Trouwalbum (laten) maken: 3 onmisbare tips voor deze blijvende herinneringen

Je trouwfoto's zijn een kostbare herinnering aan jullie bijzondere dag, die jullie keer op keer weer meeneemt naar jullie bruiloft. Een belangrijk boek dus! Samen met trouwfotografe Denise Schilderman zetten wij de beste tips op een rijtje voor het perfecte trouwboek

Trouwalbum (laten) maken: 3 onmisbare tips voor deze blijvende herinneringen
  • Foto en video
  • Sponsored

Foto’s zijn de tastbare herinnering aan jullie grote dag. Meestal krijgen bruidsparen digitaal een heel aantal foto’s aangeleverd, maar die afbeeldingen verzamelen in een album is nog een hele klus. Gelukkig weet fotografe Denise Schilderman precies hoe je het ideale album samenstelt. Zij heeft al vele bruidsparen voor de lens gehad en daar een prachtig album voor mogen maken. Samen met haar hebben wij drie grote tips op een rijtje gezet.

Lees snel verder voor de beste tips om het mooiste trouwalbum te krijgen – of jullie het nu zelf doen of laten doen door een professional!

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

1. Kies 1 à 2 foto’s van één moment
Denise: “Ik hoor regelmatig dat men het moeilijk vindt om een kleine selectie te maken. Ik geef altijd als advies om van elk belangrijk moment 1 a 2 foto’s te kiezen die veel emotie oproepen bij het bekijken ervan.” Denise adviseert om een aantal foto’s te kiezen van de ceremonie, van de aankleding en van jullie fotoshoot samen. Volgens haar geeft dat een mooi beeld van hoe de dag was.

Denise weet als fotografe als geen ander hoe belangrijk het is om de sfeer van de bruiloft in beelden te vangen. Door een trouwalbum te maken hebben jullie na jullie bruiloft een mooie blijvende herinnering. We willen allemaal keer op keer weer kunnen wegzwijmelen bij het zien van de allermooiste foto’s en wees eerlijk? Samen op de bank is dat toch veel fijner dan wanneer je met z’n tweetjes achter een computerscherm zit? Denise zal na jullie bruiloft een persoonlijk trouwalbum van jullie grote dag maken. Kunnen jullie nu al niet wachten? Plan dan snel een gratis kennismakingsgesprek in met Denise! 

opslaanFoto: Denise Schilderman FotografieNeem nu contact op met Denise!
Foto: Denise Schilderman Fotografie

2. Laat de fotograaf het album samenstellen
Is zelf kiezen toch echt te moeilijk? Laat de fotograaf dan je album samenstellen. De fotograaf is er de hele dag bij en weet precies hoe de dag verlopen is. Volgens Denise heeft dit nog een bijkomend voordeel. “Het leukste is namelijk als jullie nog geen voorbeeld te zien krijgen via het internet. Zo blijft het een verrassing als je het album bekijkt en zul je zien dat je weer volledig opgaat in het moment van jullie mooiste dag.”

Twijfelen jullie nog over het inschakelen van een professionele trouwfotograaf? Dat is absoluut niet nodig. Wij hebben de belangrijkste redenen op een rijtje gezet waarom jij zou moeten kiezen voor een professionele trouwfotograaf op jullie bruiloft.

opslaanFoto: Denise Schilderman Fotografie
Foto: Denise Schilderman Fotografie

3. Bezuinig niet
Volgens Denise is dit heel belangrijk: “Probeer niet te bezuinigen op het album, het blijft een herinnering voor altijd zonder dat je hoeft te zoeken naar het juiste mapje met foto’s op de harde schijf.” Bovendien kun je een album in een bijgeleverde doos mooi opbergen. Op die manier kun je je album er altijd even bij pakken om weer terug te denken aan die schitterende dag. Zo´n kostbaar moment dat jullie voor altijd zullen koesteren, moet niet op bezuinigd worden!

opslaanFoto: Denise Schilderman Fotografie
Foto: Denise Schilderman Fotografie

Met het nalopen van deze tips, zullen jullie ongetwijfeld een trouwalbum ontvangen waar jullie voor altijd met plezier naar kunnen kijken! Meer tips nodig? Lees dan ook ons stappenplan voor het kiezen van een trouwfotograaf, en meer informatie over hoeveel een professionele trouwfotograaf kost.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!