De trouwringen en verlovingsringen trends voor 2021

Onder de trouwringen en verlovingsringen trends van 2021 vallen onder andere opvallende ontwerpen, gekleurde stenen en gepersonaliseerde designs. Benieuwd naar de rest? Lees dan snel verder!

De trouwringen en verlovingsringen trends voor 2021
Argyor
  • Bruiloft sieraden

Het is geen geheim dat de wereld op dit moment op zijn kop staat, maar dat betekent niet dat er niet meer getrouwd wordt. Ook in 2021 zullen veel bruidsparen het huwelijksbootje in stappen en zullen veel mannen en vrouwen om hun hand worden gevraagd. Er zijn dan ook een aantal opvallende trends die we dit jaar terug zullen zien wat betreft de trouwringen en verlovingsringen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  1. Originele ontwerpen voor de verlovingsringen en trouwringen

Adverteren

Alles wordt persoonlijker in 2021 en zo ook de trouwringen en verlovingsringen. Het is steeds normaler om mee te beslissen over het ontwerp van de verlovingsringen en trouwringen in plaats van er gewoon een uit te zoeken. Aanstaanden en bruidsparen vinden het fijn hun zegje te hebben in het design van de ring en houden ervan om een uniek sieraad te dragen die hun liefde symboliseert. Door met een ontwerper rond de tafel te gaan zitten weet je precies wat je wilt en zul je jouw ring met nog meer trots dragen.

  1. Gekleurde stenen 

In 2021 mag de verlovingsring best een kleurtje bevatten. Zo zien we steeds meer something blue voor de bruiloft terug in de verlovingsring. Kies een blauwtoon die bij jou persoonlijk past, bijvoorbeeld een aquamarijn steen of een blauwe saffier. Een ander voorbeeld van een ring met gekleurde steen is een chunky gouden ring met een groene smaragd. Zo heb je een mooi design met een touch of color.

opslaan
Credits: Small Branch
  1. Verantwoorde verlovingsringen en trouwringen 

Een andere trend voor het komende jaar zijn verantwoorde verlovingsringen en trouwringen. Bruidsparen letten bijvoorbeeld steeds bewuster op de materialen die voor hun trouwringen en verlovingsringen gebruikt worden en op de manier waarop deze verkregen zijn. Een goede trend die wat ons betreft zo snel mogelijk het nieuwe normaal mag worden!

  1. Moderne verlovingsringen en trouwringen 

We zien een shift van minder traditionele ontwerpen naar meer moderne trouwringen en verlovingsringen. Denk hierbij aan abstracte vormen en ontwerpen die op design zijn gebaseerd. Niets is te gek voor 2021.

Juwelier en trouwringspecialist Ed Nobel maakt trouwringen en verlovingsringen van een hoger niveau. Hier is alles mogelijk en worden jullie ringen geheel naar wens en met de hand gemaakt. Laat je inspireren door de mooiste exemplaren die je in de karakteristieke ontwerpruimte van Ed Nobel kunt vinden of kom met je eigen ideeën en wensen waarna het team van specialisten het originele ontwerp voor jullie zullen vervaardigen, zodat je uiteindelijk voor de rest van jullie leven de trouwring van je dromen bij je draagt. Neem vrijblijvend contact op met Ed Nobel om te ontdekken wat ze voor jou kunnen betekenen.

opslaan
Ed Nobel. Foto: Ed Nobel
  1. Vintage verlovingsringen 

Van de verantwoorde ringen maken we een bruggetje naar vintage verlovingsringen. Waar we steeds meer vintage stukken terug zien in kleding heeft deze nu ook een rit gemaakt naar de verlovingsringen. Als jij van plan bent de liefde van jouw leven om zijn of haar hand te vragen is dit prachtig om met een vintage verlovingsring te doen. Super uniek en met een verhaal achter de ring!

  1. More is more! 

In 2021 mag jouw verlovingsring en trouwring best opvallen. We zien dan ook steeds meer opvallend ontwerpen met zo bijvoorbeeld grote stenen, chunky designs of unieke vormen. Deze trend is goed te combineren met het zelf ontwerpen van de ring. Laat jouw creativiteit erop los en creëer een ring waarvan er maar één is!

opslaan
Credits: Small Branch
  1. Verlovingsringen met meerdere stenen 

Bereid je het komende jaar voor op verlovingsringen met meerdere stenen. We hebben het afgelopen jaar wat minder geld uitgegeven aan leuke activiteiten en veel bruidsparen hebben daardoor een zakcentje over. De verlovingsring kan daarom wat meer geld kosten en een verlovingsring met meerdere stenen is precies waar je dit geld aan uit wilt geven. Double the stones, double the pleasure.

Wij zijn benieuwd welke trends van het komende jaar jou hebben weten overtuigen! Vergeet vooral niet om vrijblijvend contact met juwelier en trouwringspecialist Ed Nobel op te nemen. Zij geven het beste advies en zorgen ervoor dat jij voor de rest van je leven met een ring aan je vinger rond loopt waar jij trots op bent.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Ed Nobel Juweliers
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!