Het huwelijksaanzoek: dit moet je weten voordat je op je knieën gaat!

Het huwelijksaanzoek: dit moet je weten voordat je op je knieën gaat!

Charlotte de Moel weet waar je rekening mee moet houden bij het plannen van je aanzoek, lees hier de belangrijkste tips!

Het huwelijksaanzoek: dit moet je weten voordat je op je knieën gaat!
  • Huwelijksaanzoek
  • Sponsored

Ben jij van plan om binnenkort op één knie te gaan? Wil jij je geliefde ten huwelijk vragen maar weet je nog niet hoe? Met deze tips in je achterhoofd weet jij precies wat je moet doen!

In een restaurant of op het strand? Met een video in de bioscoop voordat de film start of gewoon thuis? Op welke manier je je aanzoek ook doet, kies een manier die bij jullie past! Als het aankomt op huwelijksaanzoeken is Charlotte de Moel een absolute expert. Niet omdat zijzelf zoveel aanzoeken heeft gedaan (althans niet dat wij weten), maar wel omdat zij als trouwambtenaar en ceremoniemeester al tal van verhalen over aanzoeken heeft mogen horen.

opslaanFoto: DM FotografieCharlotte de Moel
Foto: DM Fotografie

Zenuwslopend

Charlotte is heel gepassioneerd als het op haar werk aankomt. Ze vindt het heerlijk om samen met de bruidsparen en hun gasten de liefde te vieren. Met humor en emotie zorgt zij ervoor dat ze de juiste snaar raakt. Zij zorgt er altijd voor dat de persoonlijkheid van het bruidspaar de boventoon voert. Het verloop van het huwelijksaanzoek is natuurlijk welkome input voor Charlotte’s speeches.

“Ik weet zeker dat het een zenuwslopende onderneming is voor menig bruidegom en bruid”, vertelt ze. “Een aanzoek gaat best vaak niet helemaal zoals gepland.” Voor Charlotte levert juist dat weer mooie anekdotes op voor haar werk als ceremoniespreker en trouwambtenaar. Dus ieder nadeel heeft zijn voordeel.

Houd het simpel

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Er gebeurt altijd wel iets waar je geen rekening mee hebt gehouden en daarom adviseert Charlotte je om het simpel te houden. Hoe minder ingewikkeld je het maakt, hoe minder er mis kan gaan. Uiteindelijk draait het allemaal om die verraste liefdevolle blik van je aanstaande.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Maak je niet druk

Past het juist bij jou en je geliefde om wel groots uit te pakken? Maak je dan niet al te druk als er iets niet loopt zoals verwacht. Uiteindelijk draait het maar om één ding: het horen van een ‘ja’. Dingen die misgaan, daar kun je achteraf hard om lachen.

Hoe je het ook aanpakt Charlotte geeft graag nog één ding mee: “Het mooiste moment is het aanzoek zelf, niet de gouden koets waarin op je knieën gaat. Zet hem op dames en heren! Vier de liefde!”

Wil je meer weten over Charlotte’s werk? Lees dan dit artikel!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Charlotte de Moel Trouwambtenaar

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!