In deze winkels in Noord-Brabant scoor jij jouw trouwpak!

De zoektocht naar het trouwpak kan beginnen. Lees hier bij welke winkels in Noord-Brabant je moet zijn!

  • De bruidegom
  • Aanbeveling
  • Bruidegom

Het moment is aangebroken waarin jij op zoek moet naar een outfit waarin jij jouw geliefde het jawoord kan geven. Zoals je kunt begrijpen moet deze outfit vrijwel altijd netjes zijn, maar je vooral laten stralen. Om dit trouwpak te vinden moet je naar een winkel waar zij precies weten wat jij nodig hebt. Zo zijn er een aantal winkels in de provincie Noord-Brabant die jou de beste service kunnen bieden. Benieuwd naar deze winkels? Lees dan snel verder!

De leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Rob Haver Mannenmode
Foto: Rob Haver Mannenmode

Jansen en Jansen – Bezoek de website

Adverteren

De modezaak voor de bruidegom Jansen en Jansen vind je in Boxmeer. Zij hebben een top collectie aan trouwpakken. Je kunt hier samen met jouw beste vrienden, familie, getuigen en aanstaande bruid(egom) terecht om op zoek te gaan naar het trouwpak dat het beste bij jou past. Samen met de experts pas je verschillende pakken, kijk je naar allerlei verschillende opties en vraag je advies aan de mensen om je heen. Daarna wordt deze voorzien van accessoires en afgespeld naar jouw wens. Een aantal weken voor de bruiloft haal je het pak op en is alles klaar voor de mooiste dag van jouw leven. 

Foto: Jansen en JansenNeem nu contact op met Jansen en Jansen!
Foto: Jansen en Jansen
Foto: Jansen en JansenNeem nu contact op met Jansen en Jansen!
Foto: Jansen en Jansen

Lenssen Mannenmode – Bezoek de website

Bij de trouwafdeling van Lenssen Mannenmode in Mierlo vind je de mooiste trouwpakken. Onder het genot van een kopje koffie praten jullie over de trouwdag en jouw wensen voor het trouwpak. Zij begrijpen als geen ander dat elke gelegenheid een ander soort pak vereist en dat vooral het trouwpak een hele bijzondere is. Ze willen ervoor zorgen dat jij samen met jouw partner straalt en zullen er alles aan doen om jullie outfits op elkaar af te stemmen.

Foto: Lenssen MannenmodeNeem nu contact op met Lenssen Mannenmode!
Foto: Lenssen Mannenmode
Foto: Lenssen MannenmodeNeem nu contact op met Lenssen Mannenmode
Foto: Lenssen Mannenmode

Rob Haver MannenmodeBezoek de website

Bij Rob Haver Mannenmode in Helmond verkopen ze een decennium lang trouwpakken. Zo hebben zij exclusief gedistribueerde merken en maatpakken. Vooral een persoonlijke band en servicegerichtheid vinden ze erg belangrijk. Naast de mooiste trouwpakken kun je hier ook terecht voor schoenen die jouw outfit compleet maken. Breng vooral eens een bezoekje aan de ruime winkel waar je een groot aanbod aan productpresentaties vindt.

Rob Haver MannenmodeNeem nu contact op met Rob Haver!
Foto: Rob Haver Mannenmode

Vermeer Trouwpakken – Bezoek de website 

Bij Vermeer Trouwpakken vind je uitsluitend trouwpakken van de beste kwaliteit. Je wilt uiteraard dat het trouwpak nog jaren mee gaat, ook na de bruiloft! Zij zijn gespecialiseerd in 10 Italiaanse speciale modellen. Bij al deze modellen valt de pantalon slank en sluit het jasje perfect aan op de taille. Natuurlijk zijn er naast Italiaanse modellen ook normale comfort modellen aanwezig in de winkel. Als jij een trouwpak heeft waar niet heel Nederland in rondloopt moet je hier zeker langsgaan!

