Een selectie van de beste bloemenboetieks van 2016 uit Nederland!

Bloemen, bloemen, bloemen! Ontdek de bloemenboetieks die wij jullie aanbevelen voor de styling van je bruiloft: bijvoorbeeld in het bruidsboeket, de corsage of ter decoratie..

  • Bloemen
  • Aanbeveling
  • Bruidsboeket
  • Bruidspaar
  • Nederland

´Bloemen houden van mensen´ was ooit een reclameslogan die al geruime tijd is vervangen door de kreet ´Gek op Bloemen´. De meeste mensen worden echt blij van bloemen en dit is dan ook een absolute musthave in je huis of bij speciale gelegenheden. Of bijvoorbeeld het kopen van een mooie bos bloemen om iemand te verrassen of als geschenk voor een speciale gelegenheid.

Fotosolo Fotografie
foto: Fotosolo Fotografie
Adverteren

We weten allemaal dat bloemen op je bruiloft niet mogen ontbreken. Standaard is voor bijna ieder bruidspaar het bruidsboeket, je zult niet snel een bruid zonder een boeket bloemen treffen, van een ingetogen bos rozen tot wulpse kleurrijke bloemwerken. Naast dat er zoveel meer mogelijk is met bloemen dan het bruidsboeket dat je over je schouder werpt, wat overigens een prachtig en leuk moment blijft op jouw bruiloft, willen wij jullie kennis laten maken met bedrijven die écht iets unieks van jouw bruidsboeket kunnen maken. Met bloemen laat je zien waar je voor staat op jullie dag, bloemen lenen zich dan ook bij uitstek om de aankleding van de bruiloft perfect aan te laten sluiten bij thema, basiskleur of jullie eigen stijl.

iSi Weddings
foto: iSi Weddings

Wij hebben daarom voor jullie een selectie gemaakt van de beste bloemenboetieks in Nederland waar jij terecht kunt om de juiste en meest fantastische bloemen uit te kiezen voor jouw bruiloft. Bekijk deze mooie bedrijven die graag voor jullie klaarstaan om aan jullie wensen te voldoen.

Bloemenservice Nederland

Bloemenservice Nederland staat voor perfectie op de mooiste dag van uw leven. De bloemisten bij Bloemenservice Nederland denken graag met u mee en beschikken daarnaast over 500 soorten verse bloemen die zij op voorraad hebben, wat betekent dat u deze zelf kunt komen bewonderen. Naast bloemen, beschikken zij ook over een ander uniek concept, namelijk de brocheboeketten: boeketten die gemaakt worden van sieraden en broches!

Bloemenservice NederlandMeer lezen “Bloemenservice Nederland”
Bloemenservice Nederland

Bruidsboeket & Zo

Zoals de naam het al weergeeft, is dit bedrijf erin gespecialiseerd om samen met u uw ideale bruidsboeket uit te kiezen. Zij hanteren een persoonlijke benadering naar de toekomstige bruidsparen toe, zodat de wensen die zij hebben ook daadwerkelijk op een goede en nauwkeurige manier behandeld worden. Met al ruim 19 jaar ervaring is er deskundigheid in overvloed en kunt u bij hen terecht voor een uitstekende en professionele bruidswerkbloemist.

Bruidsboeket & ZoMeer lezen “Bruidsboeket & Zo”
Bruidsboeket & Zo

Meesterlijk Groen

Vanaf 2007 is Meesterlijk Groen gestart met het maken van creatieve bloemstukken en vanaf dit jaar gespecialiseerd in bruidsboeketten. Bij het bedrijf Meesterlijk Groen is het voor eigenaresse Danielle erg belangrijk dat de wensen van haar klanten goed voorbereid worden zodat er uiteindelijk een optimaal resultaat neergezet kan worden. Bij Meesterlijk Groen kan er alles gemaakt worden wat een bruidspaar wenst, maar de expertise en hart van Danielle ligt toch wel bij ‘buitengewone’ bruidsboeketten. Dan kan je bijvoorbeeld denken aan een aparte vorm of een aparte stijl zoals Gothic of Steampunk, of een boeket speciaal ontworpen bij de jurk van de bruid. De volgende kernwoorden omschrijven Meesterlijk Groen het best: vakmanschap, creativiteit, emotie, maar ook kwaliteit en persoonlijke benadering.

