De mooiste trouwlocaties van Overijssel - de tuin van Nederland!

Jullie willen trouwen in Overijssel, maar zijn nog opzoek naar een locatie. Wij helpen jullie uit de brand met deze lijst van de 7 beste trouwlocaties van Overijssel!

  • Locaties
  • Aanbeveling

De locatie van de grote dag kan de trouwerij maken of breken. Waar kiezen jullie voor? Trouwen in een natuurlijk landschap of juist op een sfeervolle en intieme locatie? Overijssel heeft het allemaal. Overijssel wordt natuurlijk niet voor niets de ¨Tuin van Nederland¨ genoemd – deze trouwlocaties zijn zeker de moeite waard! Deze mooie provincie heeft héél wat te bieden: van stedelijke landhuizen tot de mooiste locaties in de natuur. Om jou te overtuigen hebben wij de beste trouwlocaties van Overijssel voor je op een rijtje gezet.

Foto: De Kaaihof
Foto: De Kaaihof

De Kaaihof – Bezoek de website

Adverteren

Als jullie op zoek zijn naar een intieme, gezellige en gastvrije locatie óf juist een locatie voor een grootse bruiloft – dan zijn jullie bij De Kaaihof aan het juiste adres. Op deze locatie, met sfeervolle en eigentijds ingerichte ruimtes, zijn de mogelijkheden eindeloos. De koks van de Kaaihof bereiden voor jullie grote dag het eten met verse producten en zorgen voor een mooie en verzorgde presentatie. Dat word smullen! Nog niet overtuigd? De Kaaihof ontvangt jullie graag voor een rondleiding en zoekt naar een passende en creatieve invulling voor jullie trouwdag.

Foto: De KaaihofNeem nu contact op!
Foto: De Kaaihof
Foto: De KaaihofNeem nu contact op!
Foto: De Kaaihof

Havezate Den Alerdinck – Bezoek de website

¨Je hoeft niet in sprookjes te geloven om in een kasteel te kunnen trouwen¨ – want dat kan bij Havezate Den Alerdinck! Zoek niet verder. Hier kunnen jullie terecht voor jullie gehele dag, inclusief receptie. Trouw op de prachtige historische binnenplaats en vier jullie huwelijksceremonie in één van de prachtige tuinen. Alles is mogelijk. Havezate Den Alerdinck – voor de sprookjesachtige trouwdag waar jullie altijd al van gedroomd hebben!

Foto: Havezate Den AlerdinckNeem nu contact op!
Foto: Havezate Den Alerdinck
Foto: Havezate Den AlerdinckNeem nu contact op!
Foto: Havezate Den Alerdinck

Dorset- Bezoek de website

Bij Dorset helpen ze jullie om de grote dag tot in de puntjes te verzorgen. De vroegere raadszaal op de eerste verdieping is het stijlvolle decor voor het uitspreken van het ja-woord. Doe dit met jullie eigen persoonlijke BABS. Heb je deze nog niet? Dan adviseert Dorset je graag! Je kan bij Dorset niet alleen trouwen, maar jullie kunnen hier ook de receptie en het diner laten plaatsvinden. Misschien kiezen jullie nog wel voor een afternoonparty – de mogelijkheden zijn eindeloos!

Foto: DorsetNeem nu contact op!
Foto: Dorset
Foto: DorsetNeem nu contact op!
Foto: Dorset

Resort Bad Boekelo – Bezoek de website

Wil je trouwen in het prachtige landschap van Twente? In het mooie gezellige dorp Boekelo ligt Resort Bad Boekelo. Misschien willen jullie een winterthema meegeven aan jullie bruiloft of zoeken jullie een plek waar gasten kunnen overnachten. Bad Boekelo heeft in-house weddingplanners en stylisten zodat jullie alles tot in de puntjes kunnen afstemmen op de locatie. Dit is dé ultieme trouwlocatie in een natuurlijke omgeving. 

Foto: Resort Bad BoekeloNeem nu contact op!
Foto: Resort Bad Boekelo
Foto: Resort Bad BoekeloNeem nu contact op!
Foto: Resort Bad Boekelo

Brasserie het Vliegerhuys – Bezoek de website

In één van de mooiste panden in de Zwolse binnenstad vinden jullie Brasserie Het Vliegerhuis. Laat je betoveren door de marmeren en houten vloeren en de middeleeuwse gewelvenkelder. Kortom: een unieke locatie in de binnenstad van Zwolle. Bij deze Brasserie betaal je alleen de kosten voor het eten en drinken en niet voor de locatie – ideaal. Zij kunnen maximaal 150 gasten ontvangen en wees er snel bij – dit is een zeer populaire locatie!

Foto: Brasserie het VliegerhuysNeem nu contact op!
Foto: Brasserie het Vliegerhuys
Foto: Brasserie het VliegerhuysNeem nu contact op!
Foto: Brasserie het Vliegerhuys

Omni Mobilae – Bezoek de website

Bij Omni Mobilae krijgt jullie trouwdag een huiselijk en intiem tintje. Je zult worden verrast door de huizelijke sfeer en ongedwongen stijl. De locatie bevindt zich op een prachtige locatie middenin de Sallandse bossen. Er zijn mogelijkheden voor zowel de binnen- als de buitenlocatie. Binnen trouwen? Dat kan in de grote zaal met aan de ene kant sfeervolle plekken bij kacheltjes en aan de andere kant stoere landelijke tafels. Bij Omni Mobilae is alles mogelijk. Zo kan je ook dineren in het bos onder het genot van een live band.

Foto: Omni MobilieaNeem nu contact op!
Foto: Omni Mobiliea
Foto: Omni MobilieaNeem nu contact op!
Foto: Omni Mobiliea

Smits Paviljoen Giethoorn – Bezoek de website

Bereik het Smits Paviljoen in Giethoorn via het water en geniet tijdens de grote dag van het uitzicht over het natuurgebied. Jullie kunnen er zelfs voor kiezen om met een fluisterboot te gaan varen. Zo stap je letterlijk in het huwelijksbootje! Het paviljoen heeft veel ervaring met het organiseren van bruiloften en kan u hierbij helpen. De dag is compleet naar jullie wens in te richten.

Foto: Smits Paviljoen GiethoornNeem nu contact op!
Foto: Smits Paviljoen Giethoorn
Foto: Smits Paviljoen GiethoornNeem nu contact op!
Foto: Smits Paviljoen Giethoorn

Wat een prachtige locaties in het mooie Overijssel, dat word lastig kiezen! Hulp nodig? Zó kies je in 5 stappen de trouwlocatie die het beste bij jullie past. Vergeet daarna ook niet de beste fotografen én bruidsmode boetieks van Overijssel te bekijken!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram! Ook op Pinterest kun je bij ons terecht voor de beste inspiratie voor jullie grote dag.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!