10 dingen die je kunt verwachten van je trouwreportage!

De trouwreportage bevat heel veel foto's, maar wat mag je nou verwachten? Wij laten je weten waar je naar uit mag kijken!

10 dingen die je kunt verwachten van je trouwreportage!
Foto: Pictures & Plans
  • Foto en video
  • Adviseren

“Gelukkig hebben we de foto’s nog”, is een uitspraak die we vaak horen en vooral voor de bruiloft erg toepasselijk is. Jullie hebben gelachen, een beetje gehuild en genoten met de hoofdletter G tijdens deze prachtige dag en simpelweg de tijd van je leven gehad. Alles stond in het teken van jullie liefde voor elkaar en het is dan ook niet gek dat de bruiloft voor velen één van de mooiste dagen van hun leven was. Een tijdmachine is helaas nog niet uitgevonden, maar door middel van de foto’s in de trouwreportage kunnen we de tijd toch een beetje terug draaien. Wat je allemaal kunt verwachten van die trouwreportage lees je hier.

opslaan
Foto: Pictures & Plans

Dat je geëmotioneerd raakt 

Adverteren

Voor de een logischer dan voor de ander, maar er bestaat een grote kans dat de traanbuisjes zich openen tijdens het bekijken van jullie trouwreportage. De fotograaf heeft elke emotie op beeld weten te vangen en het zien van zoiets puurs kan nog wel eens een traantje opwekken. Als jij je verdrietig begint te voelen wanneer je de foto’s kijkt, raden we je aan in je hoofd te houden dat het enkel tranen van geluk zijn!

Het is een reflectie van elk moment

Dit vinden wij dus echt prachtig. De trouwreportage is een reflectie van elk moment, wat betekent dat letterlijk elk moment terug zal komen in de reportage. Weet je nog toen jullie moesten lachen, omdat de jurk van jouw moeder vast kwam te zitten tussen de autodeur? Het staat op beeld! Maar ook de algemene momenten, zoals het aansnijden van de taart vind je terug in de reportage.

opslaan
Foto: Pictures & Plans

Een manier om je gasten te herinneren 

Hoewel een gastenboek de perfecte manier is om al jullie gasten te herinneren is beeldmateriaal van de gasten natuurlijk onbetaalbaar. Naast foto’s van jullie vind je in de trouwreportage ook een enorme hoeveelheid aan foto’s van jullie dierbaren op de bruiloft. Het is een heerlijke verrassing om te zien dat ook die stiekeme blik tussen jou en je beste vriendin op beeld gevangen is. Laat van jouw bruiloft een trouwalbum of nog leuker een trouwmagazine maken. Een trouwmagazine is gevuld met foto’s van de bruiloft, persoonlijke verhalen, wensen van de gasten, jullie huwelijksreis, een loveshoot, de songtekst van jullie favoriete nummer en nog heel veel meer. Deze kun je laten maken door Pictures & Plans

Pictures & Plans is de fotograaf voor jullie bruiloft. Zij doen niet aan een one size fits all mentaliteit en benaderen ieder bruidspaar op een unieke manier, zoals jullie die verdienen. Op de trouwdag zetten zij alles op alles om foto’s te schieten die de speciale sfeer van jullie trouwdag in detail weergeven. Ze pakken de emotie, spontaniteit en vooral de fun tussen jullie er zo tussenuit. Na de bruiloft verwerken zij dit allemaal voor jullie in een trouwalbum en naar wens ook in een trouwmagazine. Hoe jouw trouwalbum eruit komt te zien kun je zelf beslissen. Ze hebben namelijk enorm veel verschillende stijlen, waarvan er gegarandeerd eentje bij jullie past.

opslaan
Foto: Pictures & Plans

Dat die je aan het lachen maakt 

Er is één ding waarvoor ik mijn hand in het vuur durf te steken en dat is dat de trouwreportage je aan het lachen maakt. De foto’s, de herinneringen en het gevoel dat jullie hier hadden komen allemaal terug en wat was het toch heerlijk!

Dat die je herinnert aan dingen die je wellicht vergeten was 

Op een trouwdag worden heel erg veel foto’s gemaakt. Honderden plaatjes worden geschoten van jullie mooie dag. Nu worden deze uitgezocht door de fotograaf, dus hoeven jullie (gelukkig) niet door alle 2391 foto’s heen te bladeren. Jullie krijgen de foto’s thuis geleverd en wanneer je begint te neuzen zul je zien dat er veel momenten zijn die jullie je niet meer zo 1, 2, 3 kunnen herinneren, maar door het bekijken de foto’s komen ze allemaal terug.

opslaan
Foto: Pictures & Plans

Details! 

Zelfs de kleinste details worden gefotografeerd wanneer het aan de fotograaf ligt. Jouw trouwjurk voor je hem ‘s ochtends aantrekt en de zenuwachtige blik van je partner wanneer die zich klaarmaakt voor the first look. Ook de tafeldecoratie en jullie band vind je terug in de foto’s van de trouwreportage. 

Een romantisch beeld

De liefde hangt in de lucht op jullie bruiloft en dat is ook te zien aan de foto’s. De blikken die jullie naar elkaar uitwisselen zijn verliefder dan ooit en de camera weet deze ook mee te nemen. Maak je klaar voor een aantal romantische foto’s bij de zonsondergang en op jullie favoriete locaties.

opslaan
Foto: Pictures & Plans

Een foto van het ja-woord

Een foto die absoluut niet mag ontbreken in de trouwreportage is een foto van het ja-woord. Het moment dat jullie getrouwd zijn en de emoties die hierbij horen zijn onbeschrijfelijk en is voor jullie goud waard. Na het ja-woord volgt de kus die jullie nooit meer zullen vergeten.

Een foto van de eerste dans 

Als aftrap van het feest zullen jullie de eerste dans dansen en wat is dit een mooi moment. Of jullie nou een dans ingestudeerd hebben of het feest aftrappen met een knaller van een nummer is aan jullie de keuze, maar die foto van de dans zal zeker terugkomen in de reportage.

opslaan
Foto: Pictures & Plans

Goede kwaliteit 

Jullie hebben van tevoren natuurlijk een tijdje rondgesnuffeld op het internet op zoek naar de beste trouwfotograaf voor jullie bruiloft. Na deze zoektocht eindigden jullie met een fotograaf waarmee jullie een klik hebben en die jullie vertrouwen met het maken van de mooiste foto’s van jullie grote dag. Als jullie nog geen fotograaf gevonden hebben, raden we je aan om contact op te nemen met Pictures & Plans. Zij creëren prachtige beelden van jullie trouwdag! Geniet van jullie trouwreportage en onthoud, er mag gehuild worden!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pictures & Plans Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!