9 Tips voor een onvergetelijke exit van de bruiloft!

Een onvergetelijke exit van de bruiloft is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Lees daarom onze tips om te bekijken hoe jullie de bruiloft kunnen verlaten!

9 Tips voor een onvergetelijke exit van de bruiloft!
Credits: Teuntje Fleur
  • Organiseren bruiloft
  • Aanbeveling

Ze zeggen wel eens: “een goed begin is het halve werk”, maar wat ons betreft mag het einde ook niet vergeten worden. Het is net zo belangrijk om de bruiloft met een knal af te sluiten, daarom helpen wij je op weg met een aantal tips voor een onvergetelijke exit van de bruiloft! 

Sterretjes 

Vuurwerk heeft iets magisch. Een echt sprankelende exit krijg je dan ook met sterretjes! Overleg met jullie ceremoniemeester of weddingplanner om ervoor te zorgen dat al jullie gasten klaar staan op het moment dat jullie de bruiloft verlaten. Er zijn meer dingen waar aan gedacht moet worden wanneer jullie ervoor kiezen om omringd door sterretjes de bruiloft te verlaten. Denk aan genoeg aanstekers zodat iedereen de sterretjes op hetzelfde moment aan kunnen steken en bakken met zand of water om de sterretjes veilig uit te laten gaan. Pas op: niet iedere trouwlocatie is hier blij mee, aangezien sterretjes ook brandgevaar mee kunnen brengen. Overleg dit daarom van tevoren en zorg dat er brandblussers aanwezig zijn just in case.

Lees ook: De aankomst van het bruidspaar – 5 stappen voor een onvergetelijke entree!

opslaan
Credits: Steven de Cuba

Rijst

Een eeuwenoude traditie die we allemaal wel eens voorbij hebben zien komen is het gooien van rijst op het kersverse bruidspaar. Het gooien van rijst brengt geluk en zorgt daarna ook nog eens voor leuke beelden op de camera.

Bellenblaas 

Een ander leuk idee is om bellenblaas uit te delen aan de gasten. De bellen zullen ook voor een mooi beeld zorgen en het geeft een dromerig effect wanneer jullie hier doorheen lopen. Overleg dit van tevoren wel met de fotograaf. Niet alle fotografen zijn hier namelijk fan van…

Lees ook: Originele bruiloft decoratie – 10 top tips! 

opslaanExit bruiloft
Credits: Selijn Fotografie

Geen feest zonder confetti 

Kleurrijk, met glitters of in hartjesvorm: confetti is er in allerlei verschillende kleuren en vormen. De bruiloft verlaten zal gegarandeerd een feest zijn wanneer jullie bedekt worden door een confettiregen. Een echt knallend einde hebben jullie natuurlijk met behulp van confettikanonnen!

opslaan
Credits: Wanderbros

Bloemblaadjes 

Zijn jullie niet zo’n fan van confetti, maar vinden jullie het idee van vliegende blaadjes wel een leuk idee? Kies dan voor een ietwat romantischere optie door voor bloemblaadjes te kiezen. Een tip is om hier voor een bloem te gaan die bij jullie thema past.

opslaan
Credits: Mooi Bruidspaar

Lees ook: Save The Date kaarten – zo kondig je de trouwdatum aan

Wensballonnen 

Een andere “vurige” optie is het oplaten van wensballonnen. Volgens de Aziatische cultuur brengen deze geluk en het is dan ook een prachtig gebaar om deze aan het einde van jullie trouwdag op te laten. Zo hebben jullie een betekenisvol einde van de dag waar alle gasten aan mee kunnen doen en zal de lucht er geweldig uit zien door al jullie ballonnen.

Zoek het water op

Als jullie trouwlocatie aan het water ligt is er geen betere en meer spectaculaire exit dan de bruiloft via het water te verlaten. Kijk of je ergens een mooie boot vandaan kunt toveren om zo met de liefde van je leven jullie toekomst tegemoet te varen.

opslaan
Credits: Liefs Angelique

Thema

In een echt sterke themabruiloft vind je het thema terug in alle aspecten van de trouwdag, daarmee ook de manier waarop jullie de bruiloft verlaten. Dus, get creative en kijk hoe jullie ook in de exit jullie thema terug kunnen laten komen!

Lees ook: In 5 stappen een originele Themabruiloft organiseren

opslaanexit bruiloft
Credits: Nouks Visuals

Ga op zoek naar de ideale plek 

Kijk bij het uitzoeken van jullie trouwlocatie al naar de ideale plek voor jullie bruiloft exit. Is er een schattige boog waar jullie met zijn tweeën de locatie kunnen verlaten en de gasten makkelijk een erehaag kunnen vormen? Dan is dit wellicht de ideale plek voor jullie!

Wij zijn benieuwd hoe jullie de bruiloft uiteindelijk verlaten! Taggen jullie ons in de foto’s van de bruiloft?

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!