Droom winter-wedding shoots: zo kan je winterbruiloft er uitzien!

Let it snow, let it snow, let it snow! – Frank Sinatra

Dat een magische bruiloft niet enkel in de zomermaanden kan plaatsenvinden, bewijzen deze fotoshoots in de sneeuw. Een droombruiloft heeft in de winter juist charme. Wie zijn bruiloft binnen de winter maanden gepland heeft, moet goed opletten: hier volgt alvast wat wintermagie!

Erwin Beckers Bruidsfotografie
foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

Een romantische bruiloft in het koude, grijze winterseizoen klinkt misschien niet hartverwarmend, maar dat is het zeker! Wie na afloop de originele en betoverende trouwfoto’s bekijkt zal van binnen toch echt warm worden. Het is de combinatie van elegantie en witte melancholie die zorgt dat het bruidspaar unieke plaatjes krijgt.

Dario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

Het zijn de details die een Winter Wedding Shoot bijzonder maken. Stel je voor: een fotosessie in een dik pak sneeuw. Dit kan glamoureus aan een luxe gedekte tafel of juist eenvoudiger romantisch bij het chocolademelk-huisje langs de schaatsbaan. Of wat te denken van een shoot bij een kampvuur? De mogelijkheden zijn eindeloos en het bruidspaar kan in overleg met de fotograaf naar eigen creativiteit invulling geven aan de fotosessie.

Dario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

Magische bruidsfoto’s – Dankzij de mix van het grauwe, koude winterlandschap en de elegante, prachtige jurk, krijgen de foto’s een extra mooi effect. Egale kleurcombinaties als een witte jurk in de witte sneeuw met een paar krachtige kleuren in een bruidsboeket of kleurrijke accessoires zijn bepalend voor het resultaat. En dat mag er zijn: artistieke foto’s die levendig worden door de kleine kleurcontrasten.

Dario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

Een andere mogelijkheid voor een winterhuwelijksthema is kerst! De bruid in glamoureuze witte jurk en accessoires in de kleuren metallic, goud of zilver. De decoratie is bling bling uiteraard met een subtiel vleugje kerstmagie. Zo zijn jullie bruidsfoto’s van de magische winter een prachtige blijvende herinnering.

Erwin Beckers Bruidsfotografie
foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

Zin gekregen in een winterbruiloft? Wij zijn op zoek gegaan naar locaties die het meest geschikt zijn voor in de winter en willen jullie graag de twee meest romantische meegeven, namelijk Kasteel Wijenburg en Slot Doddendael. In de winter lijkt alles samen te komen bij deze locaties: de brandende fakkels buiten, de openhaarden, vuurkorven, de verlichte kastelen en natuurlijk het prachtige wit dat een romantische sfeer geeft aan deze verrassend mooie locaties. Aarzel niet langer en neem contact met hen op om jullie wensen met hen te bespreken!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto Willinghams Photography
Game of Thrones: hoe de serie jouw bruiloft kan inspireren!
Wie is er nou nog niet bekend met de serie gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin? Echte fans laten zich inspireren door de kleding, vernoemen hun kinderen naar een van de karakters of halen er inspiratie uit voor een trouwerij. Ook wij hebben tips voor een echte Game of Thrones-bruiloft!
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
Zankyou heeft een selectie gemaakt van de mooiste trouwkastelen in Nederland. Beleef jouw sprookje in één van deze toppers!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
Bekijk nu Zankyou's selectie van de beste bruidstaarten bakkerijen van Noord-Holland!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie