3 handige tools voor het organiseren van je bruiloft. Bespaar tijd en geld!

Jullie gaan trouwen! Een van de beste dagen van je leven zit er aan te komen! Nu de grote dag in zicht is en je hebt iedereen verteld over het goede nieuws is het tijd om eens goed na te denken over de organisatie. En nee… zo’n bruiloft regelen is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kan Zankyou je goed op weg helpen! Bij zankyou bieden wij de volgende handige tools voor het organiseren van de bruiloft ook bieden wij inspiratie en leuke artikelen in ons online magazine. Wij houden van jou bruiloft!

1. Leveranciers gids

Met een Zankyou account krijg je toegang tot onze gehele database van leveranciers. Met de diensten van deze leveranciers kun je de gehele bruiloft plannen, van fotograven tot dj’s en van de catering tot de bruidsjurk! Ook zijn er vele filters toe te passen om bijvoorbeeld bedrijven in de regio te vinden, handig!

Foto ZankyouMeer lezen “Foto Zankyou”
Foto Zankyou

2. Bruiloft website

Via Zankyou kun je een eigen website aanmaken en deze volledig beheren. Via deze website kan je de gasten informeren met alle nodige details; de locatie, de uren, diensten en andere belangrijke informatie. Ook kun je met hen suggesties en foto’s delen die op de dag zelf zijn gemaakt. Het is jou website dus je kunt lekker creatief aan de slag!

Foto Zankyou
Foto Zankyou

3. Online cadeaulijst

Zeg dag tegen nutteloze cadeau’s en hallo tegen Zankyou! Het fijne van onze online cadeaulijst is dat je nooit fysieke (zwaar mee te sjouwen!) geschenken op de dag zelf krijgt. Bovendien krijg je de geschonken bedragen zó op je bankrekening zonder overal cheques te moeten ontvangen, of cadeaubonnen te hebben. Wil je een nieuwe bank? Geld voor jullie huwelijksreis? Of wil je sparen voor jullie kind? Met het geld dat je via de online lijst krijgt kun je het besteden zoals je zelf wilt!

Foto Zankyou
Foto Zankyou

Wacht niet langer! Bespaar tijd en geld met deze eenvoudige hulpmiddelen. Bij Zankyou houden we van bruiloften en willen we jou helpen om dé perfecte dag te hebben!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Zankyou Bruiloft website. Credits: Zankyou
Internationale bruiloft? Ontdek hier 5 tools die jullie helpen met de voorbereiding!
Bent u op uw partner verliefd geworden aan de andere kant van de wereld? Heeft u uw partner toevallig op een bijzondere plek gevonden terwijl u aan het rond toeren was, maar komen jullie uit verschillende landen?
Foto: De Grote Dag
De ultieme bruiloft checklist van Zankyou: 101 tips voor het plannen van je huwelijk!
De kogel is door de kerk: jullie gaan trouwen! Om je te helpen met het organiseren van je bruiloft heeft Zankyou 101 tips op een rijtje gezet om alles goed te laten verlopen! Laat de organisatie maar beginnen!
Credits: Evgenia Fotografie
Trouwen op het strand? Tips voor het kiezen van je jurk!
Ga je trouwen op het strand? Dat vereist een bijzondere bruidsjurk! In ieder geval moet je met een paar dingen rekening houden: wij vertellen je welke.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie