Een fotospiegel op jouw bruiloft: dit is waarom je hier voor moet kiezen!

Een magische fotospiegel is de toevoeging aan de bruiloft waar wij al jaren naar verlangd hebben. Denk aan onbeperkt veel plezier en een blijvende herinnering aan de bruiloft. Wat wil je nog meer?

Een fotospiegel op jouw bruiloft: dit is waarom je hier voor moet kiezen!
  • Foto en video
  • Aanbeveling
  • Sponsored

Wanneer jullie trouwdag dan eindelijk aangebroken is wil je uiteraard dat iedereen het naar zijn zin heeft. Als de bruiloft afgelopen is wil je dat je zoveel mogelijk herinneringen hebt. Wij hebben de gouden toevoeging aan jullie bruiloft die deze twee aspecten perfect met elkaar verbindt, namelijk de fotospiegel. Door middel van een fotospiegel hebben de gasten lol, kan iedereen zichzelf nogmaals bewonderen (want laten we eerlijk zijn, wat zien we er prachtig uit) én heeft iedereen voor altijd een mooie herinnering aan de bruiloft.

Hoe het precies werkt en wat de voordelen zijn van een fotospiegel leggen we in dit artikel uit. Lees je mee?

Wat is een fotospiegel? 

Nu geeft de naam al wat weg, maar om verwarringen te voorkomen vertellen we je graag wat een fotospiegel inhoudt. Met de fotospiegel maak je de perfecte foto in één flits. Het is de selfie camera waar de wereld al jaren naar verlangd zonder dat we dit wisten. Check jouw kapsel en outfit in de spiegel voor je op de spiegel drukt. Als je dit gedaan hebt telt de spiegel af en wordt de foto gemaakt die daarna gelijk geprint wordt waardoor jij hem binnen een paar seconde in je hand hebt. De professionele camera maakt haarscherpe foto’s of jij nou in je eentje of met een groep staat te poseren. Om ruzietjes over wie de foto mag hebben te voorkomen bieden de toppers van Fotohokje.nl je een slimme deal aan. Zo kan je alle foto’s gemakkelijk delen op Twitter en Facebook of simpelweg naar jezelf mailen, zodat je hem ook nog eens digitaal hebt. Of je maakt er gewoon nog één, aangezien het huren van de fotospiegel gepaard gaat met onbeperkt fotograferen! 

Fotohokje.nl zorgt er al jaren voor dat gasten van zowel bruiloften, feesten en zakelijke evenementen een blijvende herinnering aan hun dag mee krijgen. Ze sturen altijd een professional mee op pad die ervoor zorgt dat de gekste foto’s geprint zullen worden. De hokjes en spiegels brengen een lach op de gezichten van de gasten en de medewerkers versterken dit door hun enthousiaste houding. Meer weten? Neem dan contact op met Fotohokje.nl voor meer informatie!

opslaanNeem contact op met Fotohokje.nl
Fotohokje.nl

Waarom ook jullie een fotospiegel op de bruiloft willen 

Naast het feit dat de fotospiegel een toevoeging aan de decoratie van jullie bruiloft is, is het ook nog eens hartstikke leuk voor de gasten. Eerlijk is eerlijk: iedereen vindt het fijn om even te kunnen checken of de outfit en het kapsel nog op zijn plek zit. Je zult zien dat het een vorm van entertainment is voor vele gasten. Zeker door middel van attributen wordt het speels en de gasten zullen dit geweldig vinden. Om er zeker van te zijn dat iedereen zijn of haar beste glimlach op zet sturen de medewerkers van Fotohokje.nl zelfs nog een professional mee die ervoor zorgt dat de mooiste foto’s gemaakt worden. Daarnaast is dit voor jullie een leuke manier om het gastenboek tot leven te brengen. Laat de gasten en foto maken en deze in het boek plakken. Iets voor jullie om naar uit te kijken de dag na de bruiloft!

Het leuke aan de foto’s is dat jullie deze zelf kunnen personaliseren. Zo kunnen jullie het formaat van de foto uitkiezen (Fotohokje.nl raadt aan om voor een staande foto op een ansichtkaart te gaan met de afmetingen 10 x 15 cm) en daarnaast besluiten jullie hoe de opmaak van het kader eruit komt te zien. Als jullie creatievelingen zijn raden we jullie aan om los te gaan met het template dat op de site van Fotohokje.nl te vinden is. Mocht dit niet zo zijn dan maakt de ontwerper er een die geheel op jullie wensen aansluit.

De voordelen ten opzichte van een photobooth

Zowel jij als je gasten hebben niet voor niets zoveel tijd en aandacht aan de perfecte outfit besteedt. Jullie willen dat deze gezien wordt. Met de fotospiegel kies jij zelf wat er op de foto komt te staan, maar één ding is zeker: die hele outfit komt erop! Daarnaast kun je door middel van de spiegel gelijk zien hoe de foto eruit komt te zien en heb je dus last van minder frustratiemomentjes. Een ander voordeel is dat de fotospiegel een stuk minder ruimte inneemt dan de photobooth.

Nog veel meer opties… 

Maak de setting compleet door afzetpaaltjes en een loper bij jullie fotospiegel te huren. Dit zorgt voor een chique look. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, waardoor er sowieso iets bij zit dat bij jullie thema past. Voor een extra dimensie aan de foto’s kunnen jullie er ook voor kiezen om achterwanden te huren. Zo kun je ervoor kiezen te poseren voor een bloemenwand, winters landschap of de Amsterdamse grachten. Het is daarnaast zelfs nog mogelijk om een eigen ontwerp in te sturen!

Wij zijn ervan overtuigd dat de magische fotospiegel een toevoeging is aan elke bruiloft. Dus waarom ontbreekt deze nog bij die van jou? Neem voor meer informatie contact op met Fotohokje.nlzij helpen je met alle liefde verder.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Fotohokje.nl Photobooth
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!