• Online magazine
  • De Bruid
  • Adored in Morocco: een nieuwe collectie van Beloved by Casablanca Bridal voor bruiden die risico´s durven te nemen

Adored in Morocco: een nieuwe collectie van Beloved by Casablanca Bridal voor bruiden die risico´s durven te nemen

Zie jij jezelf als een bruid die risico´s durft te nemen? Neem dan een kijkje naar deze Adored in Morocco-collectie van Beloved by Casablanca Bridal. 

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Casablanca Bridal

Casablanca Bridal is een bruidsmodemerk dat zeer geliefd is bij eenentwintigste-eeuwse bruiden die op zoek zijn naar een gedurfde en creatieve look. Deze collectie is zoals nooit tevoren!

De nieuwe Adored in Morocco-collectie van Beloved by Casablanca Bridal barst van de levendige kleuren en grillige charme en is net zo aantrekkelijk, als betaalbaar! In deze collectie vind je twintig nooit eerder vertoonde ontwerpen. Zeker weten dat jij jezelf al naar het altaar ziet lopen één van deze prachtige, unieke  en betaalbare jurken! 

Er is geen twijfel over mogelijk dat deze jurken toonaangevend zullen zijn voor de trends in bruidsmode voor 2020. Deze collectie is geïnspireerd op Marokko en dit zien we terug in de bohemian-stijl kant motieven en eenvoudige glamour. Over het algemeen geeft de collectie een heel romantisch gevoel, maar hebben de ontwerpen een aantal interessante details die je zullen wegblazen! Een enkele jurk heeft transparante stoffen, die een onweerstaanbaar gevoel van magie creëren voor elke bruid die kiest voor een jurk van de nieuwe collectie Adored in Morocco van Beloved by Casablanca Bridal kiest.

Beloved van Casablanca Bridal beschouwt zichzelf als een merk dat perfect is voor bruiden die op zoek zijn naar een look waarmee zij zullen opvallen – weg van de status quo! Met dit in gedachte laat deze collectie ook drie zwarte trouwjurken zien: hiermee zul je zeker een blijvende indruk achter laten! 

Waar wacht je nog op? Neem een kijkje naar deze Adored in Morocco-collectie van Beloved by Casablanca Bridal

Verder kijken en inspiratie opdoen voor jouw grote dag? Bekijk dan ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Adored in Morocco: een nieuwe collectie van Beloved by Casablanca Bridal voor bruiden die risico´s durven te nemen