Adverteren

Een kijkje in de nieuwe Justin Alexander herfst/wintercollectie 2018

Een exclusief kijkje in de nieuwe collectie van Justin Alexander Signature! Bekijk de meest mooie jurken van de nieuwe collectie hier!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Justin Alexander

Dramatisch, gedurfd en vrouwelijk. De nieuwe collectie uit het Justin Alexander Signature assortiment heeft alles waar een bruid naar zoekt als zij een geweldig entree wilt maken. De jurken hebben originele composities, innoverende stoffen combinaties en een dramatische look. Dit maakt de herfst/winter 2018 collectie uniek. Om het in balans te houden gebruikt Justin Alexander Signature zachte rokken, lagen stof en combineert het met een modern 3D-effecten zoals een cape en riem. Deze collectie laat zeker een indruk achter! Bekijk ze exclusief op Zankyou.

opslaanStyle 99003. Credits: Justin Alexander Signature.Discover Justin Alexander Signature
Style 99003. Credits: Justin Alexander Signature.

Deze jurk heeft een klassieke stijl met moderne aspecten – de prachtige jurk heeft tevens een metalen gesp-riem met mooie handschoenen die zich uitstrekken naar de bovenarm. Dit creëert een outfit die bijna geschikt is voor royalty´s. De luxe wordt uitgestraald door het zachte ivoor materiaal.

opslaanStyle 99004. Credits: Justin Alexander Signature.
Style 99004. Credits: Justin Alexander Signature.

Het golvende waterval-effect van de rok valt bij deze jurk op. Evenals het drama dat de jurk uitstraalt. De gelaagdheid van de doorschijnende tule in de rok is heel romantisch, maar het is de top die deze jurk echt maakt – het prachtige lijfje, vol met kralen en kristallen, geeft de echte look in contrast met de eenvoud van de rok.

opslaanStyle 99005. Credits: Justin Alexander Signature.Discover Justin Alexander Signature
Style 99005. Credits: Justin Alexander Signature.

Als een van de vele statement pieces van de collectie, is deze sprookjesachtige geïnspireerde ballerina gemaakt om zowel romantisch als innovatief te zijn. De lange sluier met de zoom is gewoonweg prachtig en een genot om naar te kijken, terwijl de off-the-shoulder mouwen sierlijk zijn en bijdragen aan de elegantie van de jurk.

opslaanStyle 99007. Credits: Justin Alexander Signature.Discover Justin Alexander Signature
Style 99007. Credits: Justin Alexander Signature.

Deze fit-and-flare jurk heeft als doel de natuurlijke rondingen te accentueren en te benadrukken. Een viering van de vrouwelijke vorm en de schoonheid ervan. De kant over de jurk is mooi en voegt een gevoel van vrouwelijkheid toe, wat verder wordt benadrukt door het prachtige lijfje en de transparantie van het materiaal.

opslaanStyle 99010. Credits: Justin Alexander Signature.Discover Justin Alexander Signature
Style 99010. Credits: Justin Alexander Signature.

Deze jurk is flirterig en super fun! Het bovenstuk is versiert met kralen kant en knopen. Het heeft een lage tule en de lengte is tot boven de enkels. Elke zwaai beweging zie je met deze prachtige jurk, wat de heupen goed weergeeft. Deze jurk zou perfect zijn om mee te dansen!

opslaanDiscover Justin Alexander Signature
Style 99013. Credits: Justin Alexander Signature.

Wil je een bruidsjurk die de monden van je gasten op laat vallen? Deze V-hals is een fit-and-flare jurk! Met een prachtige achterkant en smaakvolle parels is deze jurk ontzettend stijlvol! En sexy, met de ruig gesneden gelaagdheid van de tule geeft het een meer stedelijke stijl.

opslaanStyle 99017. Credits: Justin Alexander Signature.Discover Justin Alexander Signature
Style 99017. Credits: Justin Alexander Signature.

De rok van deze jurk is absoluut schitterend! Een prachtige pailletten onderlaag zorgt ervoor dat de bruid stap voor stap haar gasten zal verblinden in deze jurk! Deze volumineuze rok heeft een enorme impact, terwijl hij ontzettend delicaat en zacht is!

opslaanDiscover Justin Alexander Signature
Style 99019. Credits: Justin Alexander Signature.

Wij van Zankyou zijn absoluut dol op deze jurk! Het heeft een engelachtig uiterlijk, met een golvend doek dat een dromerig effect creëert, dit wordt nog een keer extra geaccentueerd door de prachtige cape die van de schouders afvalt en achter de jurk zich uitstrekt als vleugels.

opslaanDiscover Justin Alexander Signature
Style 99020. Credits: Justin Alexander Signature.

Deze rok is echt prachtig! Het is een wonder op zich en wordt alleen maar beter doordat Justin Alexander het heeft gecombineerd met het simpele lijfje (hoewel het niet té simpel is – het is immers gemaakt van een prachtige stof…), en een dunne laag als een soort kristallen riempje. Dit zorgt voor een elegante stijl.

opslaanStyle 99021. Credits: Justin Alexander Signature.Discover Justin Alexander Signature
Style 99021. Credits: Justin Alexander Signature.

De Justin Alexander Signature Collection voor 2018 is absoluut fantastisch door de eenvoud en de vele kleine details. De bruidsjurken hebben geen kralen of extra applicaties nodig om op te vallen (hoewel er vaak leuke extraatjes zitten aan de jurken!). Deze fit-and-flare jurken zijn prachtig en hebben de perfecte pasvorm voor het figuur van de bruid.

Onze exclusieve look voor de nieuwe Justin Alexander Signature Collection voor 2018 eindigt in deze jurk vanwege de eenvoud en het gebrek aan verfraaiingen. Voor eens en altijd bewijzend dat een bruidsjurk geen kralen of applicaties hoeft te hebben om op te vallen (hoewel het vaak erg leuke toevoegingen zijn!), Heeft deze fit-and-flare jurk een couture-naad en vormt deze een perfecte aanvulling op de figuur van de bruid.

Deze 2018 herfst/winter collectie van  Justin Alexander Signature  is uniek, met zowel traditionele als moderne jurken voor bruiden. De collectie is verfijnd en elegant, maar ook enorm sexy en aantrekkelijk. Een smaakvolle nieuwe toevoeging aan de bruidsmode-industrie, het nieuwe assortiment van  Justin Alexander Signature is origineel en innovatief – en zeer typerend voor het merk, dat altijd ernaar streeft om looks te creëren die geschikt zijn voor zowel de catwalk als voor een bruiloft!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!