Paper Studio van Zankyou: ontwerp nu jouw trouwkaarten en stationery voor de bruiloft!

Met Zankyou Paper Studio ontwerpen jullie zelf gemakkelijk de mooiste, unieke trouwkaarten en stationery voor de bruiloft.

Paper Studio van Zankyou: ontwerp nu jouw trouwkaarten en stationery voor de bruiloft!
Foto: Paper Studio by Zankyou
  • Uitnodigingen en Stationery
  • Aanbeveling

Ook aan de trouwkaarten en stationery van de bruiloft moet veel aandacht besteedt worden. We hebben het immers over het visitekaartje van de bruiloft. Wij zouden Zankyou niet zijn als we jou niet zo goed mogelijk zouden helpen en dus komen we met iets nieuws, namelijk: Zankyou Paper StudioHiermee kunnen jullie gemakkelijk en snel de trouwkaarten en stationery voor de bruiloft ontwerpen en bestellen. Er zijn enorm veel verschillende manieren om de ontwerpen te personaliseren en de kaarten zijn uiteraard gemaakt van de beste kwaliteit. Om er nog een schepje bovenop te doen worden de kaarten milieuvriendelijk geproduceerd, wat een extra bonus is! Lees snel verder om te ontdekken hoe jullie gebruik kunnen maken van onze nieuwe service.

opslaan
Credits: Zankyou Paper Studio

Unieke layouts 

Adverteren

Met ontwerpsjablonen die ontworpen zijn door verschillende artiesten uit Europa zit er voor ieder wat wils tussen. Blader door de verschillende stijlen, technieken en motieven heen en kies uit welke het beste bij jullie lijkt te passen. De studio is van alle markten thuis: zo hebben we met de hand verfijnde elementen in inkt of aquarel, maar vind je ook getekende afbeeldingen die zich ontpoppen tot ware kunstwerken.

opslaan
Credits: Zankyou Paper Studio

Gemakkelijk online te ontwerpen 

De ontwerptool van Zankyou Paper Studio is hartstikke easy te gebruiken. Je kunt je eigen trouwkaarten en stationery gemakkelijk online ontwerpen vanaf zowel je computer, tablet of smartphone. Het leuke aan de service is dat jij je creativiteit niet op hoeft te geven. Door de grote hoeveelheid aan keuze is de kans dat jij met een zelfde soort uitnodiging als een ander bruidspaar eindigt heel klein. Begin door de juiste stijl voor jullie bruiloft uit te kiezen, vertaald in één van de 50 soorten lettertypen en voeg dit toe aan het briefpapier. Kies daarna eventuele foto’s of afbeeldingen en voeg eventueel nog pictogrammen toe. Zo kun je tijdens het ontwerpen zelf met de stijlen spelen en kijken welke jullie hart hebben gestolen.

opslaan
Credits: Zankyou Paper Studio

Perfecte afgewerkt 

De Zankyou Paper Studio staat voor bijzonder hoogwaardige afwerkingsprocessen. We hebben ons hierin gespecialiseerd en bieden een breed scala aan innovaties om zeker te zijn dat we deze standaard ten alle tijden kunnen waarborgen. Zo snijden en graveren wij de kaarten met een laser. Door middel van deze nieuwste lasertechnologie kunnen de mooiste ornamenten of sneden van de kaart worden gelaserd, wat een verbluffend resultaat oplevert – welkom bij de 21e eeuw trouwartikelen! We hebben ook nog een extra mogelijkheid, een soort brug tussen de traditionele drukprocessen en moderne digitale innovaties door middel van digitale foliedruk. Hiermee kunnen we folies van goud, zilver, rosé goud of koper rechtstreeks op de kaart ciseleren, zonder dure clichés in relïef. Deze zijn niet alleen lekker voor het kostenplaatje, maar bovendien ook nog eens volledig te personaliseren.

opslaan
Credits: Zankyou Paper Studio

De beste kwaliteit 

We noemden het al eerder, maar de trouwkaarten en stationery zijn van de beste kwaliteit. Ze worden gemaakt met de nieuwste printtechnologie gedrukt op hoogwaardig fijn papier. De drukmachines zorgen voor natuurgetrouwe productie en heldere kleuren op het papier. Voor ze de deur uitgaan worden ze met de hand gecontroleerd door medewerkers die het vak al jaren met liefde uitvoeren.

opslaan
Credits: Zankyou Paper Studio

Duurzaamheid 

Als modern bedrijf hebben wij er uiteraard over nagedacht hoe wij zo duurzaam en milieuvriendelijk kunnen ondernemen en zo ook bij Zankyou Paper StudioDe processen van het maken van de trouwkaarten en stationery zijn geoptimaliseerd op het gebied van energie en grondstoffen. Daarnaast zorgen wij actief voor natuurprojecten en geven wij samen met de FLAB onze biodiversiteit wat diversiteit!

opslaan
Credits: Zankyou Paper Studio

Ben jij benieuwd of er ook wat voor jou tussen zit? Neem dan vooral eens een kijkje bij Zankyou Paper Studio. Je zult vanzelf zien dat het gemakkelijk en leuk om te doen is!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!