Droom winter-wedding shoots: zo kan je winterbruiloft er uitzien!

Let it snow, let it snow, let it snow! – Frank Sinatra

Dat een magische bruiloft niet enkel in de zomermaanden kan plaatsvinden, bewijzen deze fotoshoots in de sneeuw. Een droombruiloft heeft in de winter juist charme. Wie zijn bruiloft binnen de winter maanden gepland heeft, moet goed opletten: hier volgt alvast wat wintermagie!

Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie
Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

Een romantische bruiloft in het koude, grijze winterseizoen klinkt misschien niet hartverwarmend, maar dat is het zeker! Wie na afloop de originele en betoverende trouwfoto’s bekijkt zal van binnen toch echt warm worden. Het is de combinatie van elegantie en witte melancholie die zorgt dat het bruidspaar unieke plaatjes krijgt.

Bekijk ook: De winterse Real Wedding van Chris en Daphne!

Foto: Dario Endara PhotographyBezoek de website van Dario Endara nu!
Foto: Dario Endara Photography

Het zijn de details die een Winter Wedding Shoot bijzonder maken. Stel je voor: een fotosessie in een dik pak sneeuw. Dit kan glamoureus aan een luxe gedekte tafel of juist eenvoudiger romantisch bij het chocolademelk-huisje langs de schaatsbaan. Of wat te denken van een shoot bij een kampvuur? De mogelijkheden zijn eindeloos en het bruidspaar kan in overleg met de fotograaf naar eigen creativiteit invulling geven aan de fotosessie.

Foto: Dario Endara PhotographyBezoek de website van Dario Endara nu!
Foto: Dario Endara Photography

Magische bruidsfoto’s – Dankzij de mix van het grauwe, koude winterlandschap en de elegante, prachtige jurk, krijgen de foto’s een extra mooi effect. Egale kleurcombinaties als een witte jurk in de witte sneeuw met een paar krachtige kleuren in een bruidsboeket of kleurrijke accessoires zijn bepalend voor het resultaat. En dat mag er zijn: artistieke foto’s die levendig worden door de kleine kleurcontrasten.

Laat je ook inspireren door: Styled Shoot: een sprookjesachtige Winter Wedding!

Foto: Dario Endara PhotographyBezoek de website van Dario Endara nu!
Foto: Dario Endara Photography

Een andere mogelijkheid voor een winterhuwelijksthema is kerst! De bruid in glamoureuze witte jurk en accessoires in de kleuren metallic, goud of zilver. De decoratie is bling bling uiteraard met een subtiel vleugje kerstmagie. Zo zijn jullie bruidsfoto’s van de magische winter een prachtige blijvende herinnering.

Bekijk ook: Styled Shoot: Ice Blue Winter Wedding

Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie" alt="Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie" src="data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAABLAAAAMgAQMAAAAJLglBAAAAA1BMVEXr6+uInxNMAAAACXBIWXMAAA7EAAAOxAGVKw4bAAAAjElEQVR4nO3BMQEAAADCoPVPbQdvoAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD4D1+8AAaVMruAAAAAASUVORK5CYII=">
Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

Zin gekregen in een winterbruiloft? Wij weten zeker dat er een romantische locatie voor jullie te vinden is in Utrecht of bijvoorbeeld Amsterdam. Voor meer inspiratie volg je ons op Instagram & Facebook!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto Willinghams Photography
Game of Thrones: hoe de serie jouw bruiloft kan inspireren!
Wie is er nou nog niet bekend met de serie gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin? Echte fans laten zich inspireren door de kleding, vernoemen hun kinderen naar een van de karakters of halen er inspiratie uit voor een trouwerij. Ook wij hebben tips voor een echte Game of Thrones-bruiloft!
Lillian West Fall/Winter 2017
De aandacht aan alle Boho Brides: ontdek Lillian West herfst/winter 2017
Deze collectie brengt boho-chic tot een heel nieuw niveau! Met een van deze prachtige jurken van de Lillian West Herfst/Winter 2017 collectie zul je keer op keer verliefd worden!
Photo: Shutterstock
Hier vind je jouw droom trouwjurk in Rotterdam!
Niets is belangrijker dan je goed voelen op jouw droomdag. De mooiste versie van jezelf kan je alleen zijn in de perfecte trouwjurk. Maar wat zijn nou de boetieks waar je zeker een kijkje moet nemen? We hebben een selectie gemaakt van de beste trouwjurken boetieks in Rotterdam waar je zeker een kijkje moet nemen.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie