Start 2019 met de leukste voornemens!

Met het nieuwe jaar om de hoek is het weer tijd voor een aantal voornemens. Wat zijn jouw doelen voor 2019?

  • Andere services
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Met 2019 die voor de deur staat wordt het niet alleen tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar, maar ook om te kijken naar de toekomst. Wat zijn doelen die jij in het komende jaar wilt bereiken en dus jouw voornemens vormen? Het klassieke rijtje kennen we allemaal: afvallen, gezond eten en stoppen met roken. Maar wat zijn gekke voornemens waar je in 2019 echt iets aan hebt? Wij van Zankyou hebben ze hier op een rijtje gezet. Lees snel verder!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Kijk minder Netflix

Adverteren

Hoewel bingewatching iets is waar menig burger claimt zielsgelukkig van te worden weten we allemaal dat dit diep van binnen niet hetgeen is wat telt en ons echt laat relaxen. Ga in plaats van het afkijken van je favoriete serie eens een wandeling maken. Zet je favoriete muziek op en loop een stuk in de natuur. Je zult merken dat je jezelf een stuk relaxter voelt na zo een wandeling dan na de zoveelste aflevering van Friends.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Tijd voor een selfie! 

Ben jij benieuwd hoe je elke dag van 2019 doorbrengt en hoe jij verandert met de tijd? Neem dan iedere dag een selfie. Je kunt zelf beslissen of je hier dezelfde emotie laat zien of kiest voor hoe jij je op dat moment voelt. Kijk ook of je een selfie van jou alleen wilt of dat je een foto maakt met degene waarmee jij bent op dat moment. Maak een aparte map en zet ze aan het einde van het jaar op een rijtje om te kijken hoe jij verandert bent. Dat is iets om naar uit te kijken!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Ontdek nieuwe plekken

Vergeet in je comfortzone blijven, 2019 is het jaar om hier eens echt buiten te treden. Zoek je grenzen op en kijk eens verder dan je neus lang is. Zijn er plekken waarvan jij altijd al droomt om deze te bezoeken? Make it happen! Boek een ticket voor je partner en jou of ga desnoods alleen. De wereld is te klein om op één plek te blijven.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Verdien geld op een manier waar jij gelukkig van wordt 

Een klassiek voornemen voor het nieuwe jaar is om te leren beter met je geld om te gaan. Hoewel dit een mooie is, vooral voor Nederlanders, pakken wij het dit jaar anders aan. Ga opzoek naar een baan waarmee jij genoeg geld verdient, maar tegelijkertijd ook gelukkig van wordt. Je zult merken dat je hier niet alleen meer energie van krijgt, maar dat ook het geld leuker wordt om uit te geven. Mocht jij toch geld willen besparen dan kun je dat net zo goed op de bruiloft doen, bekijk hier 9 gouden tips voor het besparen op de bruiloft.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Breng meer tijd met je dierbaren door

Een gek voornemen kunnen we dit niet noemen, maar het is wel een hele belangrijke. Tijd is kostbaar en naarmate je ouder wordt zal je hem steeds meer gaan waarderen. Besteed jouw tijd dan ook aan dingen waar jij gelukkig van wordt. Ga vaker uit in plaats van jezelf avond op avond van de bank naar het bed te verplaatsen. Omring jezelf met mensen die je energie geven en je zult merken dat die slapeloze nachten het geeuwen op de vroege morgen dubbel en dwars waard zijn.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Dit zijn een aantal voornemens waar wij ons zeker aan gaan houden in het nieuwe jaar. Jij ook? Bekijk hier de leukste decoratietrends voor de bruiloft in het nieuwe jaar.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!