Het fotoalbum van de bruiloft: hoe pak jij dit aan?

Jullie bruiloft moet in stijl herinnerd worden en daar hoort een prachtig trouwalbum bij! Wij vertellen je alles over de mogelijkheden!

Het fotoalbum van de bruiloft: hoe pak jij dit aan?
  • Foto en video
  • Adviseren
  • Artistiek

De dag van de bruiloft is de dag waarop jij het meest gefotografeerd wordt in je hele leven. Er zullen om de haverklap kiekjes van jullie gemaakt worden, zowel door een professionele fotograaf als door jullie eigen gasten. Hoewel het natuurlijk heerlijk is dat alles tegenwoordig digitaal gaat en jullie de foto’s zo op de computer of in de cloud kunnen vinden, vinden wij het zeker waard om van de bruiloft een mooi trouwalbum te laten maken. Maar hoe pak jij dit aan?

Adverteren

Ga je zelf aan de knutsel, bestel je het album online of laat je het over aan jullie trouwfotograaf? In dit artikel vertellen wij jou wat de verschillende opties zijn en zul je vanzelf merken welke het beste bij jou past!

opslaan
Foto & Bruiloft magazine: Pictures & Plans

Laat het aan de fotograaf over

Wij bevelen aan om het maken van het trouwalbum aan de fotograaf over te laten! Op deze manier ben je verzekerd van een mooi en professioneel trouwalbum die voor de rest van je leven de mooiste herinneringen aan jouw grote dag vasthoudt. Een fotograaf zal niet alleen een mooi resultaat leveren in de vorm van de foto’s die bij elkaar passen, maar door middel van digitale programma’s ook een professionele look creëren. Een ander voordeel is dat het jou tijd bespaard. Je kunt je namelijk best verkijken op het aantal uren dat je stopt in het maken van een trouwalbum.

Het is volkomen begrijpelijk als je nog wel een zegje wilt hebben in welke foto’s in het trouwalbum komen. Je hebt dan ook de keuze om dit aan de fotografen te laten weten door ze van tevoren uit te kiezen en als je wilt zelfs te bepalen welke foto’s op welke pagina komen te staan.

opslaan
Foto & Bruiloft magazine: Pictures & Plans

Zelf doen

Ben jij al vanaf jongs af aan fan geweest van handarbeid en vind jij het heerlijk om zo nu een dan een knutseldagje voor jezelf in te plannen? Dan is het wellicht leuk om het trouwalbum ook zelf in elkaar te zetten. Ga opzoek naar een mooi album bij een fotozaak en laat de foto’s hier ook printen voor de beste kwaliteit. Plan er een aantal middagen voor in et voilà; jullie eigen trouwalbum is klaar!

opslaan
Foto & Bruiloft magazine: Pictures & Plans

 

Soorten

Trouwalbums komen er in allerlei verschillende soorten materialen, vormen en stijlen. Het verschilt vaak ook per fotograaf wat er wordt aangeboden. Daarnaast zullen de meeste trouwfotografen verschillende soorten aanbieden en hebben sommigen zelfs een mooie opbergdoos verkrijgbaar. Met de komst van verschillende digitale programma’s kunnen jullie ervoor kiezen om een effect over de foto’s heen te gooien, waardoor alle foto’s eenzelfde look krijgen. Hierbij kun je ervoor kiezen om all out te gaan met gekke effecten of het traditioneel te houden.

Verschillende materialen

Er zijn verschillende materialen waarin jullie je trouwalbum kunnen laten maken. Denk aan verschillende soorten leren, kunstleren, linnen. Maar ook glas, zilver, goud, metaal en hout. Zorg er ook voor dat de bladzijdes van dik papier zijn, zodat ze niet gemakkelijk scheuren.

opslaan
Foto & Bruiloft magazine: Pictures & Plans

Trouwmagazine

Een leuke en originele vorm van een soort trouwalbum is het trouwmagazine, die bijvoorbeeld worden gemaakt door trouwfotograaf Pictures & PlansHierin wordt de gehele bruiloft weergeven door middel van foto’s op hoge resolutie, maar ook persoonlijke teksten, wensen van de gasten, songteksten en quotes. Deze worden geprint op glossy papier en jullie krijgen er maar liefst 10 (!), zodat je deze ook aan familie uit kunt delen. Een fun manier om jullie bruiloft elke dag door te nemen en wat ons betreft een prachtige tastbare herinnering.

Benieuwd naar wat Pictures & Plans voor jullie grote dag kan betekenen? Neem dan snel contact op met deze top trouwfotograaf! Niet alleen zorgt zij voor de mooiste beelden van jullie bruiloft, ook kan zij een exclusief trouwmagazine voor jullie maken. Hoe tof is dat!

opslaanMeer lezen “”
Foto & Bruiloft magazine: Pictures & Plans
opslaan
Foto & Bruiloft magazine: Pictures & Plans

Pictures & Plans is één van onze topleveranciers. Zij weten als geen ander welk trouwalbum bij jullie past en maken deze voor jullie in hoge kwaliteit. Er wordt aandacht besteedt aan de kleinste details, zodat hij perfect is en jullie dagelijks terug kunnen kijken op deze prachtige dag.

Verder lezen en meer inspiratie op doen? Bekijk dan ook volgende artikelen:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pictures & Plans Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!