Dit drukwerk is een must voor jouw bruiloft. Mis het niet!

Er moet aardig wat geregeld worden voor het organiseren van de bruiloft en het drukwerk is hier ook onderdeel van. Lees hier wat de absolute musts zijn voor jullie trouwdag!

Dit drukwerk is een must voor jouw bruiloft. Mis het niet!
Foto: Leintjes.nl
  • Uitnodigingen en Stationery
  • Adviseren
  • Bruidspaar

Als jullie gaan trouwen betekent dit dat er heel wat geregeld moet worden. Een van de vele onderdelen van de organisatie van jullie bruiloft is het regelen van het drukwerk. Hoewel dit misschien niet het eerste is waar je aan denkt bij het organiseren van de bruiloft is dit zeker wel een aspect dat je niet over het h0ofd mag zien. Daarnaast moet je ook al eerder beginnen dan je wellicht voor ogen hebt. Zo valt de trouwuitnodiging bijvoorbeeld ook onder het drukwerk. Lees snel verder om te ontdekken welk drukwerk een must is voor de bruiloft!

opslaanFoto: Leintjes.nl
Foto: Leintjes.nl

Trouwuitnodiging

Adverteren

We beginnen met een vrij duidelijke, namelijk de trouwuitnodiging. Wist jij bijvoorbeeld dat je de trouwuitnodiging uiterlijk zes tot acht weken voor de bruiloft moet versturen? Wanneer jullie in drukke periodes, zoals de zomervakantie trouwen raden wij je zelfs aan om deze al eerder te versturen, zodat de gasten de datum vrij kunnen houden. Lees hier hoe je de trouwkaart uitzoekt die bij jullie past.

RSVP 

Een RSVP is een heel belangrijk drukwerk en je zult wellicht wel begrijpen waarom. Er zit een enorm verschil in inkopen van drank en voedselwaren tussen een aantal van 100 of 120 gasten. Voeg daarom altijd een RSVP kaart bij jouw trouwuitnodiging en geef aan wanneer de gasten hierop gereageerd moeten hebben. Hoe jij een RSVP kaart opstelt lees je hier.

opslaanFoto: Leintjes.nl
Foto: Leintjes.nl

Menu kaarten

Als we eerlijk zijn is de voorpret waarin je uit kunt kijken naar het lekkers dat je voorgeschoteld krijgt één van de grootste pleziertjes aan het dineren zelf. Dat is waarom het opstellen van een menukaart een absolute must is voor op de bruiloft. Daarnaast staat zo een schattige menukaart ook nog eens super leuk in de decoratie van jullie bruiloft.

Leintjes.nl 

Leintjes.nl is dé leverancier voor al het drukwerk voor jouw bruiloft. Op deze website kunnen jullie zelf een account aanmaken en hier opzoek gaan naar de mooiste trouwkaarten, save the date kaarten en nog veel meer voor jullie bruiloft. Kies een kaart uit en begin met het ontwerpen van de meest prachtige creaties. Op hun website vind je daarnaast nog eens hartstikke veel inspiratie voor jullie grote dag en de medewerkers zullen altijd klaarstaan om jullie een handje te helpen.

Tafelnummers 

Je hebt het vast al vaker voorbij zien komen in Amerikaanse trouwfilms: de tafelnummers. Als jullie besloten hebben groots te gaan trouwen is dit een absolute must voor de bruiloft.

Naamkaartjes 

De naamkaartjes kunnen tijdens het diner op de bruiloft absoluut niet ontbreken. Voor de bruiloft maken jullie een tafelindeling en beslissen jullie wie waar aan tafel gaat. Om dit voor eens en voor altijd duidelijk te maken aan de gasten plaatsen jullie naamkaartjes. Daarnaast biedt dit de leukste effecten voor foto’s en filmpjes op social media!

opslaanFoto: Leintjes.nl
Foto: Leintjes.nl

Bedankkaartjes

Last but not least… de bedankkaartjes. Jullie willen de gasten uiteraard bedanken voor de mooie dag die jullie samen beleeft hebben! Het leukste is om deze daarom ook in jullie eigen huisstijl te sturen.

Huisstijl

Een van de leukste dingen aan het ontwerpen van het drukwerk voor de bruiloft is dat jullie je eigen stijl kunnen ontwikkelen. Pas deze aan op het thema van jullie bruiloft en zorg ervoor dat deze bij jullie als koppel past.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Leintjes.nl Uitnodigingen en Stationery
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!