3 handige tools voor het organiseren van je bruiloft. Bespaar tijd en geld!

Bij zankyou bieden wij de volgende handige tools voor het organiseren van de bruiloft ook bieden wij inspiratie en leuke artikelen in ons online magazine. Wij houden van jou bruiloft!

  • Organiseren bruiloft

Jullie gaan trouwen! Een van de beste dagen van je leven zit er aan te komen! Nu de grote dag in zicht is en je hebt iedereen verteld over het goede nieuws is het tijd om eens goed na te denken over de organisatie. En nee… zo’n bruiloft regelen is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kan Zankyou je goed op weg helpen! Bij zankyou bieden wij de volgende handige tools voor het organiseren van de bruiloft ook bieden wij inspiratie en leuke artikelen in ons online magazine. Wij houden van jou bruiloft!

1. Leveranciers gids

Met een Zankyou account krijg je toegang tot onze gehele database van leveranciers. Met de diensten van deze leveranciers kun je de gehele bruiloft plannen, van fotograven tot dj’s en van de catering tot de bruidsjurk! Ook zijn er vele filters toe te passen om bijvoorbeeld bedrijven in de regio te vinden, handig!

opslaanFoto ZankyouMeer lezen “Foto Zankyou”
Foto Zankyou

2. Bruiloft website

Via Zankyou kun je een eigen website aanmaken en deze volledig beheren. Via deze website kan je de gasten informeren met alle nodige details; de locatie, de uren, diensten en andere belangrijke informatie. Ook kun je met hen suggesties en foto’s delen die op de dag zelf zijn gemaakt. Het is jou website dus je kunt lekker creatief aan de slag!

opslaanFoto Zankyou
Foto Zankyou

3. Online cadeaulijst

Zeg dag tegen nutteloze cadeau’s en hallo tegen Zankyou! Het fijne van onze online cadeaulijst is dat je nooit fysieke (zwaar mee te sjouwen!) geschenken op de dag zelf krijgt. Bovendien krijg je de geschonken bedragen zó op je bankrekening zonder overal cheques te moeten ontvangen, of cadeaubonnen te hebben. Wil je een nieuwe bank? Geld voor jullie huwelijksreis? Of wil je sparen voor jullie kind? Met het geld dat je via de online lijst krijgt kun je het besteden zoals je zelf wilt!

opslaanFoto Zankyou
Foto Zankyou

Wacht niet langer! Bespaar tijd en geld met deze eenvoudige hulpmiddelen. Bij Zankyou houden we van bruiloften en willen we jou helpen om dé perfecte dag te hebben!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!