De beste bruidsvisagisten uit Zuid-Holland! Straal op jouw grote dag!

Veel bruiden vragen zichzelf af: waarom zou ik mijn bruidsmake-up niet zelf doen? Maar er is toch niets fijners dan optimaal te kunnen genieten van jouw grote dag? Met een goede visagiste ben je ervan verzekerd dat je niet continue je make-up hoeft bij te werken en dat jij je de hele dag het stralende middelpunt voelt. Visagisten zijn make-upspecialisten die getraind zijn in onder andere jouw perfecte bruidsmake-up. Bovendien is het een verwenmomentje waarop je je zenuwen even vergeet voordat je bruiloft echt start, heerlijk!

Bekijk in dit artikel onze selectie van de beste bruidsvisagisten uit Zuid-Holland:

Foto: IN-fotodesign

SKINN by Nikki – Bezoek de website

Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen door SKINN Beauty & Care, en je bent gegarandeerd het stralende middelpunt! Na het bespreken van jouw wensen, kun je terecht voor het aanbrengen van proef make-up geruime tijd voor de grote dag. Je zult ontdekken wat het best bij jou past en wat je het mooiste maakt. Alles zal worden vastgelegd en er zullen foto’s worden gemaakt, zodat alles wat besproken is hetzelfde is op de bruiloft. Het aller belangrijkste voor visagiste Nikki is dat de wensen van de bruid volledig worden nageleefd.

SKINN by Nikki
Foto: SKINN by Nikki

Face & Art – Bezoek de website

Veel bruiden zoeken op internet naar voorbeelden van mooie bruidskapsels en make ups, ze maken een Pinterest bord met alle prachtige kapsels en stralende make ups. Het ene model heeft nog een langere vlecht dan de ander en de meeste bruiden vragen zich of het plaatje wat ze in uitgezocht hebben wel haalbaar is met hun haar. En bij Face & Art is dit allemaal mogelijk! Bij Face & Art gaat het niet alleen om de verzorging van jouw haar en make up op de dag zelf, maar is het voortraject net zo belangrijk. Je zult op je mooist zijn op de grote dag!

Foto: RiCon Fotografie
Foto: RiCon Fotografie

NOUKSTYLE – Bezoek de website

Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je trouwdag. Heb jij al je droomjurk en ben jij op zoek naar het perfecte kapsel met de meest prachtige make-up? Als profesioneel haarstylist en make-up artiest zit je bij Anouk van Emmerik op het goede adres. Anouk helpt je met het uitzoeken van de beste stijl voor jouw bruiloft. ”Ik inspireer mensen het beste uit zichzelf te halen. Het beste naar boven halen in de breedste betekenis. Dit doe ik door middel van persoonlijke begeleiding en klantgericht advies. Hoe komt jouw uiterlijk het beste naar voren en hoe komt jou persoonlijkheid het beste tot uiting?”

Foto: NOUKSTYLE
Foto: NOUKSTYLE

Sally-Jane Hair & Make-up Artist – Bezoek de website

Sally-Jane is een visagiste die jou niet alleen fantastisch zal opmaken, maar ook iemand die jou zal kalmeren op jouw stressvolle dag. Wie haar werk bekijkt kan zien dat dit een super ervaren visagiste is. Van bruidskapsels en bruidsmake-up tot aan tv-en fotoshoots, Sally-Jane is als visagiste een goede luisteraar, meedenker en zal jouw bruidsmake-up en bruidskapsel tot in de details verzorgen!

Foto: Sally-Jane Hair & Make-up Artist
Sally-Jane Hair & Make-up Artist

Morpho Visagie – Bezoek de website

Wie haar bruidsmake-up door Esmé Roding laat doen kan er zeker van zijn dat zij er ge-wel-dig uit gaat zien! Esmé heeft met ongelofelijk veel fotografen en modellen samengewerkt voor bekende commerciële opdrachtgevers en projecten. Ze is niet alleen een briljante visagiste, maar ook iemand die 17 jaar heeft lesgegeven en nog steeds lesgeeft in visagie. Dit betekent dat je er vanuit kan gaan dat ze goed naar je wensen zal luisteren, advies zal geven, en met heel veel enthousiasme en passie door de dag heen zal brengen.

Foto: Morpho Visagie
Foto: Morpho Visage

Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling – Bezoek de website

Als ervaren visagiste, weet Sandra hoe ze, met professionele producten,  jouw gezichtskenmerken het mooiste kan laten uitkomen, zonder dat je een dikke laag op krijgt. Less is inderdaad vaak more… Door je ogen mooi sprekend te maken en met een paar kleine accenten hier en daar, zul jij je nog steeds jezelf voelen en kun je de hele dag zorgeloos stralen. Sandra komt bij jou aan huis en kan ook je bruidskapsel verzorgen waardoor je niet de deur uit hoeft maar de dag heerlijk relaxed kunt beginnen! En zeg nu zelf, verdien jij het niet om op zo’n belangrijke, hectische dag, een verwenmoment voor jezelf te hebben?

Foto: Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling
Foto: Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling

Deze Visagisten zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een Visagiste werkzaam in Zuid-Holland er tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie