X

Droom winter-wedding shoots: zo kan je winterbruiloft er uitzien!

Let it snow, let it snow, let it snow! – Frank Sinatra

Dat een magische bruiloft niet enkel in de zomermaanden kan plaatsenvinden, bewijzen deze fotoshoots in de sneeuw. Een droombruiloft heeft in de winter juist charme. Wie zijn bruiloft binnen de winter maanden gepland heeft, moet goed opletten: hier volgt alvast wat wintermagie!

foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

Een romantische bruiloft in het koude, grijze winterseizoen klinkt misschien niet hartverwarmend, maar dat is het zeker! Wie na afloop de originele en betoverende trouwfoto’s bekijkt zal van binnen toch echt warm worden. Het is de combinatie van elegantie en witte melancholie die zorgt dat het bruidspaar unieke plaatjes krijgt.

foto: Dario Endara Photography

Het zijn de details die een Winter Wedding Shoot bijzonder maken. Stel je voor: een fotosessie in een dik pak sneeuw. Dit kan glamoureus aan een luxe gedekte tafel of juist eenvoudiger romantisch bij het chocolademelk-huisje langs de schaatsbaan. Of wat te denken van een shoot bij een kampvuur? De mogelijkheden zijn eindeloos en het bruidspaar kan in overleg met de fotograaf naar eigen creativiteit invulling geven aan de fotosessie.

foto: Dario Endara Photography

Magische bruidsfoto’s – Dankzij de mix van het grauwe, koude winterlandschap en de elegante, prachtige jurk, krijgen de foto’s een extra mooi effect. Egale kleurcombinaties als een witte jurk in de witte sneeuw met een paar krachtige kleuren in een bruidsboeket of kleurrijke accessoires zijn bepalend voor het resultaat. En dat mag er zijn: artistieke foto’s die levendig worden door de kleine kleurcontrasten.

foto: Dario Endara Photography

Een andere mogelijkheid voor een winterhuwelijksthema is kerst! De bruid in glamoureuze witte jurk en accessoires in de kleuren metallic, goud of zilver. De decoratie is bling bling uiteraard met een subtiel vleugje kerstmagie. Zo zijn jullie bruidsfoto’s van de magische winter een prachtige blijvende herinnering.

foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

Zin gekregen in een winterbruiloft? Wij zijn op zoek gegaan naar locaties die het meest geschikt zijn voor in de winter en willen jullie graag de twee meest romantische meegeven, namelijk Kasteel Wijenburg en Slot Doddendael. In de winter lijkt alles samen te komen bij deze locaties: de brandende fakkels buiten, de openhaarden, vuurkorven, de verlichte kastelen en natuurlijk het prachtige wit dat een romantische sfeer geeft aan deze verrassend mooie locaties. Aarzel niet langer en neem contact met hen op om jullie wensen met hen te bespreken!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie