De nieuwste trends in trouwkaarten volgens Koningkaart!

Trouwuitnodigingen bestaan tegenwoordig echt in álle vormen en maten. Om wat meer overzicht te creëren, staan hieronder de grootste trends van dit moment!

De nieuwste trends in trouwkaarten volgens Koningkaart!
Foto: Koningkaart
  • Uitnodigingen en Stationery
  • Sponsored

De laatste tijd is er ontzettend veel keuze uit allerlei soorten trouwkaarten! In alle denkbare stijlen is er wel een mooi ontwerp te vinden. Met onderstaande trends maken we de keuze voor jullie wat makkelijker, want wie wilt er nou niet een super hippe uitnodiging voor hun bruiloft?

opslaanFoto: Koningkaart
Foto: Koningkaart

Trouwkaarten met Hollandse schilderkunst

Zijn jullie helemaal weg van kunst van vroeger? Dan is het jullie geluksdag, want in de nieuwste collectie van Koningkaart vind je prachtige donkere vintage trouwkaarten met geschilderde bloemen en bladeren. Waarschijnlijk herken je ze wel van verschillende bekende schilderijen van onze Hollandse Meesters. Het is duidelijk dat deze trend is komen overwaaien vanuit het interieur, zo zie je deze mooie bloemen bijvoorbeeld als behang of als poster boven de bank terugkomen in diverse hippe interieurwinkels en bij mensen thuis. De trouwkaarten met deze kunst heeft Koningkaart gecombineerd met donkere moody kleuren en sierlijke lettertypes. Natuurlijk is het extra leuk als de kaart echt wat van zo’n beroemd schilderij wegheeft, daarom zou je de kaarten op ons ‘structuurpapier’ kunnen bestellen. Dit papiersoort voelt een beetje aan als canvas!

opslaanFoto: Koningkaart
Foto: Koningkaart

Gouden spetters gecombineerd met waterverf

Koningkaart is de laatste tijd helemaal fan van spetters, het liefst plaatsen ze deze vrolijke maar toch chique illustraties op alle nieuwe trouwkaarten. Vooral samen met waterverf of donkere kleuren komen de (rosé)gouden of zilveren spetters extra mooi naar voren. Het leuke is dat je deze illustraties als klant zelf ook op je ontwerp kunt plaatsen (of weghalen als je er niet zo’n groot fan van bent als zij ;)). Een voordeel van deze spetters is dat je ze met bijna alles wel kan combineren en het maakt een trouwkaart net wat feestelijker. Heb je vragen of kom je ergens niet helemaal uit? Het team van Koningkaart staat altijd klaar om je verder te helpen met je uitnodiging!

Wil je graag meer waardevolle tips of geweldige inspiratie? Bezoek dan onze Zankyou kanalen: InstagramFacebook en Pinterest.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Koningkaart Uitnodigingen en Stationery
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!