De meest mooie herinneringen gecreëerd door Discover Surroundings!

Een bruiloft blijft ons altijd bij in gedachten, maar hoort ook op beeld vastgelegd te worden om deze herinneringen voor altijd bij je te houden! Lees snel verder, want met Discover Surroundings zul je de mooiste beelden van je leven hebben!

  • Foto en video
  • Sponsored
  • Nederland

Jullie bruiloft is één van de mooiste dagen in jullie leven. Jullie zien er beiden tiptop uit en de bruiloft vindt plaats op een zeer bijzondere locatie. Dit moment, deze dag, die willen jullie toch voor altijd koesteren… Discover Surroundings zorgt ervoor dat jullie niet alleen een prachtige herinnering koesteren in gedachten, maar ook op beeld. Jullie eerste ontmoeting op de grote dag, de tranen van jullie moeder, de lach van jullie vader en de intieme momentjes die jullie samen delen: al deze prachtige momenten worden door Anna van Discover Surroundigs fantastisch vastgelegd als een onbetaalbare herinnering. En dat is ook haar doel: een levenslang, fantastisch, gevoelig en blijvende herinnering maken. Een herinnering waar jullie elke keer met een grote glimlach op terugkijken.

opslaanFoto: Discover SurroundingsKlik voor meer over Discover Surroundings!
Foto: Discover Surroundings

Anna Hoogland is innovatief, creatief, ondernemend, betrouwbaar en idealistisch. Allemaal belangrijke eigenschappen die opgeteld leiden tot een topfotograaf voor bruiloften.

‘Bij elke shoot, of het nou een bruiloft, een loveshoot of een zwangerschapsshoot is, ga ik weer op onderzoek uit naar dé momenten tussen 2 zielen, de liefde die er afspat of juist de tranen van geluk.’ – Anna Hoogland.

Op die manier bereikt Anna haar doel: “jullie voorzien van de mooiste herinnering op beeld”. Anna kan niet alleen de mooiste, leukste en meeste bijzondere foto’s maken, ze is ook gezellig en professioneel. Daarnaast zorgt ze voor rust tijdens hectische momenten en is ze een ware rots in de branding.

opslaanFoto: Discover SurroundingsKlik hier voor meer over Discover Surroundings!
Foto: Discover Surroundings
opslaanFoto: Discover SurroundingsKlik hier voor meer over Discover Surroundings!
Foto: Discover Surroundings

Anna van Discover Surroundings is niet zomaar een fotograaf met een goed oog voor detail. Dankzij haar skills als journalistieke bruidsfotograaf, mist ze geen enkel spontaan of emotioneel moment die zo waardevol zijn op jullie bijzondere dag. Je zult verstelt staan hoeveel Anna heeft weten vast te leggen zonder dat je het door had. Zo staat de stiekeme traan van je vader erop, het hartverwarmende moment dat je met je beste vriendin had en zelfs de trotse en verliefde blik die je partner je schonk toen je even niet keek.

‘Ik zie mijn werkzaamheden niet als kostenpost voor jullie, maar als een investering. Want wanneer de grote dag zijn einde heeft bereikt, zijn de foto’s nog het enige wat overblijft als levenslange herinnering.’  – Anna Hoogland.

Als je voor Discover Surroundigs kiest, zijn er 3 verschillende pakketten beschikbaar. Het basispakket, luxe pakket en all inclusive pakket. Alle pakketten bevatten minimaal 6 uur fotografie (oplopend tot 14 uur, afhankelijk van pakket). Daarnaast bevat het minimaal 20 tot 50 uur aan selectie en optimalisatie van de foto’s, wat uiteraard door Anna zelf wordt gedaan. Jullie ontvangen minimaal 150 tot 400 geselecteerde en geoptimaliseerde foto’s in hoge resolutie in een online gallery. Daarnaast krijgen jullie een prachtig handgemaakt album met een selectie van jullie mooiste foto’s erin verwerkt.

opslaanFoto: Discover SurroundingsKlik hier voor meer over Discover Surroundings!
Foto: Discover Surroundings
opslaanFoto: Discover SurroundingsKlik hier voor meer over Discover Surroundings!
Foto: Discover Surroundings

Als jullie kiezen voor het all inclusive pakket zit er nog een pre-weddingshoot van 2 uur bij, een slide show, 2 albums voor de ouders, 15 albumaanpassingen en de kilometerkosten. Hebben jullie nog speciale wensen? Geef het door en Anna stelt speciaal voor jullie een pakket op maat op! Ga ook voor de mooiste herinneringen van jullie grote dag en kies voor Discover Surroundings!

Nu jullie de trouwfotograaf al hebben uitgekozen is het tijd om ook naar de andere zaken voor jullie huwelijk te kijken. Hierbij helpt en inspireert Zankyou jullie graag! Bijvoorbeeld met tips om de jullie ceremonie te decoreren. Of deze handige tips voor jullie openingsdans. Naast tips hebben we ook prachtige real weddings die een geweldige bron van inspiratie kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de prachtige real wedding van Sheyla en David. Of de bruiloft in Limburg van Lauren en Loe.

Mis niets van onze geweldige tips en ideeën en volg ons op FacebookInstagram of Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Discover Surroundings Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!