Horoscoop 2019: ontdek alles wat dit nieuwe jaar je zal brengen!

Een ingewikkeld 2019 van wat de sterren ons laten zien, maar ook extreem levendig en vol positieve veranderingen. We zijn pas aan het begin van 2019, dus laat het een geweldig jaar worden voor iedereen!

  • Andere services
  • Adviseren

Gelukkig nieuwjaar! 2019 is net aan de gang, we wensen iedereen om ons heen nog de beste wensen. Zoals altijd in het begin van het nieuwe jaar, zijn we benieuwd hoe deze er in de toekomst uit zal zullen gaan zien. Daarom willen wij bij Zankyou de astrologische voorspellingen van elk sterrenbeeld met jullie bespreken! Benieuwd? Lees dan snel verder!

opslaan
Marco Schifa

Ram (21 maart – 20 april)

Adverteren

Jupiter, de reus van het universum, garandeert je beschermding door je een goede dosis geluk te geven voor 2019. Het geheim voor de liefde zal geduld zijn. Vooral in de eerste maanden van het jaar, wanneer je iemand leuk vindt zal het moeilijk worden. maar geef niet op! Alles zal in de lente goed komen. Vanaf mei zal je je dan eindelijk realiseren dat een van je grootste wensen zal uitkomen!

opslaan
Leuci Fotografia

Stier (21 april – 20 mei )

In 2019 zal er veel gebeuren voor de Stier, je zal betrokken raken bij veel veranderingen. Deze geven verschillende zekerheden en er zullen discussies ontstaan. Niet alle kwalen komen met schade, dit zal vanaf het tweede halfjaar duidelijker worden. In deze periode zal zelfs de liefde bloeien en de nervositeit en frustraties die zich de afgelopen maanden hebben opgehoopt, verdwijnen. Een uitzonderlijke maand voor jou is december, dus wees geduldig!

opslaan
Di luce e d’Ombra

Tweelingen ( 21 mei – 20 juni )

De start van het nieuwe jaar zal voor een Tweeling niet al te gemakkelijk van start gaan. Dit komt vanwege Jupiter, die vooral moeilijkheden zal veroorzaken. Geen angst, zelfs voor tweelingen is het gewoon een kwestie van tijd! Vanaf juni zal er een periode van bevrijding beginnen, die vooral het liefdesleven betreft. Dit zal zorgen voor een aangename, maar onverwachte, wending!

opslaan
Alfredo Mareschi

Kreeft ( 21 juni – 22 juli )

De Kreeft zal in 2019 gedwongen worden om een definitieve beslissing te nemen voor het leven waarvoor veel moed nodig zal zijn. Het zal een spannende tijd worden, vooral werk gerelateerd. De Kreeft zal te maken krijgen met stressvolle situaties en veranderingen. Maar met veel vasthoudendheid zal het in het voorjaar beter worden. Je kan weer relaxen, je voelt je enthousiast en krachtig: het zal een zomer vol emoties worden!

opslaan
Sara Lorenzoni

Leeuw ( 23 juli – 23 augustus )

Geluk zal komen voor de Leeuw in 2019. Het jaar zit vol met succes! Goed nieuws voor wie op zoek is naar een stabiele baan of voor degenen die lang op een welverdiende promotie zitten te wachten, de eerste maanden van het jaar zullen alleen maar goed nieuws brengen, zelfs in de liefde. Je zult geleid worden door geluk dat je precies zal brengen waar je moet zijn.

opslaan
Marcella Fava

Maagd ( 24 augustus – 23 september )

De Maagd begint 2019 bergopwaarts: de eerste paar maanden zullen er in feite vele vragen zijn om op te lossen die tot nu toe zijn vermeden. Vooral wat betreft de economische en familie-vragen. Mogelijke conflicten kunnen ontstaan door misverstanden. Dit zal betrekking hebben op materiële kwesties, maar deze zullen in de zomer worden opgelost. De Maagd zal een gelukkige periode van 2019 ingaan voor zowel werk als liefde!

opslaan
Bottega Incontroluce

Weegschaal ( 24 september – 23 oktober )

2019 zal een jaar worden van herstel voor de Weegschaal. De Weegschaal zal de behoefte vinden om energie te besparen, maar ook economisch te sparen. Het hebben van onnodige professionele samenwerkingen en onproductieve persoonlijke relaties zal niet gebeuren. De Weegschaal heeft de touwtjes in handen. De Weegschaal zal nu vrij zijn van het zware gewicht van de negatieve relaties, en begint opnieuw vanaf nul.

opslaan
Valerio De Felicis

Schorpioen ( 24 oktober – 23 november )

Een jaar van succes, vooral werk gerelateerd voor de Schorpioen. De Schorpioen zal in de eerste maanden van het nieuwe jaar uitstekende resultaten en opwindend nieuws ontvangen. Een golf van enthousiasme die de Schorpioen ertoe zal brengen zijn prioriteiten te herzien, en nadenkt over het belang van zijn relaties. Voor de Schorpioen zal de liefde in het voorjaar vooral bergafwaarts zijn.

opslaan
Elia Vaccaro

Boogschutter ( 24 november – 22 december )

Groot succes in de liefde, zowel voor hen die alleenstaand zijn als voor hen die al een partner hebben: de sterren geven aan dit dit het juiste jaar zou kunnen zijn voor de boogschutter om een gezin te starten! Plezier op het werk, promoties en opkomende veranderingen: leuke opdrachten en positieve veranderingen in het leven, wat wil je nog meer?

opslaan
Colizzi Fotografi

Steenbok ( 23 december – 20 januari )

Helaas, voor de Steenbok zijn er weinig tekenen van geluk te zien voor 2019. Er wordt gezegd dat het lot in de sterren is geschreven, maar dat het op de aarde kan worden veranderd. Dus verlies zal de Steenbok het komende jaar meemaken. Augustus wordt gelukkig een betere maand voor de Steenbok, dus let op!

opslaan
Duilio Scalici

Waterman ( 21 januari – 19 februari )

Een Waterman zal vechten voor zijn doelen in 2019 en deze ook bereiken! Een jaar van goede oogst zal worden beloond. Maak je klaar voor een absoluut uitzonderlijk 2019 vanuit allerlei verschillende punten! Je hebt lieve vrienden en je hebt het dit jaar zeker verdiend!

opslaan
Agnese Spina

Vis ( 20 februari – 20 maart )

De Vissen zullen geconfronteerd worden met een moeilijk jaar, zowel in de liefde als op het werk. Stroop je mouwen maar vast op, en ga ervoor! Zelfs als het moeilijk is, er is altijd licht aan het einde van de tunnel. De eerste successen zullen de Vissen pas in de herfst bereiken, zelfs als de zomer plezier belooft, vooral op het gebied van sensualiteit. 2020 zal echter het jaar worden waarin de Vis een minder moeilijkere tijd zal krijgen.

opslaan
Antonio Sgobba

Een ingewikkeld 2019 van wat de sterren ons laten zien, maar ook extreem levendig en vol positieve veranderingen. We zijn pas aan het begin van 2019, dus laat het een geweldig jaar worden voor iedereen!

Nog meer leuke inspiratie opdoen? Bekijk dan Instagram, Facebook en Pinterest!

Leuke feitjes en andere inspiratie vind je hier:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!