6 alternatieven voor de standaard uitnodiging

Ben je op zoek naar een originele manier om je gasten uit te nodigen of om een ‘save-the-date’ te verzenden maar vind standaard kaart een beetje saai? Stress niet langer, want er zijn tal van mogelijkheden om mensen jouw trouwdatum te laten weten zonder een klassiek kaartje te hoeven sturen.

Credits: Dario Endara Photography
Credits: Dario Endara Photography

Save-the-date-button

Een eigen ontwerp om op te spelden! Een mooie foto, jullie favoriete tekst, maar dan net een beetje anders. Bij Camaloon kun je kiezen voor een template of een heel eigen ontwerp. Kies de vorm die jullie willen en ga aan de slag. Wedden dat de gasten jullie button bewaren als aandenken!

Ballonnen

Jullie trouwdag moet het mooiste feest van het jaar worden en bij een feest horen natuurlijk Ballonnen. Jullie ontwerp op een ballon, stop ‘m in een enveloppe en doe er eventueel briefje bij met instructies: opblazen! Bij de Ballonnenkoning kun je al ballonnen laten bedrukken vanaf 50 stuks!

Credits: Dario Endara Photography
Credits: Dario Endara Photography

Zakdoeken

Bang dat er tranen vloeien op jullie bruiloft? Dan is een uitnodiging op een zakdoek misschien wel een leuk idee. Bij B.U.S. Kaartje hebben ze verschillende templates die je helemaal naar je eigen zin kan aanpassen. Er wordt een knoop in je zakdoek gemaakt, zodat de datum zeker niet wordt vergeten. Je gasten krijgen de uitnodiging in een mooie koker bezorgd.

Muziek

Zet jullie favoriete nummers op een CD en gebruik het hoesje als uitnodiging. Zo heb je genoeg ruimte om alle informatie kwijt te kunnen en heb je een hele persoonlijke uitnodiging. Heb je veel tijd? Ga dan voor ultra-persoonlijke uitnodigingen en kies voor nummers die niet alleen voor jullie speciaal zijn, maar ook de band met jullie gasten weergeeft.

Credits: Cfoto
Credits: Cfoto

Labels

Ga je toch liever voor iets dat dichter bij de traditionele trouwkaart ligt? Bij Vier de liefde kun je een trouwkaart in de vorm van een label bestellen. De uitnodiging bestaat uit drie verschillende labels en is gemaakt van kraft-papier en touw. Super mooi en ook nog eens heel origineel.

Vlaggenlijn

Mooie foto’s, een bijzondere tekst. Waar je ook voor kiest deze uitnodiging zal niemand vergeten. Kies mooie foto’s van jullie samen of laat ze alvast maken door de fotograaf die jullie voor de bruiloft hebben gekozen. Hooijer Fotografie heeft ervaring met het maken van deze uitnodiging.

Credits: Dario Endara Photography
Credits: Dario Endara Photography

Wij hopen dat jullie hier wat leuke ideetjes uit hebben kunnen halen!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

Auteur: Eline Dabekaussen

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
De beste trouwlocaties van Den Haag!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag voor jullie uitgezocht. Bekijk ze hier!
Foto: Shutterstock
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
Door te trouwen in een trouwkasteel hebben jullie eindelijk de betoverende bruiloft van jullie dromen. Met zoveel keuze in ons kikkerlandje hebben wij de mooiste trouwkastelen voor jullie op een rijtje gezet!
Foto: Trouw Trendy
Huisdieren bij de bruiloft betrekken doe je zo!
Dieren zorgen niet alleen voor onvergetelijke en leuke foto's, maar dragen ook bij aan een fantastische dag!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie