Een Trash the Dress fotoshoot: je droomjurk ruïneren levert prachtige beelden op!

De prachtige bruidsjurk die je zorgvuldig hebt uitgekozen, verdwijnt na je bruiloft achterin de kast. Tja, die heb je natuurlijk maar één keer in je leven nodig! Als jij het ook zonde vindt om je jurk achterin je kast te laten belanden, hebben wij dé oplossing. Het is waarschijnlijk óf je grootste droom, óf je ergste nachtmerrie, maar het levert in ieder geval spectaculaire beelden op: een Trash the Dress fotoshoot! De naam verklapt het al, bij deze fotoshoot trek je je droomjurk nog één keertje aan om hem vervolgens compleet te ruïneren. Ja, dat lees je goed… Met zand, water, verf, gekleurd poeder, een taartengevecht, paardrijden of door de modder banjeren: het kan allemaal!

Deze geweldige trend is over komen waaien uit Amerika en levert fantastisch mooie foto’s op. De fotoshoot zorgt voor een onvergetelijk moment en zal net als je bruiloft voor altijd in je geheugen gegrift staan. Niet alleen zorgt de fotoshoot voor heel veel plezier, maar ook voor unieke en verbluffende beelden! Toch nog overtuiging nodig? Na het zien van deze geweldige foto’s van Kevin Verkruijssen van Photos2Love twijfel je geen seconde meer.

In deze Trash the Dress fotoshoot is er gebruik gemaakt van gekleurd poeder. Dat steekt natuurlijk prachtig af tegen het wit van de trouwjurk en zorgt voor een speels effect.

Een Trash the Dress wordt vaak gedaan op een spectaculaire locatie, die je zelf uit kunt kiezen. Deze shoot werd geschoten tijdens een schitterende zonsondergang. De ondergaande zon in combinatie met het kleurrijke poeder en de geweldige jurk, zorgt ervoor dat de beelden haast kunstwerkjes worden!

Als jij het nou nét iets te spannend vind om je jurk ‘te verpesten’, dan hebben wij nog een aantal opties voor het gebruik van je trouwjurk op een rijtje gezet. Zonde als je er niets mee doet!

Wil je meer inspiratie voor creatieve fotoshoots? Vergeet dan niet onze Facebook en Instagram te volgen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

De prachtige Real Wedding van Aurelia & Robin!
De prachtige Real Wedding van Aurelia & Robin!
Aurelia & Robin hebben van ieder moment genoten op hun trouwdag en dat is zeker terug de zien op de foto's. Geniet van deze heerlijke shoot!
De top 20 meest romantische liefdesliedjes voor jullie bruiloft!
De top 20 meest romantische liefdesliedjes voor jullie bruiloft!
Laat je inspireren door onze top selectie beste bruiloft liedjes! Bekijk ze hier...
Foto: Trouwbeleving
Trouwbeurzen overzicht eind 2017!
2017 heeft ons al heel wat leuke trouwbeurzen gebracht en gelukkig zijn ze nog niet voorbij. Kijk nu snel wat het jaar nog te bieden heeft en plan een leuk dagje weg voor jou en je lief in!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie