Een huwelijksreis in een camper is alles wat wij willen!

Ben je op zoek naar een bijzondere en unieke huwelijksreis? Dan is reizen in een camper echt iets voor jou. Lees verder waarom een huwelijksreis in camper zo'n geweldig idee is!

Een huwelijksreis in een camper is alles wat wij willen!
  • Huwelijksreis
  • Adviseren

Luxe is heerlijk, maar soms is ontspannen in een ietwat minder luxe omgeving ook wel een keer chill! Tenzij jullie smaak al simpel maar tof is. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een leuk alternatief voor hun huwelijksreis. Zo gaan steeds meer mensen op huwelijksreis met de camper of caravan! Wil jij ook terug naar de “basic” voor jouw huwelijksreis? Wij vertellen je waarom dit een geweldig idee is.

opslaanFoto: Eliza Szablinska on Unsplash
Foto: Eliza Szablinska on Unsplash

Met een camper kies je je eigen bestemming en route!

Adverteren

Het idee van een huwelijksreis is op en top te genieten, maar een nog beter idee is om deze bijzondere reis te combineren met de prachtige natuur en charmante steden die de aarde biedt. Een roadtrip door de Verenigde Staten, bijvoorbeeld, is een geweldige en onvergetelijke ervaring. Of wat denk je van een rondreis met camper door Mexico?

Het is misschien een minder voor de hand liggende bestemming voor een roadtrip, maar het land is rijk aan prachtige landschappen. Indrukwekkende natuur, valleien, bergen en vlaktes. Wakker worden aan het strand van Oaxaca? Of  een ontbijtje in het woestijnlandschap van Baja California? Wij zeggen ja! En als Mexico te gek voor je is, en je Europa eens wilt ontdekken ontdekken kan dat natuurlijk ook. Ga dan voor een trip langs de kust van Frankrijk, daar kan je ook nog eens lekker eten! Spanje…. Of ontdek Oost-Europa

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Reizen zonder haast

Het idee is om een reis te maken zonder haast en te genieten van elke stad, elk dorp en elke zonsopgang. Als je zonder haast reist, kun je optimaal genieten van de reis en de schoonheid van het land. Heb je niet zo veel tijd of wil écht heel graag in een bepaalde regio op vakantie? Ga dan voor een trip door een provincie of regio.

opslaanFoto: Hason Lu
Foto: Hason Lu

Genieten van een simpele levensstijl

De wereld gaat snel, en steeds vaker zoeken we lastige oplossingen voor dingen die altijd vanzelfsprekend leken: rust, geluk, en een intense band. Mensen van onze generatie staan 24/7 op online. We rennen van school naar werk, van werk naar huis, en het gras lijkt ondertussen altijd groener aan de overkant. Zonder teveel poespas, maar met een comfortabele camper, ga je terug naar de basic. Heerlijk.

opslaanFoto: Blake Wisz
Foto: Blake Wisz

Drie in één

Met een camper heb je alles in één. Je hebt een vervoersmiddel, een plek om te eten en een bed om te slapen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over restaurants, een huurauto om plekken te bezoeken, of het vinden van een slaapplek. Met een camper kun je stoppen wanneer je wilt, en slapen en eten waar en wanneer je wilt. Natuurlijk kunnen jullie ook de caravan aan de aanhanger leggen! Dan heb je dezelfde voordelen, alleen in twee delen.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Natuur op wielen

Natuurliefhebbers, dit is zeker iets voor jullie! Met een camper sta je echt in contact met de natuur. En hoewel een spontane reis leuk is, raden wij je aan om niet alles aan het toeval over te laten. Maak een planning, praat over de plaatsen die je wilt bezoeken en laat je eventueel jullie dierbaren weten waar je elke nacht zal stoppen. Op die manier kunnen jullie zonder tegenslagen genieten van de natuur en is het thuisfront ook op z’n gemak.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vrijheid!

Alleen al het feit dat je een voertuig tot je beschikking hebt om te gaan en staan waar je wilt, zonder je aan reisschema’s en uitchecktiijden te hoeven houden, geeft je al een gevoel van vrijheid. Zo bepaal je zelf de bestemmingen, de reisschema’s en de tussenstops. Bovendien zal deze reis jullie band versterken. Zo leren jullie elkaar nog beter kennen, en zullen er gekke situaties op jullie pad komen waar jullie later om kunnen lachen.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Zoals je kunt zien, kan een huwelijksreis met de camper of caravan een originele reis vol ervaringen zijn. Ga voor een model caravan of camper passend bij jullie voorkeur en budget en je hebt een geweldige huwelijksreis! Natuurlijk kunnen jullie ook een camper of caravan huren. 

Meer ideeën voor geweldige reizen en al het andere trouwnieuws? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram en bekijk de nieuwste trends!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!