Droom winter-wedding shoots: zo kan je winterbruiloft er uitzien!

Let it snow, let it snow, let it snow! – Frank Sinatra

Dat een magische bruiloft niet enkel in de zomermaanden kan plaatsvinden, bewijzen deze fotoshoots in de sneeuw. Een droombruiloft heeft in de winter juist charme. Wie zijn bruiloft binnen de winter maanden gepland heeft, moet goed opletten: hier volgt alvast wat wintermagie!

Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie
Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

Een romantische bruiloft in het koude, grijze winterseizoen klinkt misschien niet hartverwarmend, maar dat is het zeker! Wie na afloop de originele en betoverende trouwfoto’s bekijkt zal van binnen toch echt warm worden. Het is de combinatie van elegantie en witte melancholie die zorgt dat het bruidspaar unieke plaatjes krijgt.

Bekijk ook: De winterse Real Wedding van Chris en Daphne!

Foto: Dario Endara PhotographyBezoek de website van Dario Endara nu!
Foto: Dario Endara Photography

Het zijn de details die een Winter Wedding Shoot bijzonder maken. Stel je voor: een fotosessie in een dik pak sneeuw. Dit kan glamoureus aan een luxe gedekte tafel of juist eenvoudiger romantisch bij het chocolademelk-huisje langs de schaatsbaan. Of wat te denken van een shoot bij een kampvuur? De mogelijkheden zijn eindeloos en het bruidspaar kan in overleg met de fotograaf naar eigen creativiteit invulling geven aan de fotosessie.

Foto: Dario Endara PhotographyBezoek de website van Dario Endara nu!
Foto: Dario Endara Photography

Magische bruidsfoto’s – Dankzij de mix van het grauwe, koude winterlandschap en de elegante, prachtige jurk, krijgen de foto’s een extra mooi effect. Egale kleurcombinaties als een witte jurk in de witte sneeuw met een paar krachtige kleuren in een bruidsboeket of kleurrijke accessoires zijn bepalend voor het resultaat. En dat mag er zijn: artistieke foto’s die levendig worden door de kleine kleurcontrasten.

Laat je ook inspireren door: Styled Shoot: een sprookjesachtige Winter Wedding!

Foto: Dario Endara PhotographyBezoek de website van Dario Endara nu!
Foto: Dario Endara Photography

Een andere mogelijkheid voor een winterhuwelijksthema is kerst! De bruid in glamoureuze witte jurk en accessoires in de kleuren metallic, goud of zilver. De decoratie is bling bling uiteraard met een subtiel vleugje kerstmagie. Zo zijn jullie bruidsfoto’s van de magische winter een prachtige blijvende herinnering.

Bekijk ook: Styled Shoot: Ice Blue Winter Wedding

Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie" alt="Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie" src="data:image/png;base64,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">
Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

Zin gekregen in een winterbruiloft? Wij weten zeker dat er een romantische locatie voor jullie te vinden is in Utrecht of bijvoorbeeld Amsterdam. Voor meer inspiratie volg je ons op Instagram & Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Credits: Trouw Trendy
Styled Shoot: een sprookjesachtige Winter Wedding!
De winter... Vele van ons hebben hier een haat-liefde relatie mee, maar laten we eerlijk zijn: trouwen in een winter wonderland klinkt als een sprookje!
Foto: Door Danny Janssen Fotografie
Een winterbruiloft styled shoot in Kasteel Maurick!
Winterbruiloften vallen eigenlijk niet in het hoogseizoen, maar eerlijk gezegd snappen wij niet waarom. Deze shoot laat nog eens zien hoe romantisch het kan zijn om in de winter te trouwen!
Foto: Marlies Dekker Fotografie
De winterbruiloft van Nadine & Daan in Rotterdam
De winterwedding van Nadine en Daan net voor kerst in Rotterdam is net even anders - Marlies Dekker Fotografie vertelt ons er alles over!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie