Zankyou stelt voor: Exquisite Gay Weddings!

Elk liefdeskoppel heeft een eigen verhaal. Ook Exquisite Gay Weddings heeft een unieke historie. De passie voor het organiseren van bruiloften voor LGBT-koppels is geboren uit een persoonlijke geschiedenis. In dit artikel geven wij het woord aan Professional Weddingplanner en oprichter van Exquisite Gay Weddings Antonio Ortega Jaen.

Oprichter van Exquisite Gay weddings Antonio Ortega Jaen

“Mijn naam is Azael Antonio Ortega Jaen en met mijn onderneming Exquisite Gay Weddings wil ik al mijn klanten een ontspannen en onvergetelijke dag laten beleven. Ik ben geboren in Panama Stad en heb mijn creatieve visie te danken aan mijn kleurrijke achtergrond. De belangrijkste ervaring in mijn leven was mijn verhuizing naar Nederland op 26-jarige leeftijd. Ik werd met open armen ontvangen en vond al snel mijn nieuwe thuis in het midden van het landelijke leven in Nederland. Mijn twee kinderen en partner zijn mijn bakens van liefde en vertrouwen. Ik haal inspiratie uit mijn gezin, uit de culturen die ik meedraag, maar vooral uit de liefde.

Exquisite Gay Weddings - Foto: Annelies Webbe
Exquisite Gay Weddings – Foto: Annelies Webbe

”Ik ben erkend en gecertificeerd Professional Weddingplanner dankzij The Wedding Planner International Institute en ik ben ingeschreven bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland & België. Met een groot netwerk aan vertrouwde leveranciers en partners maak ik mijn ambitie waar; de bruiloft van jullie dromen plannen.”

Exquisite Gay Weddings 

Bij Exquisite Gay Weddings hebben we een koel hoofd voor planning en een warm hart voor de LGBT-gemeenschap. EGW is onderdeel van The Unique Concept van Professional Stylist Weddingplanner Antonio Ortega Jaen. The Unique Concept staat voor exclusieve styling en weddingplanning, en bezit over een groot netwerk aan partners. EGW organiseert als specialisatie van The Unique Concept alleen bruiloften voor LGBT koppels, zowel in Amsterdam als in de rest van Nederland. Zo kun je bij Exquisite Gay Weddings uitgaan van een vertrouwde en tactvolle behandeling van jullie speciale trouwwensen.

Lees ook: Wat doet een weddingplanner?

Exquisite Gay Weddings - Foto: Annelies Webbe
Exquisite Gay Weddings – Foto: Annelies Webbe

Exclusieve trouwservices 

Het organiseren van een bruiloft kan een overweldigende taak zijn. Wat moet er allemaal gebeuren? Waar moet aan gedacht worden? Het inschakelen van een weddingplanner of bruiloft-adviseur is zeker geen overbodige luxe. EGW laat je dankzij kennis van zaken en een persoonlijke benadering in rust toeleven naar jullie trouwerij. Afhankelijk van jullie behoeftes en wensen kan EGW de gedeeltelijke of volledige organisatie op zich nemen. Zo houden jullie tijd over om op de grote dag puur te genieten.

Exquisite Gay Weddings - Foto: Annelies Webbe
Exquisite Gay Weddings – Foto: Annelies Webbe

Wil jij meer informatie over Exquisite Gay weddings? Bekijk de website!

Ook interessant: Hoe kies ik mijn bruidspak? De beste tips

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Myrthe Regelt Het
De beste weddingplanners uit Noord-Holland, regel jullie bruiloft perfect met deze toppers!
Ben je nog op zoek naar een weddingplanner? Zo ja, bekijk dan hier de beste weddingplanners uit Noord-Holland.
Foto: Shutterstock
Weddingplanner nodig? Dit zijn de beste in Noord-Nederland!
Gaan jullie trouwen in Noord-Nederland en willen jullie zorgeloos genieten van de voorbereiding en de trouwdag? Schakel dan één van deze top weddingplanners van Noord-Nederland in!
Foto: Trouwbureau Amsterdam
De beste én leukste trouwambtenaren en ceremoniemeesters van Noord-Holland!
Een persoonlijke trouwambtenaar kan zo veel verschil maken op jullie grote dag. Wij hebben de leukste uit Noord-Holland op een rijtje gezet!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie