De meest mooie herinneringen gecreëerd door Discover Surroundings

Jullie bruiloft is één van de mooiste dagen in jullie leven. Jullie zien er beide tiptop uit en waarschijnlijk vindt de bruiloft plaats op een zeer bijzondere locatie. Dit moment, deze dag, die willen jullie toch voor altijd koesteren? Discover Surroundings zorgt ervoor dat jullie niet alleen een prachtige herinnering koesteren in gedachten, maar ook op beeld. Jullie eerste ontmoeting op de grote dag, de tranen van moeder, de lach van de vader en de intieme momentjes die jullie samen deelden: al deze prachtige momenten wordt door Anna van Discover Surroundigs fantastisch vastgelegd als een onbetaalbare herinnering. En dat is ook haar doel: een levenslang, fantastisch, gevoelig en blijvende herinnering maken. Een herinnering waar jullie elke keer met een grote glimlach op terugkijken.

Foto: Discover Surroundings
Foto: Discover Surroundings

Anna Hoogland is innovatief, creatief, ondernemend, betrouwbaar en idealistisch. Allemaal belangrijke eigenschappen die opgeteld leiden tot een topfotograaf voor bruiloften.

‘Bij elke shoot, of het nou een bruiloft, een loveshoot of een zwangerschapsshoot is, ga ik weer op onderzoek uit naar dé momenten tussen 2 zielen, de liefde die er afspat of juist de tranen van geluk.’ – Anna Hoogland.

Op die manier bereikt Anna haar doel: jullie voorzien van de mooiste herinnering op beeld. Anna kan niet alleen de mooiste, leukste en meeste bijzondere foto’s maken, ze is ook gezellig en professioneel. Daarnaast biedt ze rust op hectische momenten en is ze een ware rots in de branding.

 

Foto: Discover Surroundings
Foto: Discover Surroundings
Foto: Discover Surroundings
Foto: Discover Surroundings

Anna van Discover Surroundings is niet zomaar een fotograaf met een goed oog voor detail. Dankzij haar skills als journalistieke bruidsfotograaf, mist ze geen enkel spontaan of emotioneel moment die zo waardevol zijn op jullie bijzondere dag. Je zult verstelt staan hoeveel Anna heeft weten vast te leggen zonder dat je het door had. Zo staat de stiekeme traan van je vader erop, het hartverwarmende moment dat je had met je beste vriendin en zelfs de trotse en verliefde blik die je partner je schonk toen je even niet keek.

‘Ik zie mijn werkzaamheden niet als kostenpost voor jullie, maar als een investering. Want wanneer de grote dag zijn einde heeft bereikt, zijn de foto’s nog het enige wat overblijft als levenslange herinnering.’  – Anna Hoogland.

Als je voor Discover Surroundigs kiest, zijn er 3 verschillende pakketten beschikbaar. Het basispakket, luxe pakket en all inclusive pakket. Alle pakketten bevatten minimaal 6 uur fotografie (oplopend tot 14 uur, afhankelijk van pakket). Daarnaast bevat het minimaal 20 tot 50 uur aan selectie en optimalisatie van de foto’s, wat uiteraard door Anna zelf wordt gedaan. Jullie ontvangen minimaal 150 tot 400 geselecteerde en geoptimaliseerde foto’s in hoge resolutie in een online gallery. Daarnaast krijgen jullie een prachtig handgemaakt album met een selectie van jullie mooiste foto’s erin verwerkt.

Foto: Discover Surroundings
Foto: Discover Surroundings
Foto: Discover Surroundings
Foto: Discover Surroundings

Als jullie kiezen voor het all inclusive pakket zit er nog een pre-weddingshoot van 2 uur bij, een slide show, 2 albums voor de ouders, 15 albumaanpassingen en de kilometerkosten. Hebben jullie nog speciale wensen? Geef het door en Anna stelt speciaal voor jullie een pakket op maat op! Ga ook voor de mooiste herinneringen van jullie grote dag en kies voor Discover Surroundings!

Nu jullie de trouwfotograaf al hebben uitgekozen is het tijd om ook naar de andere zaken voor jullie huwelijk te kijken. Hierbij helpt en inspireert Zankyou jullie graag! Bijvoorbeeld met tips om de beste trouwschoenen uit te kiezen voor jullie bruiloft. Of deze handige tips om de perfecte trouwringen te vinden. Naast tips hebben we ook prachtige real weddings die een geweldige bron van inspiratie kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de hippe Real Wedding van Nicholas en Annelie in Boxtel. Of de relaxte Rotterdamse Real Wedding van Nicole & Joost.

Mis niets van onze geweldige tips en ideeën en volg ons op FacebookInstagram of Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Jessica Fotografie
De beste bruidsfotografen uit Eindhoven en omgeving
Ben jij op zoek naar de perfecte fotograaf voor jouw bruiloft? Wij maakten een selectie van de beste bruidsfotografen in Eindhoven en omgeving. Met hun foto's kun jij je trouwdag keer op keer herbeleven.
Foto: LNRD
De beste trouwfotografen van Utrecht
Trouwen draait niet alleen om die ene grote dag: je wil er later met veel plezier op terugkijken. Dit gevoel bereik je alleen door een goede bruidsfotograaf in te schakelen. Om je op weg te helpen, hebben wij de beste bruidsfotografen van Utrecht op een rijtje gezet!
5 stappen om de juiste trouwfotograaf te kiezen!
5 stappen om de juiste trouwfotograaf te kiezen!
Er zijn zoveel keuze´s die gemaakt moeten worden in aanloop naar jullie trouwdag! Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het inhuren van een trouwfotograaf? Wij geven je een aantal tips!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie