Tips voor een intiem huwelijksaanzoek

Tips voor een intiem huwelijksaanzoek

Bekijk het hier..

  • Huwelijksaanzoek
  • Adviseren
  • Voorstel
  • Bruidspaar
  • Origineel

Van oudsher is dit de tijd van het jaar waarop de meeste huwelijksaanzoeken plaatsvinden. Loop jij ook met de gedachte rond om je geliefde ten huwelijk te vragen, maar weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken? In mijn vorige blog gaf ik je al 5 leuke aanzoektips. Nu deel 2 met de meest lieve en intieme huwelijksaanzoeken. Laat je inspireren!

Mini banner

Geen budget om een echt vliegtuig met banner rond te laten vliegen? Dan is dit een leuk (zo niet véél leuker) alternatief. Knutsel zelf een mini- banner in elkaar en hang deze achter een afstandsbestuurbaar vliegtuigje. Als je lief ligt te zonnen in de tuin vlieg je een paar keer voorbij. Wedden dat je in no-time de aandacht hebt getrokken?

opslaan
Foto: hobbyexpress.com

Op de moderne manier

Bellen, sms’en, mailen, app-en, foto’s maken. Je mobieltje gebruik je dagelijks op veel manieren. Waarom dan ook niet voor je huwelijksaanzoek? Voorzie je telefoon ongezien van een toepasselijk hoesje. Vraag je geliefde te poseren voor een foto en zorg dat het hoesje goed zichtbaar is. Vergeet niet de verbaasde reactie van je lief vast te leggen!

opslaan
Foto: Cafepress.com

Serenade

Een beetje ouderwetse romantiek wordt ook nog altijd gewaardeerd. Wat dacht je ervan om je aanzoek in een mooi gedicht of lied te verpakken? Je hoeft echt geen dichter of songwriter te zijn. Ook al is je performance niet perfect, zolang het recht uit je hart komt krijg je zeker een JA! Vind je een live-versie toch iets te heftig, registreer dan je gedicht of lied van tevoren op een iPod of dvd.

opslaan
Foto: Guas

Bijzonder boeket

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Iedereen wordt blij van een bosje bloemen, maar van dit speciale boeket helemaal! Koop een prachtig boeket rozen van dezelfde kleur en 1 roos in een afwijkende kleur. Laat op de blaadjes van de enkele roos de tekst ” wil je met me trouwen ” printen en stop deze roos in het boeket. Vanwege de afwijkende kleur zal de aandacht meteen naar die ene roos gaan. De tekst zal je partner zeker niet ontgaan!

opslaan
Foto: bloemen-printen.nl

Persoonlijke glossy

Verras je lief met een tijdschrift. Niet zomaar een tijdschrift, maar een schitterende glossy met jullie in de hoofdrol. Jullie eerste ontmoeting, de prachtige reizen die jullie samen hebben gemaakt, 10 redenen waarom je op je partner bent gevallen etc. etc. Op de achterzijde natuurlijk DE grote vraag: wil je met me trouwen?

 

opslaan
Foto: Zhu Difeng

 

Deze post is geschreven door gastblogger Hellen Meijer. Deze creatieve en enthousiaste weddingplanner heeft een grote passie voor het organiseren van themabruiloften. Nieuwsgierig? Bezoek haar website: www.nozza.nl

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!