De mooiste foto's van alle Styled Shoots van 2017!

In 2017 heeft Zankyou heel wat inspirerende en uiteenlopende styled shoots gepubliceerd. We hebben de beste foto's voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder voor de mooiste plaatjes van de styled shoots van 2017!

  • Foto en video
  • Nederland

Styled shoots zijn perfect om ideeën en inspiratie op te doen. Je ziet wat mogelijk is en het kan je helpen bij de voorbereiding. Misschien weet je helemaal nog niet hoe jouw bruiloft eruit moet zien, maar vind je de bloemen uit een bepaalde styled shoot wel heel erg mooi. Bewaar de foto! Roaring Twenties thema een beetje heftig, maar vind je de taart uit die shoot wel super mooi? Bewaren! Zo creëer je stap voor stap jouw eigen droomhuwelijk.

Adverteren

Dit jaar hebben we talloze mooie en heel uiteenlopende styled shoots op Zankyou laten zien. Er waren winterhuwelijken en huwelijken in de zomer op het strand. Er waren kastelen en festivals. Er was klassiek, er was modern. In de stad of op een afgelegen plekje. We hebben echt van alles voorbij zien komen dit jaar.

Vandaag zetten we de mooiste foto’s van alle styled shoots van 2017 voor je op een rijtje. Wat voor huwelijk jij ook in de toekomst gaat hebben, hier zit altijd wel wat inspiratie voor je bij. En ben je al getrouwd? Zwijmel dan lekker mee bij deze prachtige plaatjes.

Voor meer inspiratie en om geen enkele styled shoot te missen, volg ons op Facebook,  Instagram en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste foto's van alle Styled Shoots van 2017!