Wat zet je op het bedankkaartje na de bruiloft?

Hoe bedank je iemand die bijdraagt aan de beste dag van je leven? Door middel van een bedankkaartje en wij vertellen je wat er op moet komen te staan!

Wat zet je op het bedankkaartje na de bruiloft?
Paper Studio by Zankyou
  • Uitnodigingen en Stationery
  • Aanbeveling

De mooiste dag van je leven. Dit is hoe veel bruidsparen hun trouwdag omschrijven. De dag zit vol liefde en het is niet te beschrijven hoeveel deze voor jullie betekent. Je wilt ieder die dit mogelijk heeft gemaakt dan ook met heel je hart bedanken en dit is waar de bedankkaartjes de hoek om komen kijken. Wat er precies op deze bedankkaartjes moet komen te staan leggen we je hier uit!

Het doel van de bedankkaartjes 

Adverteren

Het doel van de bedankkaartjes is vrij duidelijk: je wilt de gasten bedanken voor hun bijdrage aan jullie trouwdag. Het is dan ook belangrijk dat je dit in gedachten houdt bij het schrijven van de bedankkaartjes. Verder zijn er geen richtlijnen waaraan je je moet houden bij het schrijven van de kaartjes en dus mag je je creativiteit er los op laten gaan!

opslaanbedankkaartje bruiloft
Paper Studio by Zankyou

Een foto 

Sommige bruidsparen kiezen ervoor om een foto van de trouwdag aan het bedankkaartje toe te voegen. Op deze manier maak je hem persoonlijk en kun je ook de gasten nog een keer mee terugnemen naar jullie geweldige trouwdag! Als jou dit leuk lijkt raden we je aan om bij je trouwfotograaf te peilen wanneer hij/zij klaar denkt te zijn met de foto’s. Mocht dit te lang duren, dan kan je hem of haar altijd vragen om een selectie van foto’s te sturen, zodat jullie deze op de kaart kunnen gebruiken.

opslaanBedankkaartje bruiloft
Paper Studio by Zankyou

Lieve tekst 

Op de bedankkaartjes komt een lieve tekst te staan waar jullie door middel van woorden de gasten bedanken. Waar ze de bedankkaartjes vroeger met de hand schreven werden en dus vaak persoonlijker maakten door een verschillende tekst per persoon te schrijven is dat tegenwoordig niet meer gebruikelijk. De meeste bedankkaartjes worden digitaal gemaakt en zullen voor iedere gast hetzelfde zijn. De tekst op de kaart hoeft niet lang te zijn, denk aan zo een 20 – 60 woorden.

Gedicht 

Als jij het lastig vindt om zelf met een goede tekst te komen is een gedicht wellicht een goede optie. Surf eens op internet of blader door oude poezieboeken om een mooi gedicht te vinden dat bij jullie past en jullie gevoel uit weet te drukken.

opslaanbedankkaartje bruiloft
Paper Studio by Zankyou

Voorbeeldteksten 

Om een beeld te krijgen van goede teksten voor op een bedankkaart hebben we een aantal voorbeeldteksten op een rij gezet. Doe er je voordeel mee door er een uit te kiezen!

“Lieve familie en vrienden,
Wat hebben wij genoten van deze prachtige dag.
Bedankt voor alles.
Liefs,”

“Wij kunnen het maar niet vergeten,
de momenten van vreugde, de tranen van geluk,
een eeuwige glimlach op ons gezicht.
Een dag om nooit te vergeten.
Duizendmaal dank!”

“Bedankt!
Voor het bijdragen aan de mooiste dag van ons leven,
jullie aanwezigheid en cadeau.”

“Een dag vol liefde, een glimlach op ons gezicht.
Wat hebben wij genoten van onze trouwdag, mede dankzij jou.
Enorm bedankt!” 

“Liefde stelt niets voor zolang je het niet kunt delen.
Bedankt voor het delen van de onze op onze trouwdag.”

Het ontwerpen van het bedankkaartje kun je uit handen geven, maar ze worden natuurlijk veel leuker wanneer je deze zelf maakt. Dit doe je gemakkelijk met hulp van Zankyou PaperOnze online tool beschikt over meer dan 21 verschillende designs die geheel naar jullie eigen wens te ontwerpen zijn. Beslis zelf over de kleuren, stijl, foliedruk en papiersoort en creeër zo je eigen unieke bedankkaartjes!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!