• Online magazine

100 trouwjurken van internationale ontwerpers: 100 verschillende stijlen! Wat is die van jou?

Wij presenteren trouwjurken van 100 internationale ontwerpers in 100 verschillende stijlen. Je mag dit niet missen!

  • Bruidsmode en stijl
  • Adviseren
  • International
  • Bruid

Er zijn honderden designers en merken die elk seizoen verschillende trouwjurken leveren voor vrouwen van over de hele wereld, zodat zij er stralend uit zullen zien op de belangrijkste dag van hun leven. Het is niet eenvoudig om de juiste jurk te vinden, maar als je die éne jurk hebt gevonden dan weet je het direct! In deze galerie willen we een hulde brengen aan veel van die ontwerpers die jurken maken die voldoen aan de dromen van veel vrouwen. Wij presenteren je 100 trouwjurken van 100 internationale ontwerpers in 100 verschillende stijlen. Je mag dit niet missen!

Een buitengewone mix van stoffen, vormen, designs, halslijnen en borduursels die vreugde geven aan alle vrouwen, getrouwd of niet. Klassieke ontwerpen zoals de prinsessenjurk of mermaid jurken zijn altijd welkom. Eén van de trends die veel te zien waren zijn die met het tattoo effect, met transparante ontwerpen die altijd geslaagd zijn! Bovendien, in herfst en winter bruiloften zijn deze verschillende trouwjurken met lange mouwen ideaal voor het Nederlandse weer!

Bedrijven zoals Rosa Clara, YolanCris, Inmaculada García, Maggie Sottero, Jesus Peiro, Justin Alexander of Laure Sagazan zijn slechts een selectie van de prachtige designers uit deze galerie. 100 trouwjurken, 100 verschillende stijlen: welke kies jij?

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!