Dé kleur van 2017 volgens het Pantone Color Institute, groen!

Een overheersende kleur die zowel in decoratieve trends als op het gebied van mode en stijl te zien zal zijn.

  • Bruidsmode en stijl
  • Aanbeveling
  • International
  • 2017

Zoals elk jaar rond deze tijd, presenteert het Pantone Color Institute de belangrijkste kleur van het jaar, en in dit geval dus 2017. Een overheersende kleur die zowel in decoratieve trends als op het gebied van mode en stijl te zien zal zijn. Laat je inspireren door deze galerij, voor de styling van jouw bruiloft!

Adverteren

De gekozen kleur voor 2017 is groen, een tint die volgens Pantone: “de eerste dagen van de lente roept, een levendige kleur en een vernieuwende kleur. De groene kleur is opvallend en verfrissend. Perfect dus voor de bloemendecoratie op jouw bruiloft. Het is niet alleen mooi om deze kleur terug te laten komen in centerpieces maar bijvoorbeeld ook in de bruidstaart of zelfs de bruiloft uitnodigingen.

Wat stijl betreft kun je groen zelfs terug laten komen in jouw look. Een groene jurk is de perfecte keuze voor een lente bruiloft. De kleur staat zowel blondines als brunettes.

De keuze van deze kleur is niet zomaar gekozen. Groen is namelijk de tijd waar we in leven. ”We leven dan wel in een moderne tijd, maar juist daarom is het verlangen naar groen juist meer geworden. Het straalt niet alleen schoonheid uit, maar ook natuur. Dit vinden mensen steeds belangrijker” aldus Pantone. Ontdek alle ideeën in deze galerij en laat je inspireren door deze prachtige kleur voor jouw bruiloft. Een dag vol vreugde en een goed gevoel met deze verfrissende kleur.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Dé kleur van 2017 volgens het Pantone Color Institute, groen!