Leer Limburgse trouwlocaties kennen met Love Wedding Planning

Leer Limburg kennen via een insider. Deze fantastische weddingplanner neemt je een weekend mee naar Limburg om alle hotspots te laten zien. Op basis van jullie voorkeuren kiest Colinda van Love Wedding Planning prachtige locaties. Haar nieuwe concept heet de locatietour in Limburg.

  • Locaties
  • Editorial
  • Bruidspaar
  • Limburg

Soms kom je van die ideeën tegen waarvan je denkt, hoe heb ik ooit zonder kunnen leven? Een concept dat je leven nét wat makkelijker en leuker maakt. Dit is het geval bij Colinda van Love Wedding Planning met haar zogenoemde locatietour in Limburg.

Er mag geen twijfel over bestaan dat Limburg een van de mooiste provincies van Nederland is. Een stukje buitenland in Nederland, en dat op maximaal 3 uur rijden! Bruidsparen die graag een vakantiegevoel willen creëren tijdens hun bruiloft, maar geen zin of budget hebben om in het vliegtuig te stappen, kiezen dan ook vaak voor Limburg. Toch komt er wat meer bij kijken als je buiten je woonplaats trouwt. Zo ken je de omgeving niet en heb je weinig tot geen kennis van alle mogelijkheden. Colinda heeft hiervoor dé oplossing. Met haar locatietour laat zij jullie alle hotspots en inside locaties van Limburg zien, terwijl jullie genieten van een pre-honeymoon-weekend in het romantische Limburg.

Lees ook: Volg deze 5 stappen en kies de weddingplanner van je dromen

“De locatietour is bedoeld voor toekomstige bruidsparen die niet in Limburg wonen, maar wel graag in Limburg zouden willen trouwen. Omdat ik in Limburg woon ken ik de mooie locaties die Limburg te bieden heeft, van hoeve tot kasteel. Tevens ben ik een fijn contactpersoon voor het bruidspaar, omdat ik zelf geen Limburgse ben, maar hier naartoe verhuisd ben voor de liefde en de mooie omgeving. Ik ben opgegroeid in Den Bosch en heb gestudeerd in Utrecht. Hiermee vorm ik een mooie schakel tussen de Limburgse leveranciers en de bruidsparen buiten Limburg die hier zouden willen trouwen. Daarnaast is Limburg een provincie met veel hoeves, kastelen en landelijke locaties voor prachtige bruiloften, en ligt de prijs een stuk lager dan in de rest van het land.”

Adverteren

Een weekendje weg, én de beste locaties vinden. Maar hoe gaat dat in z’n werk? “Op vrijdag -of een andere dag- komen jullie aan in een echt Limburgs dorpje waar het net Frankrijk lijkt, en worden jullie ontvangen in een prachtige en vooral zeer comfortabele bed and breakfast. Op zaterdagochtend genieten jullie van een uitgebreid ontbijt en kom ik jullie ophalen voor de locatietour. We gaan samen op stap in de auto, en ik zorg voor een hapje en een drankje en uiteraard 3 locaties die aansluiten bij jullie wensen. Na de locatietour breng ik jullie terug naar de bed and breakfast met tips om de avond op een leuke manier in te vullen. Op de zondag kunnen jullie meteen naar huis rijden, of er voor kiezen om nog een laatste dag kennis te maken met de mooiste plekjes van Limburg, zoals Valkenburg of Thorn.”

Lees ook: Styled Shoot: een warme een sfeervolle herfstbruiloft

Verder hoef je je nergens zorgen over te maken. Dat klinkt als muziek in de oren! Vooraf heb je een skypegesprek met Colinda om je wensen kenbaar te maken. “Naar aanleiding hiervan selecteer ik de 3 locaties die het beste bij het bruidspaar passen. Deze locaties gaan we bezoeken tijdens hun weekendje Limburg”, aldus Colinda. 

De locatietour kost 500 euro en hier zit de accommodatie en het ontbijt bij inbegrepen. Verder kan Colinda natuurlijk ook de rest van de bruiloftsorganisatie op zich nemen. Ze is namelijk een geweldige weddingplanner. “Ik ben iemand die ten alle tijden streeft naar perfectie. ‘Goed’ is bij mij niet voldoende. Doordat ik het planmatige kan combineren met mijn creativiteit kan ik erg snel werken naar het uiteindelijke doel; een perfecte bruiloft.”

Dit klinkt fantastisch, als je het ons vraagt! Willen jullie een romantische bed en breakfast in Limburg, een weekendje er tussenuit als startschot van een spannende periode met veel voorbereidingen? Én de mooiste trouwlocaties van Limburg leren kennen? Geef je nu op voor meer informatie van Colinda’s locatietour en ontvang een exclusieve Zankyou promocode!

Voor inspiratie, prachtige foto’s en te gekke win acties volg je ons op Instagram & Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Love Wedding Planning Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!