Meesterlijk Groen
Meesterlijk Groen

Bruidswerkspecialist

Deze bloemenzaak is onderverdeeld in twee prachtige bedrijven, genaamd Bloemidee2907 en Bruidswerkspecialist. De winkel heeft een unieke en complete inrichting voor het ontvangen van bruidsparen, waar de bruid of het bruidspaar gezamenlijk met de deskundigen de wensen kunnen bespreken voor het bruidsboeket. Naast het opstellen van de eisen, beschikken zij ook over mooie kant-en-klare bruidsboeketten die gemaakt zijn uit de hoogst mogelijke kwaliteit zijde: namelijk kunstbloemen. Aangezien niet alles mooi is in zijde, kiezen zij soms voor alternatieven die mooier en meer natuurgetrouw overkomen. Een winkel met ontzettend veel mogelijkheden om jouw perfecte bruidsboeket in orde te maken.

BruidswerkspecialistMeer lezen “Bruidswerkspecialist”
Bruidswerkspecialist

Bruidsboeket-Online

Onder het bedrijf Bruidswerkspecialist valt ook het unieke concept Bruidsboeket-Online waar alle zijde boeketten ook besteld kunnen worden. Een goed lopende webshop waar bijna 100 verschillende bruidsboeketten, autodecoraties en overig bruidswerk aangeboden wordt. De klant kiest gemakkelijk, overzichtelijk en kan ook kiezen voor extra opties als de lintkleur en/of parels in de knoppen, een bruidsmeisjesboeket en type corsage. De specialisten van Bruidsboeket-Online maken, leveren en monteren al het bruiswerk zelf. Dit kan zowel op de trouwlocatie als bij het restaurant. Zij kunnen bruidsbloemwerk doorbrengen van de middag naar de avond locatie en onderscheiden zich daarmee ten opzichte van alle andere specialisten op het gebied van bruidsbloemwerk.

Bruidsboeket-OnlineMeer lezen “Bruidsboeket-Online”
Bruidsboeket-Online

Moods by Sarah

Moods by Sarah is absoluut een bloemist in hart en nieren. Zij heeft oog voor de omgeving, waardoor zij prachtige persoonlijke bloemstukken maakt. Als je denkt aan ´Moods by Sarah´ dan denk je aan ´uniek en veelzijdig´. Alle boeketten bestaan uit bloemen, zijn natuurlijk geschikt en worden niet opgevuld met groen. Wanneer het mogelijk is, kiest zij voor ecologische plantaardige materialen. Na een persoonlijk gesprek gaat Sarah voor jou aan de slag, want op deze manier kan zij jouw persoonlijkheid doorvoeren in het bloemwerk. Maar naast het zijn van een bloemist, is zij sinds 2014 ook de winnares van het SBS programma: Hollands Beste Bloemist.

Moods by SarahMeer lezen “Moods by Sarah”
Moods by Sarah

Duik in de wereld van bloemen en ontdek de ontzettende hoeveelheid aan mogelijkheden voor de unieke bloemstukken op jouw bruiloft. Verras jezelf en ontdek voor welke kleur, soort, geur, grootte en originele combinaties het beste bij jou past!

Om up-to-date te blijven met al onze nieuwe artikels, volg ons op Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Fotosolo Trouwfotografen
Moods by Sarah Bruidsboeketten
Bloemenservice Nederland Bruidsboeketten
iSi Weddings Trouwfotografen
Bruidsboeket & Zo Bruidsboeketten
Bruidswerkspecialist Bruidsboeketten
Bruidsboeket-Online Bruidsboeketten
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!