• Online magazine
  • De Bruid
  • Trouwjurken Galia Lahav 2020: laat je inspireren door deze theatrale en sprookjesachtige ontwerpen!

Trouwjurken Galia Lahav 2020: laat je inspireren door deze theatrale en sprookjesachtige ontwerpen!

Maak kennis met de twee 2020-collecties van dit luxe bruidsmerk: Make a Scene en GALA VIII met spectaculaire ontwerpen, geïnspireerd door een musical en de avonturen van het Witte Konijn uit ´Alice in Wonderland.´

  • Designers en boetieks
  • Luxury Weddings
  • International
  • Galia Lahav

Galia Lahav kent haar rol in de bruidsmode, namelijk nooit nonchalant zijn met bruiden en hun seizoensgebonden collecties. En het is haar weer gelukt! Prachtige ontwerpen met idyllische ontwerpen en eindeloze schoonheid, uitbundigheid en een verfijnde glam‘ in elke trouwjurk. Het exclusieve bruidsmerk presenteert twee adembenemende trouwjurk collecties voor 2020 die je sprakeloos zullen achterlaten!

Make a Scene… met Beyoncé op de achtergrond

Adverteren

Deze collectie trouwjurken Galia Lahav 2020 heet ‘Dreamgirls’,  verwijzend naar de gelijknamige musical die de bron van inspiratie is geweest voor elk model trouwjurk in de collectie. De jurken zijn gemaakt voor glamoureuze bruiden die zich zullen wanen als echte filmsterren en sensuele zangeressen. Sharon Sever, ontwerpster van de collectie, zegt: “Ik werd geïnspireerd door het proces dat een ster doorloopt voordat ze het podium opgaat, wat erg lijkt op wat een bruid doormaakt voor haar trouwdag.”

Het nummer ‘Listen‘ van de meermaals bekroonde artiest Beyoncé, die in 2006 in de musical ‘Dreamgirls’ speelde, stond op terwijl de ontwerpster deze collectie maakte. Het resultaat? Prachtige ontwerpen die de rol van een diva interpreteren als een zelfverzekerde en ruimdenkende bruid. In deze collectie zie je trouwjurken met volumineuze rokken, met plooirokken, bedekt met bloemblaadjes, lagen transparante stof, borduurwerk met kant, applicaties met edelstenen en veel tule.

Bridal GALA VIII

In de collectie GALA VIII, wilde Galia Lahav zich Alice´s fantasie in Wonderland eigen maken, waarbij het Witte Konijn die door het konijnenhol naar Wonderland verdwijnt een van de uitgangspunten van deze ontwerpen was. Het Witte Konijn staat symbool voor nieuwe wegen bewandelen waar je ontdekkingen en avonturen te wachten staan. Dit is perfect van toepassing voor bruiden die na aankomst bij het altaar het ‘jawoord’ zullen geven en daarna een nieuw leven zullen beginnen als echtgenote.

Deze collectie laat je prachtige trouwjurken met zeemeermintaille, 3D bloemenapplicaties en rokken met dikke lagen tule zien. Dit alles zorgt ervoor dat iedere bruid zich door het dragen van deze trouwjurken Galia Lahav 2020 collectie een ware prinses zal voelen!

Bekijk nu de gallery met de adembenemende 2020 collectie van Galia Lahav, deze mag je echt niet missen!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken Galia Lahav 2020: laat je inspireren door deze theatrale en sprookjesachtige ontwerpen!