bos in de buurt? Of bijvoorbeeld iets verder, op het strand in de buurt? De mooie kleuren in de lucht zijn soms maar heel even aanwezig, als jullie dan nog op zoek moeten naar de juiste plek is de kans groot dat jullie te laat zijn, dus zorg ervoor dat je dit van tevoren bekeken hebt.

opslaan
Foto: Roy van der Wens Bruidsfoto & Film

Check het weerbericht

Dit is natuurlijk een must! Je weet maar nooit wanneer het gaat regenen in Nederland en het zou jammer zijn om nat te regenen met die prachtige trouwkleding aan. Check daarom altijd het weerbericht. Kijk ook naar de wolken. Is de zon bijvoorbeeld wel te zien? Mocht het weer voor de trouwdag er niet zo best uitzien? Niet getreurd, dan kun je er altijd nog voor kiezen om de shoot op een andere dag in te plannen wanneer het zonnetje wel schijnt!

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf die de mooiste foto’s van jullie schiet tijdens de zonsondergang? Neem dan vrijblijvend contact op met bruidsfoto- en videograaf Roy van der Wens

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!