38 redenen waarom je jouw huwelijk met kerst moet vieren!

De beste ideëen voor een kerst bruiloft!

  • Organiseren bruiloft
  • International
  • Winter

We zien steeds vaker dat bruiloften in de winter worden gehouden. Eerder was de voornaamste reden om te trouwen in de winter, omdat het goedkoper is. Alleen een aantal bruidsparen durven het aan om te trouwen in het koude of slechte weer. Maar sinds een paar jaar  is het steeds populairder, en worden er zelfs bruiloften gehouden tijdens kerst. En waarom ook niet? In deze galerij geven we je 38 decoratie ideeën redenen, waarom het het  waard is om uw huwelijk tegelijk met kerst te houden.

Adverteren

Er zijn vele opties als het gaat om de stijl van jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan gouden tinten en tafels met kroonluchters voor de meest warme en romantische sfeer. Daarnaast kunt u hele andere soort bloemstukken gebruiken, die in plaats van een zomerse uitraling een kerstachtige uitstraling hebben. Sneeuw, hout, en groen zijn allemaal elementen die doen denken alsof je in de bergen bent en je bruiloft een spectaculaire en romantische stijl geven.

U kunt zelfs de banquet tafel versieren met winterse centerpieces in de kleuren rood en groen en hetzelfde geldt voor de bruidstaart en trouwkaarten.  En tot slot om een echte winterbruid te zijn; de detaills van uw bruidsboeket. Een ding is zeker: kiezen voor een huwelijk rond of met Kerstmis is magisch!  Neem snel een kijkje en kies jouw favoriete kerst-bruiloft stijl.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

38 redenen waarom je jouw huwelijk met kerst moet vieren!