Foto: Vermeer TrouwpakkenNeem nu contact op met Vermeer Trouwpakken!
Foto: Vermeer Trouwpakken
Foto: Vermeer TrouwpakkenNeem nu contact op met Vermeer Trouwpakken!
Foto: Vermeer Trouwpakken

Le Michel Trouwpakken – Bezoek de website 

Le Michel Trouwpakken is te vinden in het Brabantse dorpje Geffen. Hoewel zij in een pittoresk dorpje gevestigd zitten is dit wel de grootste bruidsmodezaak van Noord-Brabant. Doordat zij alleen op afspraak werken kun je ervan uitgaan dat jij alle aandacht krijgt die je verdient bij het uitzoeken van jouw trouwpak. Met het brede assortiment ben jij verzekerd van een mooi trouwpak. De ervaren coupeuses weten samen met jou een topper te vinden waar jij je comfortabel in voelt en een prachtige dag in gaat beleven.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Tailormade Suits – Bezoek de website 

Als jij op zoek bent naar een uniek maatwerk trouwkostuum die speciaal voor jou gemaakt wordt, maar niet te duur is? Kijk dan niet verder en loop bij Tailormade Suits in Tilburg naar binnen. Zij hebben altijd de scherpste prijs, beste pasvorm, ruime keuze en de beste service. Neem van tevoren eens een kijkje op hun website en laat je inspireren door de verschillende pakken. De prijsklasse van de pakken vallen in het luxueuze segment.

Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Estivo Moda – Bezoek de website 

Bij Estivo Moda gaan zij ervoor om jouw droom als bruidegom uit te laten komen en dat is dat jij op de bruiloft zelfverzekerd, stijlvol en tot in de puntjes verzorgd bent. Samen met jouw gaan ze op zoek naar de perfecte combinatie tussen jezelf zijn en laten zien hoe bijzonder deze dag voor je is. Bij de Veghelse winkel kun je terecht zonder afspraak om te kijken naar de mooiste merken. Je kunt hier ook terecht voor het mooiste maatwerk voor een betaalbare prijs.

Foto: Estivo ModaNeem nu contact op met Estivo Moda!
Foto: Estivo Moda
Foto: Estivo ModaNeem nu contact op met Estivo Moda!
Foto: Estivo Moda

Michael & Giso – Bezoek de website 

Michael & Giso is de winkel waar jij je trouwpak in Breda gaat vinden. De twee eigenaren gaan dagelijks aan de slag met twee termen in hun achterhoofd: eerlijk advies en onverdeelde aandacht. Het is hun missie om de toewijding van vroeger in de herenmode weer te herstellen. In plaats van te focussen op de maten en materialen focussen ze zich volledig op jouw persoonlijkheid, smaak en lifestyle. 

Foto: Michael & GisoNeem nu contact op met Michael & Giso!
Foto: Michael & Giso
Foto: Michael & GisoNeem nu contact op met Michael & Giso!
Foto: Michael & Giso

Black Tie Trouwpakken – Bezoek de website 

Black Tie Trouwpakken in Den Bosch is een waar familiebedrijf waar de derde generatie op dit moment aan het roer staat. Door generatie op generatie de passie door te geven hebben zij een heleboel kennis weten te verkrijgen en kunnen zij zichzelf een kostuum-specialist noemen. Daarnaast zijn ze dit jaar met de Top Trouwbedrijven Award bekroond! Als jij besluit dat je graag een kijkje wilt nemen in hun uitgebreide collectie trouwpakken is het nodig om van tevoren een afspraak te maken, zodat jij alle aandacht krijgt die je verdient.

Foto: Black Tie Trouwpakken
Foto: Black Tie Trouwpakken
Foto: Black Tie Trouwpakken
Foto: Black Tie Trouwpakken

Na het lezen van dit artikel wordt het tijd om de auto in te stappen en een kijkje te gaan nemen bij deze winkels in Noord-Brabant. Vergeet niet om van tevoren de site te checken voor openingstijden en of je eventueel afspraak moet hebben! Lees hier waar je de beste bruidstaart in Noord-Brabant scoort en hier wat de mooiste trouwlocaties van deze provincie zijn.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Jansen en Jansen Winkels Bruidegom
TailormadeSuits Winkels Bruidegom
Lenssen Mannenmode Winkels Bruidegom
Black tie trouwpakken Winkels Bruidegom
Vermeer Trouwpakken Winkels Bruidegom
Estivo Moda Winkels Bruidegom
Le Michel Trouwpakken Winkels Bruidegom
Rob Haver Mannenmode Winkels Bruidegom
Michael & Giso Winkels Bruidegom
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!