5 professionele tips om goed op de foto te staan - zo straal jij op jouw trouwfoto´s!

5 professionele tips om goed op de foto te staan - zo straal jij op jouw trouwfoto´s!

Niet fotogeniek? Geen stress! Met deze tips van een professionele trouwfotograaf sta jij ongetwijfeld goed op de foto tijdens jouw bruiloft! Foto´s om voor altijd van te kunnen blijven genieten.

5 professionele tips om goed op de foto te staan - zo straal jij op jouw trouwfoto´s!
  • Foto en video
  • Aanbeveling

Sta jij nooit goed op de foto en maak jij je daarom zorgen om de trouwfoto´s?  No stress!  Met deze tips van een professionele fotograaf sta jij ongetwijfeld perfect op jouw trouwfoto´s! Daar hoef je niet fotogeniek voor te zijn.  Als jullie later de trouwfoto’s bekijken worden jullie weer even meegenomen naar de mooiste dag van jullie leven. Het is daarom ook belangrijk dat jullie het meeste uit deze foto’s halen.

Een professionele fotograaf zal, door zijn/haar berg aan ervaring, goede aanwijzingen kunnen geven… Maar om jullie hier een handje bij te helpen hebben wij samen met Corali Photography een aantal tips op een rijtje gezet waardoor jullie trouwfoto’s mooier dan ooit tevoren zullen worden!

opslaanFoto: Corali Photography
Foto: Corali Photography

Kijk niet recht in de camera 

Jullie hoeven niet perse te poseren om mooie trouwfoto’s te hebben. Sterker nog, de spontane trouwfoto’s zijn meestal mooier, omdat deze natuurlijk overkomen. Om ervoor te zorgen dat alle foto’s zo natuurlijk mogelijk overkomen kunnen jullie het beste niet recht in de camera kijken. Probeer net boven of langs de cameralens te kijken voor de mooiste foto’s! 

opslaanFoto: Corali Photography
Foto: Corali Photography

Sta rechtop

Vooral voor onze lange bruidjes en bruidegommen kan het soms lastig zijn om rechtop te blijven staan. Dit is wel heel belangrijk als het gaat om de foto’s! Als jij gebogen op de foto staat ziet dat er vaak een beetje vermoeid en gesloten uit en dit is natuurlijk niet wat je uit wilt stralen. Ga voor een meer open houding iets met de schouders naar achter staan. Pas wel op dat het niet te geforceerd overkomt, want dit werkt averechts.

opslaanFoto: Corali Photography
Foto: Corali Photography

Vertrouw op je fotograaf 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Als het goed is hebben jullie bij het kiezen van de fotograaf gevoelt dat jullie een klik hadden samen. Dit is heel belangrijk voor het resultaat van jullie bruidsfoto’s. Als jullie je op jullie gemak voelen achter de camera zullen hier gegarandeerd de mooiste foto’s uitkomen. Het helpt ook om van tevoren kennis te maken met de fotograaf en eventuele wensen die jullie hebben door te spreken. Zo weet de fotograaf precies wat jullie willen en kan hij of zij hier rekening mee houden op jullie trouwdag. Vertrouw op de dag zelf op jullie trouwfotograaf en geef hem of haar de artistieke vrijheid. Dan zullen jullie zeker verrast zijn door het verbluffende resultaat!

opslaanFoto: Corali Photography
Foto: Corali Photography

Oefen alvast 

Geloof ons, het is echt niet gek om alvast te oefenen met de trouwfoto’s. Ga eens voor de spiegel staan en oefen jullie mooiste lach of trek je jurk eens aan en kijk hoe prachtig je je wel niet voelt. Jullie kunnen ook besluiten om alvast samen te oefenen met poseren tijdens een loveshoot. Hierdoor hebben jullie niet alleen nóg meer mooie foto’s samen, maar kunnen jullie ook alvast wennen aan het idee van een camera waardoor jullie je waarschijnlijk meer op je gemak zullen voelen op de dag van de bruiloft. Als jullie gaan trouwen in de maand april of mei 2018 dan krijg je er zelfs een cadeau bij Corali Photography!

opslaanFoto: Corali Photography
Foto: Corali Photography

Geniet! 

Uiteindelijk draait de hele dag om jullie en is het belangrijk dat jullie genieten van de dag en van elkaar. Als jullie dit doen kan het bijna niet anders dan dat dit ook over zal komen op de foto’s. Probeer te relaxen en laat alle stress los. Houdt jullie emoties zeker niet in, want deze leveren juist prachtig beeld op! Probeer de camera te vergeten en laat het allemaal over jullie heen komen. Een gouden tip voor de mannen: wees galant. Houdt de deur open en help jullie prachtige wife to be bij het uitstappen van de auto, loop hand in hand etc. Ook dit zorgt voor prachtige beelden!

opslaanVind jouw favoriete trouwfotograaf in onze database...Vind jouw favoriete trouwfotograaf in onze database...
Foto: Corali Photography

Met deze tips krijgen jullie de mooiste trouwfoto’s van allemaal! Neem ze in je op en bereid je voor op de mooiste dag van jullie leven. Maak je vooral niet te druk om de foto’s en maak plezier op jullie dag en dan zal alles uiteindelijk op zijn plek vallen. Als jullie nog opzoek zijn naar een trouwfotograaf dan raden wij Corali Photography zeker aan. Zij is als trouwfotograaf onopvallend aanwezig en zal geen enkel moment van jullie bruiloft missen. Is zij niet meer beschikbaar? Kijk dan snel in onze leveranciers database voor de beste trouwleveranciers uit jouw regio! 

Ook kan je ervoor zorgen dat op jouw speciale dag de belangrijkste momenten worden vastgelegd met de handige trouwfoto checklist voor onmisbare trouwfoto’s.

Voor meer inspiratie en de laatste trends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Corali Photography Trouwfotografen

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!