De leukste uitnodigingen en stationary leveranciers uit Utrecht!

De mooiste, hipste en leukste ontwerpen voor trouwkaarten en stationary vind je bij deze leveranciers uit Utrecht op Zankyou!

  • Uitnodigingen en Stationery
  • Aanbeveling

Een uitnodiging waar iedereen jaren later nog over spreekt. Een huisstijl die ervoor zorgt dat alles binnen jouw bruiloft met elkaar verbonden wordt. Dat is iets waar alle bruidsparen ‘ja’ tegen zouden zeggen. Wij zochten de beste leveranciers uit Utrecht die dit voor jullie kunnen realiseren.

Foto: The Weddingpress
Foto: The Weddingpress
De leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Poobies Bezoek de website!

Voor alle kaarten rondom je bruiloft kun je Poobies terecht: save the dates, trouwkaarten, bedankkaarten. Er staan talloze ontwerpen online die je zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Je kunt met de ontwerptool ook helemaal zelf je kaart ontwerpen, de handige tips op de website kunnen je helpen om tot een origineel ontwerp te komen. Ook leuk: bestel leuke versieringen zoals een sluitzegel bij je kaart.
Foto: Poobies
Foto: Poobies

Locomix Bezoek de website!

Adverteren

Anders dan anders. Dat krijg je als je bij Locomix je trouwkaarten besteld. Wat dacht je van een ingeblikte uitnodiging? Een kaart in de vorm van een legpuzzel? Flessenpost? Of een kaart die letterlijk uit de enveloppe springt als die wordt opengemaakt? Voor originaliteit ben je bij Locomix aan het juiste adres. Je kunt ook je bedankjes hier bestellen!

Foto: LocoMixNeem nu contact op met LocoMix!
Foto: LocoMix
Foto: LocoMixNeem nu contact op met LocoMix!
Foto: LocoMix

BladergoudBezoek de website

Joëlle is afgestudeerd aan de Hogeschool voor Styling en Vormgeving. Ze houdt van illustraties, mooi maken, alledaagse kleine gelukjes en de natuur. Dat zie je ook terug in haar prachtige ontwerpen. Ze werkt vanuit haar eigen studio. Stuur Joëlle een bericht met ideetjes en zij begint te broeden op een fantastisch ontwerp. Na een brainstormsessie gaat ze echt voor je aan de slag!

Foto: BladergoudNeem nu contact op met Bladergoud!
Foto: Bladergoud
Foto: BladergoudNeem nu contact op met Bladergoud!
Foto: Bladergoud

Hipdesign – Bezoek de website!

Bij Hipdesign hebben ze verstand van kaarten. Van het ontwerp tot aan het soort papier, er valt bij deze leverancier heel veel te kiezen. Maak een keuze in de typografie, de papiersoort of kies voor ene van de standaardkaarten. Natuurlijk bestel je ook je save the date-kaarten, RSVP’s en menukaarten in dezelfde stijl erbij.

Foto: HipdesignNeem nu contact op met Hipdesign!
Foto: Hipdesign
Foto: HipdesignNeem nu contact op met Hipdesign!
Foto: Hipdesign

Love LetterpressBezoek de website!

Trouwkaarten, stempels, labels, wenskaarten, trouwborden en advice kaarten. Bij Love Letterpress kun je veel bestellen op hetzelfde adres, super makkelijk! Nog een groter pluspunt is de vele mooie ontwerpen waaruit je kunt kiezen. En alles wat je besteld wordt met de hand gemaakt volgens oude druktechniek van voor het digitale drukwerk tijdperk!

Foto: Love Letterpress Neem nu contact op met Love Letterpress!
Foto: Love Letterpress
Foto: Love LetterpressNeem nu contact op met Love Letterpress!
Foto: Love Letterpress

Studio SpruijtBezoek de website!

Jullie bruiloft is uniek, dus waarom zou je je uitnodiging niet uniek maken? Bij Studio Spruijt wordt er geluisterd naar jullie persoonlijke wens en stijl. Jullie verhaal wordt verwerkt en in de uitnodiging en indien gewenst in jullie hele trouwhuisstijl. Jullie ideeën en het verhaal dat jullie op jullie grote dag willen delen staat centraal voor het ontwerp.

Foto: Studio SpruijtNeem nu contact op met Studio Spruijt!
Foto: Studio Spruijt
Foto: Studio SpruijtNeem nu contact op met Studio Spruijt!
Foto: Studio Spruijt

The WeddingpressBezoek de website!

Bij The Weddingpress kun je een mooi ontwerp online kiezen, maar je kunt ook gaan voor maatwerk. Ideaal als je iets in je hoofd hebt, maar het nergens kunt vinden. Ga je alleen voor een trouwkaart of wil je alles tot in de puntjes verzorgd hebben? Saskia wil het graag allemaal voor jullie ontwerpen. Saskia wordt helemaal blij van bruidsparen die bewust hun stationery kiezen. Bruidsparen die kiezen voor bijzondere papiersoorten en/of een persoonlijk ontwerp en die zich daar graag mee onderscheiden. De laatste nieuwtjes op papiergebied zijn bier- en stropapier en een aantal bijzonder, gerecyclede papiersoorten. Saskia heeft een prachtige, eigen style, maar ze kan het design en ontwerp van jullie stationery ook helemaal op maat maken. Leuk om te weten is dat Saskia met een lokale drukker samenwerkt, waar ze op de fiets naartoe gaat om jullie kaarten op te halen. Persoonlijker wordt het niet!

Foto: The Wedding PressNeem nu contact op met The Wedding Press!
Foto: The Wedding Press
Foto: The Wedding PressNeem nu contact op met The Wedding Press!
Foto: The Wedding Press

Wauw, wij zijn onder de indruk van al die mooie kaarten en complete stationery. Denk jij jullie leveranciers gevonden te hebben? Neem vrijblijvend contact op! Bekijk ook hoe je je eigen trouwkaarten en bedankkaartjes ontwerpt. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Poobies Uitnodigingen en Stationery
LocoMix Uitnodigingen en Stationery
Love Letterpress Uitnodigingen en Stationery
Made for Moments Uitnodigingen en Stationery
Bladergoud Uitnodigingen en Stationery
Studio Spruijt Uitnodigingen en Stationery
The Wedding Press Uitnodigingen en Stationery
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!