Okergeel, dé detailkleur voor de meest chique bruiloften

Het is ongetwijfeld een van de trendkleuren van het seizoen: okergeel. Okergele uitnodigingen, schoenen, kleding en details: Het geeft een warme sfeer aan de koude dagen van jullie bruiloft!

  • Decoratie stijlen
  • Aanbeveling
  • International
  • Herfst
  • Winter

Het is ongetwijfeld een van de trendkleuren van het seizoen: okergeel. Deze dagen is het okergeel die de grijs- en gedempte tinten van de bruiloften oplicht in deze donkere dagen. Er zijn al trendy bruiden die deze donkergele kleur laten terugkomen in de boeketten en decoraties. Okergeel, ook wel mosterdgeel genoemd, is met uitstek een kleur van het najaar en voorjaar. Veel bloemen en planten kleuren vaak okergeel in deze jaargetijden. Het is onder andere craspedia en duizendblad, die worden gemengd met eucalyptus en andere groene bladeren, en voor een adembenemende combi zorgen. Deze combinatie zorgt voor spectaculaire effecten, en kan onder andere gebruikt worden voor de bloemenkransen van de bruidskinderen, of zelfs voor de bloemenkrans van de bruid!

Adverteren

Deze prachtige kleur leent zich ook perfect voor het schoeisel. Ga voor een okergeel paar hakken van fluweel. Een materiaal dat ideaal bij deze tijd van het jaar past, want het zit heerlijk warm! Ook hier weer kunnen de bruidskinderen in okergeel worden gestoken. Een jasje of cape voor over het jurkje, geeft een sprookjesachtig effect, staat prachtig en is ook nog eens functioneel. In deze galerij voegen we daad bij woord en laten we je de mooiste mosterdgele combinaties zien!

Ook de bruidegom zorgt voor een bijdrage bij deze detailkleur. Hij kan voor een okergele stropdas gaan, of een pochet in mosterdkleur dragen. Okergeel kan ook goed worden toegepast in combinatie met de aquarel trend, als het aankomt op de uitnodigingen. Uitnodigingen met groene olijfbladeren en gele bloemdetails geeft het bruiloftthema goed weer en zorgt voor echte voorpret!

Okergele uitnodigingen, schoenen, kleding en details: Het geeft een warme sfeer aan de koude dagen van jullie bruiloft! Zeg jij ja tegen deze kleur?

Om altijd op hoogte te blijven van de nieuwste trouwtrends en voor meer inspiratie volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Okergeel, dé detailkleur voor de meest chique bruiloften