Sottero en Midgley Herfst 2019: unieke trouwjurken met een luxe touch

Wij willen je maar wat graag kennis laten maken met onze favoriete trouwjurken van Sottero en Midgley Herfst 2019. We hebben ze verdeeld per figuur om de zoektocht voor jou een stukje makkelijker te maken.

Sottero en Midgley Herfst 2019: unieke trouwjurken met een luxe touch
  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • 2019
  • Sottero & Midgley

Het romantische aanzoek is achter de rug, de save the dates zijn de deur uit en het is eindelijk zover: jij mag beginnen met de zoektocht naar jouw trouwjurk. Hierin begin jij aan de rest van jullie leven samen. Dat klinkt heel spannend en dat is het ook, maar het is vooral lastig. Aangezien je wilt dat deze als gegoten zit, je sexy laat voelen en eigenlijk gewoon perfect is, is het vinden van deze jurk een hele klus. Om je een handje verder te helpen hebben wij van Zankyou onze favoriete trouwjurken uit de Sottero en Midgley Herfst 2019 collectie op een rij gezet, verdeeld per figuur.

Vandaag laten we je kennis maken met de ontwerpen van Sottero en Midgley die zichzelf weer eens overtroffen hebben. De basis van de ontwerpen zijn klassiek, maar door middel van speciale details hebben de designers een collectie weten te ontwerpen die uniek is en luxe ademt. Er zit voor ieder wat wils tussen: zo zien we jurken met een hoge nek, sweetheart en v-hals lijnen. Scrol verder naar jouw figuur en vind de match die je zo verdient!

Kom er hier achter welke trouwjurk bij jouw figuur past.

Lange bruiden 

Als jij een lang en slank figuur hebt zal de ene jurk jou beter staan dan de andere. Mocht je jouw lengte willen breken, dan is het mooi om jouw middel te accentueren. Dit kan zoals we zien in de eerste jurk door een kanten rok. In de tweede jurk wordt dit gedaan door een smalle riem. Hierdoor gaat de aandacht uit naar jouw middel en komt ook de halslijn nog beter uit. In het derde design zien we iemand die haar lengte owned en de jurk combineert met een prachtige cape. Heerlijk extra, een goede keuze wat ons betreft!

opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Tovah
opslaanSottero en Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Porter Marie
opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Bentley

Kleine bruiden 

Een sexy plunge of v-hals lijn zal er bij de kleine bruid voor zorgen dat alle gasten wensten dat zij naast jou voor het altaar stonden. Deze halslijnen zijn in alle drie onderstaande jurken te zien. Sommigen hebben glitters (add some sparkle to your day), anderen kant. Ze zijn allemaal uniek en zorgen ervoor dat jij met een zelfvertrouwen van hier tot aan Tokio het jawoord uitspreekt.

opslaanSottero en Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Milo
opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Montana
opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Owen

Curvy bruiden 

De volgende drie jurken zijn wat ons betreft allemachtig prachtig. Ze laten de bruid er niet alleen geweldig, maar ook nog eens hartstikke sexy uitzien. Ze zijn perfect ontworpen om jouw curves te omarmen en een jazzy touch aan de traditionele look voor de bruid te geven. Ga jij voor het zeemeerminnen ontwerp of ben jij toch liever een prinses?

opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Logan Lynette
opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: River Lynette Dawn
opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Aston

Slanke bruiden 

Zoals in de volgende ontwerpen te zien is kun je als slanke bruid elke kant op. De eerste jurk zorgt voor een curvy lichaam, door middel van haar zeemeerminnen ontwerp. De tweede jurk heeft ruffles, laagjes en en volumineuze rok, waardoor hij drama toevoegt aan jouw look (love it). De laatste jurk is zo nauwsluitend dat hij jouw slanke lichaam omarmt en door de hoge halslijn behoudt hij een smalle boezem.

opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Koda
opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Wessex
opslaanSottero and Midgley Bekijk dit model
Trouwjurk Sottero en Midgley | Style: Kevyn

Naast het feit dat de jurken prachtig zijn houden wij enorm veel van de boodschap die Sottero en Midgley aan hun bruiden mee willen geven, namelijk dat jij je geweldig moet voelen op jouw trouwdag en dat zelfverzekerdheid over je lichaam hier een grote rol in speelt. Daarom zijn de ontwerpen verkrijgbaar in alle soort vormen, lengtes, figuren en maten!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij nog lang niet uitgekeken bent op die mooie jurken en daarom hebben wij hier alvast de 100 mooiste trouwjurken voor 2020.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!