Top 6 budgetvriendelijke, romantische huwelijksreis bestemmingen in Europa

Als het budget voor de huwelijksreis niet breed is, is het verstandig om voor een bestemming te kiezen waar je geld meer waard is. Zankyou zet 5 top budget honeymoon bestemmingen in Europa voor je op een rijtje.

  • Huwelijksreis
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Mid-prijs
  • Griekenland
  • Italië
  • Kroatië
  • Portugal
  • Spanje

Geen bruiloft zonder huwelijksreis! Toch? Maar wat te doen als het trouwbudget al aan de feestelijkheden besteed is en nagenoeg op is? Het is dan een kwestie van de bestemming aanpassen en eventueel de lengte van de reis maar eerlijk is eerlijk: jullie gaan als kersvers getrouwd stel toch minstens de helft van de tijd in elkaars ogen verdrinken dus dan is de bestemming iets minder belangrijk, als jullie maar samen zijn…en een zwembad tot jullie beschikking hebben, of een sauna, of de azuurblauwe zee…..

Adverteren

Als het budget voor de huwelijksreis niet breed is, is het verstandig om voor een bestemming te kiezen waar je geld meer waard is. Over het algemeen kun je uitgaan van hoe Noordelijker hoe duurder je uit bent. Je zult nou eenmaal voor evenveel centen meer kunnen ondernemen in Turkije dan in Denemarken (en meer zonnestralen toe). Ook moeten jullie bedenken wat jullie voorkeur heeft tijdens de reis en keuzes maken. Geen budget voor een 5 sterren de luxe hotel met zwembad aan zee? Wat vinden jullie belangrijk? Het zwembad? De zee? Hopelijk is het antwoord op deze vraag niet “de 5 sterren”!

Zankyou zet 6 top budget honeymoon bestemmingen in Europa en Nederland voor je op een rijtje.

opslaanCredits: Dario Endara
Credits: Dario Endara Photography

Andalusië, Spanje

Dit prachtige gebied in het zuiden van Spanje biedt de perfecte locatie voor jullie huwelijksreis. Het is hier bijna altijd heerlijk weer, er zijn mooie lange stranden en heel veel natuurparken. Op deze prachtige plek zullen jij en je partner je zeker niet vervelen. Liever naar Catalonië? Wat dachten jullie van Barcelona.

Florence, Italië

Florence, Italië, gelegen in de beeldschone regio van Toscane, is net een openlucht museum. Deze prachtige plek is rijk aan cultuur, prachtige landschappen en het is ook de ultieme romantische plek waar jij je door de smalle straatjes kan laten verdwalen met je geliefde.  De omgeving van Toscane staat bekend als een van de mooiste plekken van Europa. En met andere mooie steden om de hoek, zoals Pisa, is Toscane de perfecte plek om lekker te genieten met je partner.

opslaanVilla La Palagina, Toscane
Villa La Palagina, Toscane

Kvarner Baai, Kroatië

Kroatië staat voornamelijk bekend om zijn prachtige resorts en stranden voor een relatief klein bedrag. Hier kun je luxe vinden zonder te diep in de buidel te hoeven tasten. Veel hotels en resorts liggen direct aan de prachtige azuurblauwe zee. De natuur en de bruisende steden zijn tevens allemaal binnen loopafstand te bereiken. Kvarner Baai is een erg populaire plaats onder de honeymooners. De plek is omringd door prachtige natuur en biedt veel rust aan voor quality time met je kersverse man. Kvarner Baai, Kroatië, heeft de perfecte combinatie van cultuur, schoonheid en rust.

Perugia, Italië

De Italiaanse provincie Perugia ligt in de Italiaanse streek Umbrië. De streek staat bekend om haar heerlijke delicatessen, waaronder de beste truffels, pecorino kazen en olijfolie. Het is een streek vol historie en tradities waar jullie op een geweldige manier samen van kunnen genieten. Grijp de kans om te relaxen in Castello di Montignano een uniek kasteel dat dateert uit maar liefst 962 na Christus. Dit onlangs gerenoveerde, romantische kasteel ademt de cultuur uit de regio en geeft een prachtig uitzicht over het Martani-gebergte. Compleet uitgerust met zwembad en wellness gedeelte is het kasteel ervoor gemaakt om jullie ultiem te laten relaxen tijdens de mooiste dagen van jullie leven. Geniet van heerlijk eten met chef-koks die dit voor jullie voorbereiden en laat je verwennen met wijn van traditionele, Umbrische wijnhuizen uit de omgeving.

opslaan
Credits: Castello di Montignano

Paros, Griekenland

Paros is een van de mooiste en meest authentieke eilanden van Griekenland. Het eiland kan makkelijk de concurrentie aan met vergelegen paradijselijke honeymoon oorden. Witte zandstranden, de azuurblauwe zee en de vriendelijke bevolking dragen bij aan een geslaagde huwelijksreis. Het eiland is erg heuvelachtig en heeft mooie stranden en een aantal schitterende dorpen. Er zijn op dit eiland ook talloze schattige vissersdorpjes te waar je culinair kan genieten van de verste vis.

Porto, Portugal

Porto is een prachtige stad aan de kust van Portugal. Als de op één na grootste stad van Portugal kun je ervan uitgaan dat jij je hier niet snel gaat vervelen. Voor de echte Port liefhebber is deze plek ook een waar genot aangezien dit heerlijke drankje uit deze regio komt. Bezoek met je geliefde de oude wijnkelders en proef de meest lekkere Port die je ooit hebt geproefd. Verder kun je hier ook genieten van de prachtige straatjes en de cultuur.

opslaanCredits: Dario Endara
Credits: Dario Endara Photography

Dit waren ze dan, Zankyou’s top 5 budgetvriendelijke huwelijksreis locaties in Europa! Waar gaan jullie naar toe?

Liever jullie gehele bruiloft in het buitenland vieren? Houdt deze tips in gedachten!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Dario Endara Photography Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!