• Online magazine
  • De Bruid

Forever Yours: jouw weg naar een happily ever after met de nieuwe trouwjurk collectie van Casablanca Bridal 2020

Casablanca Bridal staat bekend om de innovatie van hun bruidsmode ontwerpen! In deze galerij zie je hun nieuwe collectie: Forever Yours. Een perfecte combinatie van traditionele en moderne designs.

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • 2020
  • Casablanca Bridal

Casablanca Bridal is al meer dan 20 jaar één van de merken die toonaangevend is op het gebied van bruidsmode. Maar hun positie als marktleider weerhoud hen niet van het constant innoveren van hun werk: iedere collectie is beter en beter! In 2020 brengen zij een nieuwe collectie uit: Forever Yours. 

De collectie bestaat uit maarliefst eenentwintig nieuwe designs die glamour en persoonlijkheid uitstralen. Deze collectie is een perfecte mix van tijdloze trends en moderne ontwikkelingen: dit is precies wat de bruid van nu wil! In deze collectie vind je onder andere een aantal gedurfde designs van kant die een diepe indruk achter laten. 

Keer op keer verlegd Casablanca Bridal de grenzen van bruidsmode. Het is heel gemakkelijk om terug te blijven keren naar traditionele ontwerpen, die altijd populair zijn, maar wat dit merk doet is het feilloos combineren van deze traditionele ontwerpen met de nieuwste trends. Jij zult je absoluut geweldig voelen in één van deze designs! Éen van onze favorieten van deze collectie is de nauw aansluitende jurk met zeemeermin taille, waar transparante kantmotieven de gehele zijkant versieren. Een echte moderne (en sexy!) twist op een traditioneel ontwerp!

Het beste punt van deze collectie is het feit dat deze geschikt is voor vrouwen van alle vormen en maten. Ieder ontwerp is helemaal op maat te maken, en kan helemaal aangepast worden naar jouw wensen! Bekijk snel de mogelijkheden van deze geweldige 2020 collectie van Casablanca Bridal: Forever Yours.

Doe meer inspiratie op voor jouw look met:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!