De meest adembenemende trouwringen vind je hier!

Het uitzoeken van de trouwringen is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding van jullie bruiloft. Jullie prachtige trouwringen zijn namelijk de ultieme herinnering aan jullie mooie dag én natuurlijk de liefde voor elkaar. Het fotoboek ligt in de kast, maar de ringen zie je elke dag om je vinger zitten! Het is een ring die je jouw hele leven zult dragen. Vanaf het moment dat jullie het ja-woord geven en de ringen om elkaars vinger schuiven, zijn jullie namelijk voor altijd verbonden. Maar waar vind je die perfecte trouwringen?

De leveranciers die in dit artikel worden genoemd:

Deze leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: Judigje Edelsmid
Foto: Judigje Edelsmid

Heunen JuweliersBezoek de website

De kans bestaat dat je een mooie klassieke ring kiest als trouwring, omdat deze natuurlijk elke dag zichtbaar is. Zelfs de meest eenvoudige ring is bijzonder bij Heunen Juweliers. Maar er zijn ook steeds meer bruidsparen die kiezen voor prachtige modernere ringen. Ook daar ben je bij deze juwelier aan het juiste adres! Of je nou een glanzende of matte ring wilt, of een ring van combinaties met meerdere kleuren goud of met titanium, de deskundigen van Heunen Juweliers staan voor je klaar zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1977 en kan zich door de jaren ervaring onderscheiden op het gebied van kennis, kwaliteit, service en vakmanschap. Bij deze juwelier kun je altijd rekenen op goed advies!

Juwelier LangerakBezoek de website

Juwelier Langerak is echt een begrip in Haarlem. Dat komt ten eerste omdat de medewerkers er alles aan doen om jullie met de perfecte ringen naar huis te laten gaan. Door hun klantvriendelijkheid en goede service krijgt Juwelier Langerak geweldige reviews. Ten tweede heeft de specialist ook al vijftig jaar een ruim assortiment, met vele merken en populaire collecties trouwringen. Wat je budget ook is, je kunt altijd bij Juwelier Langerak terecht. De winkel heeft prachtige ringen in het assortiment in alle prijsklassen! En de winkel is zeven dagen per week open, wel zo handig! Ook zonder afspraak mag je op je eigen tempo de mooie sierraden bekijken en passen.

Judigje Edelsmid – Bezoek de website      

Elk sieraad bij Judigje Edelsmid is uniek en handgemaakt met heel veel liefde voor het vak. De ringen zijn prachtig en voelen daardoor klassiek aan, maar door de geweldige details zijn het ook trouwringen die met de tijd mee gaan. Al het goud en het zilver wat Judigje Edelsmid gebruikt is gerecycled. Deze edelsmid vindt het belangrijk te gebruiken wat we al hebben en zo onze ecologische voetafdruk op deze mooie aarde te verminderen. In 2003 won Judigje Edelsmid al een sieraden wedstrijd. Door de jaren ervaring daarna zijn haar ontwerpen alleen maar prachtiger geworden. Deze edelsmid weet de ringen van de bruid en bruidegom perfect bij elkaar te laten passen, maar zorgt er wel voor dat de ringen allebei een eigen identiteit hebben. Dat is prachtige symboliek, omdat jullie beide perfect bij elkaar passen, maar ook allebei jullie eigen persoon zijn.

Promises Trouwringen – Bezoek de website

De prachtige én bijzondere ringen van Promises trouwringen zijn allemaal gemaakt van 14-karaats goud. Jullie kunnen kiezen uit meerdere kleuren goud of misschien wel een combinatie. Ook zijn er mogelijkheden in verschillende diamanten en slijpvormen. Promises Trouwringen slaat het gezegde ‘wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ aan diggelen, want – ook belangrijk – bij de ringen van Promises Trouwringen is rekening gehouden met jullie comfort. Zo hebben de trouwringen bijvoorbeeld een bolle binnenzijde van de ring. Wel zo fijn als je de ring altijd om je vinger hebt! Alle modellen zijn ontwikkelt door Promises Trouwringen zelf en gemaakt door hun ervaren goudsmeden. De fantastische details en nuances in de ringen van Promises Trouwringen maken ze uniek.

Kunstgoud – Bezoek de website

Bij KunstGoud vind je bijzondere handgemaakte ringen die je nergens anders tegenkomt. Of je nou een ring wilt die stoer is of elegant, bij KunstGoud kun je zeker terecht. Samen met de edelsmid maak je van jouw wens de realiteit. Letterlijk, want bij KunstGoud kun je met behulp van de edelsmid zélf jullie trouwringen maken. Zo bijzonder! Op deze manier kunnen jullie je trouwringen helemaal eigen maken. Ook kun je kiezen voor een persoonlijke touch, zoals bijvoorbeeld vingerafdrukken of de ringen van jullie opa en oma. De edelsmid heeft een licentie, waardoor je zeker weet dat het edelmetaal dat gebruikt wordt op een verantwoorde en zo veilig mogelijke manier gedolven is. Prachtige trouwringen mét een eerlijke herkomst dus!

Bij één van deze juweliers of edelsmeden kun je zeker de unieke, elegante of moderne trouwringen vinden die perfect bij jullie passen. Trouwringen die jullie identiteit uitstralen en symbool staan voor de liefde voor elkaar. Op de websites van deze geweldige leveranciers kun je al een beetje rondsnuffelen voor inspiratie. Vergeet ons niet te volgen op Pinterest, Instagram en Facebook voor tips en inspiratie!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Vind hier jullie meest unieke en bijzondere trouwlocatie in Flevoland
Vind hier jullie meest unieke en bijzondere trouwlocatie in Flevoland
Flevoland heeft prachtige, unieke en bijzondere trouwlocaties te bieden. Lees hier welke de beste zijn!
Foto: mark
Vind hier de beste trouwfotografen van Noord-Holland!
Gaan jullie trouwen in Noord-Holland? Door deze trouwfotografen in te huren krijg je niet alleen steengoede foto's, je bespaart ook op de reiskosten! Uiteraard kun je deze trouwfotografen ook inhuren als je elders in het land gaat trouwen!
Foto: Fotobelle
Hier vind je de beste fotografen van Zuid-Holland
Op zoek naar de beste trouwfotograaf in Zuid-Holland zodat jullie speciale dag exact zo wordt vastgelegd zoals jullie willen? Wij hebben ze allemaal voor je verzamelt!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie