Een shoot tijdens de zonsondergang!

Een shoot tijdens de zonsondergang!

Een bruidsshoot kunnen jullie doen op elk moment van de dag. Maar wat is nou romantischer dan een fotoshoot bij prachtige zonsondergang?!

  • Foto en video
  • Adviseren

Een bruidsshoot kunnen jullie doen op elk moment van de dag. Maar wat is nou romantischer dan een fotoshoot bij prachtige zonsondergang?! Aan het einde van de dag, alle drukte van de bruiloft even achter jullie laten en samen gezellig met de fotograaf op pad om wat mooie plaatjes te schieten. Heb jij wel interesse in een prachtige bruidsshoot tijdens zonsondergang? Lees dan snel verder!

opslaanFoto: Marnix de Stigter
Foto: Marnix de Stigter

Controleer hoe laat ze zon onder gaat

Bij het fotograferen van de zonsondergang, is het natuurlijk cruciaal om te weten hoe laat de zon onder gaat. Vertrek niet op het moment dat de zon onder gaat, maar iets hiervoor. Zo hebben jullie nog iets meer speling in de tijd. Trouwen jullie in de winter? Deze tijd is ideaal voor het fotografen van de zonsondergang. Jullie kunnen nog net voor het avondeten het feest verlaten, en daarna meteen aanschuiven!

opslaanFoto: Marnix de Stigter
Foto: Marnix de Stigter

Tijdens het “golden hour”

Marnix de Stigter vindt een mooie aanvulling op de trouwreportage en het album het laatste uurtje voor zonsondergang. Hij maakt gebruik van het laagstaande en warme licht. “Het levert foto’s op die net even anders zijn dan overdag”, legt Marnix uit. Het is natuurlijk ook hartstikke romantisch. Jullie hebben elkaar net het ja-woord gegeven en dit is jullie eerste shoot als een getrouwd stel! Dat mag natuurlijk ook wel even vastleggen, en wat is nou een gaver moment om dit vast te leggen met de mooie zonsondergang…

opslaanFoto: Marnix de Stigter
Foto: Marnix de Stigter

Kies de juiste fotograaf

Kies voor een fotograaf die bedreven is in flitstechniek, geeft fotograaf Marnix de Stigter als tip. De fotograaf kan dan beter het licht van de zonsondergang balanceren met het licht op jullie. Ook geeft Marnix als tip: als jullie liever niet te lang weg willen zijn bij de gasten, hoeft het niet lang te duren. Een kwartiertje is al genoeg, en het levert prachtige foto’s op.

opslaanFoto: Marnix de Stigter
Foto: Marnix de Stigter

Denk na over de locatie

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Bedenk waar jullie dichtbij de locatie even rustig kunnen gaan staan voor wat leuke foto’s. Is er een leuk stukje bos in de buurt? Of bijvoorbeeld iets verder, op het strand in de buurt? De mooie kleuren in de lucht zijn soms maar heel even aanwezig, als jullie dan nog op zoek moeten naar de juiste plek, is de kans groot dat jullie te laat zijn. Probeer bij de zonsondergang 10 minuten voordat de zon achter de hemel verdwijnt aanwezig te zijn!

opslaanFoto: Marnix de Stigter
Foto: Marnix de Stigter

Check het weerbericht

Dit is natuurlijk een must! Je weet het maar nooit in Nederland, wanneer het gaat regenen… Het is natuurlijk jammer om helemaal net geregend te worden, met die prachtige jurk! Maar kijk ook naar de wolken, is de zon te zien? Zonder zon is er natuurlijk ook geen zonsondergang.

Nog meer leuke inspiratie opdoen? Bekijk dan FacebookInstagram of Pinterest!

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!