De 6 mooiste trouwlocaties van Overijssel!

Hebben jullie al nagedacht over de locatie van jullie bruiloft? Misschien willen jullie trouwen in een natuurlijk landschap of juist op een sfeervolle intieme locatie. De locatie van de grote dag kan de trouwerij maken of breken. Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel en vergt daarom flink wat voorbereiding. Om je op weg te helpen, hebben we de beste locaties in Overijssel op een rijtje gezet.

Foto: De Kaaihof
Foto: De Kaaihof

De Kaaihof

Voor een intieme, gezellige en gastvrije locatie, kunnen jullie terecht bij de Kaaihof. Het eten tijdens deze bijzondere dag is vanzelfsprekend ook belangrijk. De koks bereiden het eten daarom met verse producten en zorgen voor een mooie en verzorgde presentatie. Nog niet overtuigd? De Kaaihof ontvangt jullie graag voor een rondleiding en zoekt naar een passende en creatieve invulling voor jullie trouwdag.

Foto: De Kaaihof
Foto: De Kaaihof
Foto: De Kaaihof
Foto: De Kaaihof

Dorset

Bij Dorset helpen ze jullie om de grote dag tot in de puntjes te verzorgen. Je kan er niet alleen trouwen, maar ook de receptie en het diner laten plaatsvinden. Misschien willen jullie nog een afternoonparty of hebben jullie nog advies nodig in jullie zoektocht naar de juiste ambtenaar van de burgerlijke stand? Dorset heeft veel ervaring in het begeleiden van huwelijken en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Foto: Dorset
Foto: Dorset
Foto: Dorset
Foto: Dorset

Resort Bad Boekelo

Wil je trouwen in het prachtige landschap van Twente? In het mooie gezellige dorp Boekelo ligt Resort Bad Boekelo. Misschien willen jullie een winterthema meegeven aan jullie bruiloft of zoeken jullie een plek waar gasten kunnen overnachten. Bad Boekelo heeft in-house weddingplanners en stylisten zodat jullie alles tot in de puntjes kunnen afstemmen op de locatie.

Foto: Resort Bad Boekelo
Foto: Resort Bad Boekelo
Foto: Resort Bad Boekelo

Brasserie het Vliegerhuis

In één van de mooiste panden in de Zwolse binnenstad vinden jullie Brasserie het Vliegerhuys. Laat je betoveren door de marmeren en houten vloeren en de middeleeuwse gewelvenkelder. Kortom: een unieke locatie in de binnenstad van Zwolle. Bij deze Brasserie betaal je alleen de kosten voor het eten en drinken en niet voor de locatie. Zij kunnen maximaal 150 gasten ontvangen.

Foto: Brasserie het Vliegerhuys
Foto: Brasserie het Vliegerhuys
Foto: Brasserie het Vliegerhuys
Foto: Brasserie het Vliegerhuys

Omni Mobilae

Bij Omni Mobilae krijgt jullie trouwdag een huiselijk en intiem tintje. De locatie bevindt zich op een prachtige locatie middenin de Sallandse bossen. Er zijn mogelijkheden voor zowel de binnen- als de buitenlocatie. Binnen trouwen? Dat kan in de grote zaal met aan de ene kant sfeervolle plekken bij kacheltjes en aan de andere kant stoere landelijke tafels. Bij Omni Mobilae is alles mogelijk. Zo kan je ook dineren in het bos onder het genot van een live band.

Foto: Omni Mobiliea
Foto: Omni Mobiliea
Foto: Omni Mobiliea
Foto: Omni Mobiliea

Smits Paviljoen Giethoorn

Bereik het Smits Paviljoen in Giethoorn via het water en geniet tijdens de grote dag van het uitzicht over het natuurgebied. Jullie kunnen er zelfs voor kiezen om met een fluisterboot te gaan varen. Zo stap je letterlijk in het huwelijksbootje! Het paviljoen heeft veel ervaring met het organiseren van bruiloften en kan u hierbij helpen. De dag is compleet naar jullie wens in te richten.

Foto: Smits Paviljoen Giethoorn
Foto: Smits Paviljoen Giethoorn
Foto: Smits Paviljoen Giethoorn
Foto: Smits Paviljoen Giethoorn

Wat een prachtige locaties daar in het mooie Overijssel. Wij hebben zeker iets gevonden wat in de smaak valt! Zijn jullie nou net niet van plan om in Overijssel te trouwen? Bekijk dan de beste trouwlocaties van Groningen, Friesland, Amsterdam en Eindhoven hier.

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
De beste trouwlocaties van Den Haag!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag voor jullie uitgezocht. Bekijk ze hier!
InterContinental Amstel Amsterdam
De beste en mooiste trouwlocaties van Amsterdam 2016!
Zankyou heeft de mooiste en meest bijzondere trouwlocaties van Amsterdam uitgekozen.
Trouwen op het strand in Nederland; met de mooiste strand trouwlocaties van 2016!
Trouwen op het strand in Nederland; met de mooiste strand trouwlocaties van 2016!
Trouwen op de mooiste strandplekjes in Nederland! Ontdek ze hier en lees onze tips over trouwen op het strand...

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie